İlaçsız derken. Anlamadım. Tedavi aşamasından transfere kadar ve hatta sonrasında bile hep bi ilaç bi iğneye devam...Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar ilaçsız tüp bebek yaptiran var mı aranızda. Benim tedavim öyle oldu dün transfer edildi bugün ağrılarım olmaya başladı özellikle karnımın altı rahim bölgesinde. Hiçbir ilac da kullanmıyorum yapanlarda da durum aynı mi
ilk olarak rabbim hayrili sonuclar nasıp eder canimMerak ettiğim bir konu var arkadaşlar ilaçsız tüp bebek yaptiran var mı aranızda. Benim tedavim öyle oldu dün transfer edildi bugün ağrılarım olmaya başladı özellikle karnımın altı rahim bölgesinde. Hiçbir ilac da kullanmıyorum yapanlarda da durum aynı mi
Yok canım.sadece yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi vardı kadar. Progesteron, estrofem vs ilaç yok3 aydır bir çuval ilaç kullandım, daha da kullanacağım gibi duruyor. Ilacsiz derken progesteron desteği, folik asit bile mi yok?
Evet klomenle yapıldı. İlaçlarla yumurta büyümedi çoğalmadi bende rezerv azlığı varilk olarak rabbim hayrili sonuclar nasıp eder canim
gecen sanki facebook ta biri ayniseyden bahesti fakat herkes sasirdi cunku hepimiz hep bu pahali igenlerle tedavimiz oldu
seninki klomenle mi yapildi?
peki genel olarak senin yumrtalamda sorunun var mi kist gibi yada tenmbelik? eğer hakketen ilaçsiz iyi sonucu varsa ben sehsen onu tercih ederim.
Keşke yumurta sayım çok olaydı ikiz üçüz birakirdim valla. Ama zar zor bir tane oluyor . İlaç kullansam dahi yumurta oluşmuyorilk olarak rabbim hayrili sonuclar nasıp eder canim
gecen sanki facebook ta biri ayniseyden bahesti fakat herkes sasirdi cunku hepimiz hep bu pahali igenlerle tedavimiz oldu
seninki klomenle mi yapildi?
peki genel olarak senin yumrtalamda sorunun var mi kist gibi yada tenmbelik? eğer hakketen ilaçsiz iyi sonucu varsa ben sehsen onu tercih ederim.
Yumurta sayısı az olanlara yapılıyor canım. İnternette bu yöntem var da canım belki forumda da vardır ağrı normal mi onu merak ettimİlaçsız derken. Anlamadım. Tedavi aşamasından transfere kadar ve hatta sonrasında bile hep bi ilaç bi iğneye devam...
Ne demek istediğinizi anlamadım.
İlk denememde ben de çok iğne ilaç kullandım olmadı klasik tüp bebekti . O zamanda ağrılarım oluyordu ilaclardan diyordum şimdiyse transferden sonra bir iğne vuruldum onunda etkisi şimdiye sürmez herhalde zaten başka kullanmam gereken ilaçlar da yok. Bir günde tutunma olur mu onu da bilemedim3 aydır bir çuval ilaç kullandım, daha da kullanacağım gibi duruyor. Ilacsiz derken progesteron desteği, folik asit bile mi yok?
Natürel transfer diye bir sey duymuştum o mu acabaİlk denememde ben de çok iğne ilaç kullandım olmadı klasik tüp bebekti . O zamanda ağrılarım oluyordu ilaclardan diyordum şimdiyse transferden sonra bir iğne vuruldum onunda etkisi şimdiye sürmez herhalde zaten başka kullanmam gereken ilaçlar da yok. Bir günde tutunma olur mu onu da bilemedim
EvetNatürel transfer diye bir sey duymuştum o mu acaba
Benimde olusmuyo bos cikiyo toplanan yumurta bana simdi hormon buyutme ignesi verdi 12 gun gun asiri bu gece basliycamKeşke yumurta sayım çok olaydı ikiz üçüz birakirdim valla. Ama zar zor bir tane oluyor . İlaç kullansam dahi yumurta oluşmuyor
İnşallah kaliteli yumurta larin olur canimBenimde olusmuyo bos cikiyo toplanan yumurta bana simdi hormon buyutme ignesi verdi 12 gun gun asiri bu gece basliycam
Hepimizin insallahİnşallah kaliteli yumurta larin olur canim
Bende de yumurtalar olusyor 12 tane olustu ama hepsi bos cikti klomenle ciktigini ogrendim bakalim ins klomenle baslarlarİnşallah kaliteli yumurta larin olur canim
Ne vermişti doktorunuzBenimde olusmuyo bos cikiyo toplanan yumurta bana simdi hormon buyutme ignesi verdi 12 gun gun asiri bu gece basliycam
Siazen 1,5 aydir vuruluyorumNe vermişti doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?