Dozunuz nedir kaç günde bir vuruluyorsunuzSiazen 1,5 aydir vuruluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dozunuz nedir kaç günde bir vuruluyorsunuzSiazen 1,5 aydir vuruluyorum
8mm gun asiri 8 gundur hergunDozunuz nedir kaç günde bir vuruluyorsunuz
Tek bir yumurta alınmış. Opu esnasında anestezi aldınız mı?Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar ilaçsız tüp bebek yaptiran var mı aranızda. Benim tedavim öyle oldu dün transfer edildi bugün ağrılarım olmaya başladı özellikle karnımın altı rahim bölgesinde. Hiçbir ilac da kullanmıyorum yapanlarda da durum aynı mi
Doğu fertil uğraş hocada yaptırdık. Keşke ilk denememde rastlasaymiaim o doktora. Tavsiye üstüne gittik bizden başka bir hasta daha yönlendirdik onların da ucuzleri var . Zaten doktor gerçekleri söylüyor olmayacak ihtimali varsa yaptırmayin diyor . Benim gördüğüm paranın ikinci planda olması doktor hastanın yerine koyuyor birkaç kez rastladım mutluluktan sevindiğini de gördüm olmayınca üzüldüğünü gördüm bizzatMerhaba, ilaçsız tüp bebek denemek istiyoruz. Nerede yaptırdığınızı ve yaptırdığınız yer ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Canım merhaba uğraş hocaya gittim cumartesi adet ortası idi 19 .gün diğer adete kadar bi takviye falan verir diye gittim yumurtalar 15 tane falan vardı hemen başladı tedaviye ben şok oldum döne döne sordum hocam adetle başlanmaz mı diye pcosda dondurulmuş transfer olacağı için önemli değil kaliteyi etkilemez dedi hiç böle olan yok napmalıyım hocaya güvenmeli miyimDoğu fertil uğraş hocada yaptırdık. Keşke ilk denememde rastlasaymiaim o doktora. Tavsiye üstüne gittik bizden başka bir hasta daha yönlendirdik onların da ucuzleri var . Zaten doktor gerçekleri söylüyor olmayacak ihtimali varsa yaptırmayin diyor . Benim gördüğüm paranın ikinci planda olması doktor hastanın yerine koyuyor birkaç kez rastladım mutluluktan sevindiğini de gördüm olmayınca üzüldüğünü gördüm bizzat
Yumurta toplamada uyutuldunuz mu acabaDoğu fertil uğraş hocada yaptırdık. Keşke ilk denememde rastlasaymiaim o doktora. Tavsiye üstüne gittik bizden başka bir hasta daha yönlendirdik onların da ucuzleri var . Zaten doktor gerçekleri söylüyor olmayacak ihtimali varsa yaptırmayin diyor . Benim gördüğüm paranın ikinci planda olması doktor hastanın yerine koyuyor birkaç kez rastladım mutluluktan sevindiğini de gördüm olmayınca üzüldüğünü gördüm bizzat
EvetYumurta toplamada uyutuldunuz mu acaba
Canım transfer in emriyo glue ile mi oldu