- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi FortunaDred
Zaman geçince insan unutuyor öfkesi kini geçiyor ben de bir insan bana kötülük yapınca ölsün isterdim yokolsun dünyadan öle bi psikopatlığım vardı şimdi olgunlaştım çok şükür Allaha havale ediyorum ve kalbi temiz insanı Allah koruyor buna çok inanıyorum haksız yere beni üzen herkesin hakkını aldığını gördüm tek fark eskiden sevinirdim şimdi üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diye ama dünya çok kötü bir yer oldu kimseyle ilahi adalet arayacak duruma düşecek olaylar yaşamak istemiorum valla hiç bişey olmasın huzur olsun sadeceEn tuhaf ilahi adalet anısı buydu sanırım duyduğum. Sanki kendi kendinizi bıçakladığınız hançeri bileylemişsiniz, çok zor. Başınız sağolsun.
böyle bişeyin var olması mümkün mü?
soğuktan ve açlıktan donarak ölen bebek haberleri bir yanda, 50 kişilik yandaşların 1.000.000 liraya yedikleri yemek bir yanda.
O zaman büyük hesaplar için kendimizi yormayalim. Bu dünyada yiyen yesin çalan çalsın öldüren öldürsün. Öbür dünyada Allah sorar. Oh ne ala.Bu ayrı birşey... Büyük hesaplar büyük mahkemelerde görülür.
Savaşta ölen masum bebeğin hesabını dünyadaki hangi mahkeme görebilir, hangi ceza masum insanlara yapılan zulme denk olur?
"Sakın Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma. O, sadece onların işini bir güne erteliyor ki, o gün gözler dehşetten dışarı fırlamış..."
Öyle bir sey mi yazdım ?O zaman büyük hesaplar için kendimizi yormayalim. Bu dünyada yiyen yesin çalan çalsın öldüren öldürsün. Öbür dünyada Allah sorar. Oh ne ala.
EvetÖyle bir sey mi yazdım ?