İlaçsız tüp Bebek yaptıranlar

Tek bir yumurta alınmış. Opu esnasında anestezi aldınız mı?

Merhaba, ilaçsız tüp bebek denemek istiyoruz. Nerede yaptırdığınızı ve yaptırdığınız yer ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

Merhaba, ilaçsız tüp bebek denemek istiyoruz. Nerede yaptırdığınızı ve yaptırdığınız yer ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Doğu fertil uğraş hocada yaptırdık. Keşke ilk denememde rastlasaymiaim o doktora. Tavsiye üstüne gittik bizden başka bir hasta daha yönlendirdik onların da ucuzleri var . Zaten doktor gerçekleri söylüyor olmayacak ihtimali varsa yaptırmayin diyor . Benim gördüğüm paranın ikinci planda olması doktor hastanın yerine koyuyor birkaç kez rastladım mutluluktan sevindiğini de gördüm olmayınca üzüldüğünü gördüm bizzat

Canım merhaba uğraş hocaya gittim cumartesi adet ortası idi 19 .gün diğer adete kadar bi takviye falan verir diye gittim yumurtalar 15 tane falan vardı hemen başladı tedaviye ben şok oldum döne döne sordum hocam adetle başlanmaz mı diye pcosda dondurulmuş transfer olacağı için önemli değil kaliteyi etkilemez dedi hiç böle olan yok napmalıyım hocaya güvenmeli miyim

Yumurta toplamada uyutuldunuz mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…