Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlahi adeleti beklmeye sabrım kalmadığını düşünüyorum bende yoruldum artikHakimler daha hızlı ceza verir. İlahi adalet geç tecelli ediyor. Yaşın 80 olunca...
Her yolu denedim çok iyi oluyorum olmuyor ayrılmak istiyorum BırakmıyorMutlu değilseniz çözüm bulun
Çok canımı yakıyor yoksa bende farkındayım beni de etkiler ama çaresiz bırakıyor insanıHali hazırda evli olduğunuz insanın başına kötü bir şey gelirse siz de etkilenmeyecek misiniz? Eski eşe ah etseniz anlarım da mevcut eşinizin başına bir şey gelse cefasını siz de çekeceksiniz. İşi batsa siz de parasız kalacaksınız, hasta olsa siz bakacak, ilgileneceksiniz. Kendiniz için de bela, musibet çağırıyor olabilirsiniz. Çünkü bu adam halihazırda kocanız.
Var tabi işin daha da kötüsü uyguladığı şiddeti siddeet olarak görmüyor hafife alıyorŞiddet mi var?
Devlet sahip çıkmıyor mu? Kades ile polis çağırsan, darp raporu alsan. Bilmiyorum bu işleri ama devlet korumaz mı hiç denedin mi?Var tabi işin daha da kötüsü uyguladığı şiddeti siddeet olarak görmüyor hafife alıyor
Bırakmamak böyle bir şey değil. Siz kendi istek ve iradenizle barışmışsınız.İş davaya kadar gitti bı kere gelip özür diledi yalvardı çocuklarımız da seviyordum da kendisi geri barıştım ama düzelmiyor kesinlikle
Çaresiz olduğum için gitmek istiyorum Bırakmıyor ve kötülüklerine de devam ediyorBenim gördüğüm,İlahi adalet, siz onu gerçekten beklemeyi bıraktığınız an gelir. Beklenti içerisinde olduğunuz sürece ilahi adalet tecelli etmez.
Ama eşinizle hala evlik birliği içerisindesiniz, onu etkileyecek her şey sizide fazlası ile etkiler.
Neden bu kadar istiyorsunuz bunu?
Çaresiz olduğum için gitmek istiyorum Bırakmıyor ve kötülüklerine de devam ediyor
Rezillik çıkarım diyor ya güzellik le gelirsin ya da kötülükle diyor tabi insan elalem.ne der diye düşünüyor ne derse desin olan bana oluyorBırakmamak böyle bir şey değil. Siz kendi istek ve iradenizle barışmışsınız.
Çaresiz değilsin arkanda ailen var.Çaresiz olduğum için gitmek istiyorum Bırakmıyor ve kötülüklerine de devam ediyor