İlahi Adalet

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cadm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
155
54
98
30
Eşim beni çok üzüyor her konu da ona çok ah ediyorum ilahi adalet yerini bulur mu sizce yaptıklarının cezasını çeker mi sizce sürekli Allah'a dua ediyorum ona sığınıyorum

Hali hazırda evli olduğunuz insanın başına kötü bir şey gelirse siz de etkilenmeyecek misiniz? Eski eşe ah etseniz anlarım da mevcut eşinizin başına bir şey gelse cefasını siz de çekeceksiniz. İşi batsa siz de parasız kalacaksınız, hasta olsa siz bakacak, ilgileneceksiniz. Kendiniz için de bela, musibet çağırıyor olabilirsiniz. Çünkü bu adam halihazırda kocanız.

Hali hazırda evli olduğunuz insanın başına kötü bir şey gelirse siz de etkilenmeyecek misiniz? Eski eşe ah etseniz anlarım da mevcut eşinizin başına bir şey gelse cefasını siz de çekeceksiniz. İşi batsa siz de parasız kalacaksınız, hasta olsa siz bakacak, ilgileneceksiniz. Kendiniz için de bela, musibet çağırıyor olabilirsiniz. Çünkü bu adam halihazırda kocanız.
Çok canımı yakıyor yoksa bende farkındayım beni de etkiler ama çaresiz bırakıyor insanı

C cadm ayrilmak istiyorum bırakmıyor derken, ne yapıyor mesela? Bosanma davasi aciyorsunuz hakime ben bosanmak istemiyorum mu diyor?

C cadm ayrilmak istiyorum bırakmıyor derken, ne yapıyor mesela? Bosanma davasi aciyorsunuz hakime ben bosanmak istemiyorum mu diyor?
İş davaya kadar gitti bı kere gelip özür diledi yalvardı çocuklarımız da seviyordum da kendisi geri barıştım ama düzelmiyor kesinlikle

Var tabi işin daha da kötüsü uyguladığı şiddeti siddeet olarak görmüyor hafife alıyor
Devlet sahip çıkmıyor mu? Kades ile polis çağırsan, darp raporu alsan. Bilmiyorum bu işleri ama devlet korumaz mı hiç denedin mi?

Benim gördüğüm,İlahi adalet, siz onu gerçekten beklemeyi bıraktığınız an gelir. Beklenti içerisinde olduğunuz sürece ilahi adalet tecelli etmez.
Ama eşinizle hala evlik birliği içerisindesiniz, onu etkileyecek her şey sizide fazlası ile etkiler.
Neden bu kadar istiyorsunuz bunu?

Benim gördüğüm,İlahi adalet, siz onu gerçekten beklemeyi bıraktığınız an gelir. Beklenti içerisinde olduğunuz sürece ilahi adalet tecelli etmez.
Ama eşinizle hala evlik birliği içerisindesiniz, onu etkileyecek her şey sizide fazlası ile etkiler.
Neden bu kadar istiyorsunuz bunu?
Çaresiz olduğum için gitmek istiyorum Bırakmıyor ve kötülüklerine de devam ediyor

Bırakmamak böyle bir şey değil. Siz kendi istek ve iradenizle barışmışsınız.
Rezillik çıkarım diyor ya güzellik le gelirsin ya da kötülükle diyor tabi insan elalem.ne der diye düşünüyor ne derse desin olan bana oluyor

Çaresiz olduğum için gitmek istiyorum Bırakmıyor ve kötülüklerine de devam ediyor
Çaresiz değilsin arkanda ailen var.
Boşandıktan sonra seni rahat bırakmayacağında mı korkuyorsun ya da zarar verme potansiyeli var mı ?
Rabbim yardımcın olsun.

Back
X