- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
-
- Konu Sahibi FortunaDred
Ediyor evet biraz geç ama ediyor gerçekten .. ama sende bitiyorsun tükeniyorsun malasefHepimizin beklediği, umduğu bir şey. İlahi adalet. Yapılan kötülüklerin, zulmün, haksızlıkların bu dünyadaki karşılığını görmek isteriz. Canımızı yakanın aynı yerden yanmasını dileriz. Dileriz, umarız, isteriz de kızlar artık beklemek bana züğürt tesellisi gibi geliyor. Kendi adaletimi kendim sağlamalıyım diyorum. Alayım elime mesela bir bidon benzini bir de kibriti cayır cayır ateşe vereyim istiyorum ortalığı. Sonu kime yarayacak diyorum sonra, senelerce bir delikte çürüdüğümde kimden intikam almış olacağım diyorum.
Ne düşünüyorsunuz? İlahi adaletin tecellisine şahit olan var mı aranızda?
Size iyi geceler.Gece gece düşündüğün şeye bak... Git yat bence... ilahi adalet diyorsun bak adı üstünde, ilahi. Allahın işine karışılmaz. Hem kötü sandığın bir şey belki aslında ileride olacak iyi şeyleri hazırlıyor.
Şuan ruh halim :) bende inanilmaz gerginim sağolsun işteki pislikler gece bile rahatsiz etcek birşey buldular fakat şu var ilahi adaletten şüphem yok öyle boşa kendime yenilip sinir sistemimi bozuyorum rahatlamaya çalışıyorum sizde bunh deneyin kendiniz için sinirlenince çünkü onlars birşey olmuyorda o bakımdan canım allah yardımcımız olsun bende zor günlerden geçiyorumHepimizin beklediği, umduğu bir şey. İlahi adalet. Yapılan kötülüklerin, zulmün, haksızlıkların bu dünyadaki karşılığını görmek isteriz. Canımızı yakanın aynı yerden yanmasını dileriz. Dileriz, umarız, isteriz de kızlar artık beklemek bana züğürt tesellisi gibi geliyor. Kendi adaletimi kendim sağlamalıyım diyorum. Alayım elime mesela bir bidon benzini bir de kibriti cayır cayır ateşe vereyim istiyorum ortalığı. Sonu kime yarayacak diyorum sonra, senelerce bir delikte çürüdüğümde kimden intikam almış olacağım diyorum.
6 aydır her gün bu ruh halindeyim. Gerçekten kim duyuyorsa o yardımcımız olsun.Şuan ruh halim :) bende inanilmaz gerginim sağolsun işteki pislikler gece bile rahatsiz etcek birşey buldular fakat şu var ilahi adaletten şüphem yok öyle boşa kendime yenilip sinir sistemimi bozuyorum rahatlamaya çalışıyorum sizde bunh deneyin kendiniz için sinirlenince çünkü onlars birşey olmuyorda o bakımdan canım allah yardımcımız olsun bende zor günlerden geçiyorum
Hepimizin beklediği, umduğu bir şey. İlahi adalet. Yapılan kötülüklerin, zulmün, haksızlıkların bu dünyadaki karşılığını görmek isteriz. Canımızı yakanın aynı yerden yanmasını dileriz. Dileriz, umarız, isteriz de kızlar artık beklemek bana züğürt tesellisi gibi geliyor. Kendi adaletimi kendim sağlamalıyım diyorum. Alayım elime mesela bir bidon benzini bir de kibriti cayır cayır ateşe vereyim istiyorum ortalığı. Sonu kime yarayacak diyorum sonra, senelerce bir delikte çürüdüğümde kimden intikam almış olacağım diyorum.
Nefret ve kinden delirmek üzereyim. Gerçekten ölüm haberini alırım belki bugün motivasyonuyla gözümü açıyorum sabahları. Kendimden ve yapabileceklerimden korkuyorum bazen. Umarım yenebilirim dürtülerimi.Ben bir degisigim aslinda bazen inaniyorum bazen inanmiyorum.ben boyle konusunca annem cildiriyor.inancimin kalmadigini dusunuyor bak Allah tepene vuruyor inancin gidiyor daha ilahi adalet ne yapsin diyorsaka bir yana ben artik asla beddua etmiyorum kimseye.ablamin vefatindan sonra ozellikle. Cunku ben kime ne beddua ettiysem basima geldi Ama havale ettiklerime sonra bir baktimki bin beter haldeler.ALlah buyuktur diyorum geciyorum.
Hepte böyle unuttuğum ve öfkemin dindiği zamanlarda tecelli ediyor.Hepimizin beklediği, umduğu bir şey. İlahi adalet. Yapılan kötülüklerin, zulmün, haksızlıkların bu dünyadaki karşılığını görmek isteriz. Canımızı yakanın aynı yerden yanmasını dileriz. Dileriz, umarız, isteriz de kızlar artık beklemek bana züğürt tesellisi gibi geliyor. Kendi adaletimi kendim sağlamalıyım diyorum. Alayım elime mesela bir bidon benzini bir de kibriti cayır cayır ateşe vereyim istiyorum ortalığı. Sonu kime yarayacak diyorum sonra, senelerce bir delikte çürüdüğümde kimden intikam almış olacağım diyorum.
Tam olarak özeti bu. Kendim hariç herkes yaşıyor sanki. Bu karanlık düşüncelerle boğuluyorum. Herkes bana dönecek mi diye fal baktırır, ben ne zaman geberir diye baktırıyorum.Kesinlikle var ilahi adalet...bu dünyada tecelli ettiğine inanıyorum...Sen kin gütme...Bu zehri kendin içip karşıdakinin ölmesini beklemek gibi...
Ben ilahi adalete artık inanmıyorum babam ve uveyannem yıllardır keyfi nde eski eşim okadar pislik yaptı keyfi nde, arabalardan dedikodusu yapan hatta iftira atanlarkeyfinde bense bi gün yüzü görmedim ama onların hepsi için herşey dört dörtlük. ...Hepimizin beklediği, umduğu bir şey. İlahi adalet. Yapılan kötülüklerin, zulmün, haksızlıkların bu dünyadaki karşılığını görmek isteriz. Canımızı yakanın aynı yerden yanmasını dileriz. Dileriz, umarız, isteriz de kızlar artık beklemek bana züğürt tesellisi gibi geliyor. Kendi adaletimi kendim sağlamalıyım diyorum. Alayım elime mesela bir bidon benzini bir de kibriti cayır cayır ateşe vereyim istiyorum ortalığı. Sonu kime yarayacak diyorum sonra, senelerce bir delikte çürüdüğümde kimden intikam almış olacağım diyorum.
ölüm bazen kurtuluştur bazı insanlar için.Nefret ve kinden delirmek üzereyim. Gerçekten ölüm haberini alırım belki bugün motivasyonuyla gözümü açıyorum sabahları. Kendimden ve yapabileceklerimden korkuyorum bazen. Umarım yenebilirim dürtülerimi.
Tam olarak özeti bu. Kendim hariç herkes yaşıyor sanki. Bu karanlık düşüncelerle boğuluyorum. Herkes bana dönecek mi diye fal baktırır, ben ne zaman geberir diye baktırıyorum.