ilahi adaletttttttt

İyi de ben zaten sevmiyorum tamamen mi bitti dedim. Su actigim son 2 konu bir de bu son bi haftada olan biten şeyler. Şoktan şoka ugruyorum. 1 yıllık sevgi zaten hemen bitip gitmez ama sogudum nefret ettim. Bir de geri dondu yalvardı ya zedelenen egomu da kurtardim unutmam daha kolay olacak
Ha kendisine seni sevmiyorum dedim.

Tabii. Su an telefonumda 9 cevapsız arama var. Bilin bakalim kimden ??? Enayiyiz her arandığında koşar adım gidiyoruz ya yine ayni şey olacak sandı. O boşta kalmaz eminim ama bende ki huzuru da kimsede bulamaz. Benim yanımda mutluydu son 1 ayı saymazsak. Hicbir kizin onu bu kadar uzun sure çekeceğini sanmiyorum

Aynen canım ya sorma su an hicbir şeyden haberim yok sanıyor ondan rahat. Zaten de gidiyorum buradan 15 güne kadar bakalım içimde büyük bi burukluk var yaşadığımız her şeyden dolayı ne biliyim adam olsaydı aldatmasaydi beni sevseydi sadece simdi belki ciddi ciddi evlilik planları yapıyor olacaktik. Mezuniyetime ablam gelecek onunla tanıştıracaktım olmadı iste. İkimiz de kaybettik ama sanırım ben daha çok şey kaybettim. Ona gore ben sadece bi tane kızım. Benden yüzlercesi var...

hayır canım kaybeden o emin ol. senin yanlışın yok için rahat. hatta her şeyi yüzüne vursaydın keşke belki biraz şerefi varsa utanırdı...çok şanslısın ki daha sevgiliyken adamın gerçek yüzünü gördün.tabiki evli olmaktan daha az acımaz insanın içi ama bir çırpıda söküp atabiliyorsun hayatından. zamanla geçecek Allah daha büyük dertten korusun. seni sevdiklerini sevdiklerini sana bağışlasın Rabbim

iyide o da bitane erkek ondanda yüzlercesi varrrr

Şimdi bu mu ilahi adalet.Hayatında her çiekten bal almaya çalışan seni sevmeyen biri var.Sen her seferinde bunu affediyorsun.Seni terk ediyor başkasıyla gönlünü ediyor.Sonra ondan da ayrılıyor,nasılsa her seferinde affeden sana bi olta atıyor sen de seviniyorsun aman ilahi adalet.Ya güzelim çıkarın şu hergeleleri hayatınızdan ya.Gitsin kimle ne yapıyorsa yapsın.

Sağol canım, senin de aynı şekilde... Yüzüne vurmuycam sanki artik kendisini sevmedigime inandiricam. Bu kızdan haberim olduğunu bilmiyo kendisinden biktigimi artik istenmedigini dusunucek egosuna oynuuorum yani böylesi daha aci olur onun için

Yok yanlış anladın sen beni. Yani o sevdiği kız da ona tekneyi bastı yine bana dönmek yalvarmak zorunda kaldı. Onu diyorum

harikasın yaa valla tekrar afferinnn

Yok yanlış anladın sen beni. Yani o sevdiği kız da ona tekneyi bastı yine bana dönmek yalvarmak zorunda kaldı. Onu diyorum
Canım benim,kimsenin kimseye tekme atma gibi bi olayı olamaz.Bi ilişki biter.Sevgilin seni nasıl bitirmiş zamanında.Tekme mi attı diyelim o zaman.Her ilişkide ayrılık bi tarafın bitirmesi olabilir.Burda asıl problem,senin tabirinle tekme yiyince sana dönmesi.Demek ki yemese dönmeyecek.

Tabii ki doğru diyorsunuz ben bunun bilincindeyim az önce bi arkadaş mesaj attı KK dan . ona da aynısını söyledim beni sevdiğinden değil yalniz kaldığından geri donuyor diye. Biliyorum. Ama seviniuorum çünkü yalniz kaldı umduğunu bulamadı evdeki bulgurdan da oldu. Psikolojisini az çok tahmin ediyorum tabii ki benim gibi uzulemez cani yanmaz ama en azından morardi yani canına degsin :))

Yanlış düşünüyorsun.Kimsenin yedek gördüğü stepne olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…