Hislerim nefrete dönüştü. Bir anda tabi hissizlesemem. Önceki konularimi okursaniz nasıl aci cektigimi anlarsınızbide şu var bence ona karşı hisleriniz bitmemiş,bitseydı ne bu kadar sevinirdiniz nede yarın arayıp ayrıntılı öğrenmeye kalkardınız.çocuk bir kaç kez arasa biraz peşinize düşse tekrar dönersiniz gibi geldi bana
Teşekkürler valla ne yalan soyleyim ben beklemiuordum çünkü çok şanslı biridir isleri hep yolunda gider o kız mi terketti başka bisey mi oldu bilmiyorum yarin ogrenicem insallahBen bunu tahmin etmiştim..sizin düştüğünüz duruma kendi düşecek kız büyük ihtimal onu yedek olarak almıştı..bu kadar çabuk olması hoş olmuş..gözünüz aydın:)
Hislerim nefrete dönüştü. Bir anda tabi hissizlesemem. Önceki konularimi okursaniz nasıl aci cektigimi anlarsınız
Bu durumda tabii ki mutluluktan ucucam. Ama geri dönmek mi allah yazdıysa bozsun
Büyük bi hata uapmisim buraya yazarak afedersiniz kahretsinkahkalar atıyorsunuz ve mutlusunuz o zaman bu dert değil mutluluktan uçtugumuzu topiğine yazsaydınız keşke
Ya öyle yapicam tabi de en azından onun canını acitmak istiyorum. Beni sevmediğini biliyorum boşta kalmamak için bana dondu ama yemezler yani. Tabii ki istemem artik. Fakat ortada 1 yıl ve sonunda kırılan gururun var. Bosvereyim diyemiyorumtabiki mutlu olun ama nefrette bir histir.bırakın gitsin araştırmalara düşmeyin düştükçe onu bir şekilde önemsediğini gösterir ve bu seni daha çok üzer
ondan ve çevresinden uzaklaşman en güzeli
Sacmaliyosun yiaaaaa. Bana kizdigin için boyle yapma ben seni aldatmadim seviyorum falan filan. Yav he he dedim ben de :)Eski sevgili ne dedi öyle deyince, onu merak ettim?
Geçmiş olsun diyelim.