• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

il dışı tayinler...

melisnaz

ömrümün sahibi...
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
683
119
123
hiç bu yılki kadar sabırsızlıkla beklemiştim tayinleri ne kadar gecikti hiçte açıklamayapılmıyor bilgisi olan varmı acababu yılki il dışı tayinlerle ilgili tşk.

van da görev yapıyorum artık sabır taşı bile çatladı bekle bekle bir hal olduk sabırsızlıkla bekliyorum il dışını

iptal olmasında inş.bizde burdan gitmek istiyoruz artık tokattayız bizde gerçekten hergün kontrol ediyoruz netten ama hala yok beklemek çok kötü

hazıranın 26-28 gıbı bır tarıhınden bahsedılıyor sıklıkla..

patlamak uzereyım bnde..

sırf bu yuzden memlekete gıdemıyorum.. gerı donmeyeyım 15 saat dıye..nıck nıck ..

sırf bu yuzden memlekete gıdemıyorum.. gerı donmeyeyım 15 saat dıye..nıck nıck ..

Görev yaptığın yerde olmana gerek yok ki zaten temmuza kalacak kuvvetle ihtimal.
2 aydır memurlarda dolana dolana bı hal oldum.Bekliyorum ama bir acıklama bıle yok!!Hersey muamma.

Görev yaptığın yerde olmana gerek yok ki zaten temmuza kalacak kuvvetle ihtimal.
2 aydır memurlarda dolana dolana bı hal oldum.Bekliyorum ama bir acıklama bıle yok!!Hersey muamma.

araba değiştırıyoruz hep gıderken..kişi başı 80-85 tl..ailemde sağolsun hep yardımcım..gelmeyın demem..masraf fazla..zaten semıner yuzunden yok yere kalma masrafım oldu 200 tlden fazla..sankı ufkum açıldı semınerde..acıdım parama..nişanlıyım ben yahu:))

yolda yoruyor..babam şker hastası..bırde ramazan olacak..gelde dayan..

ev toplamaya gel gıt..gözumde buyuyor.. o yuzden gıdemıyorum canım ya:44:

Son düzenleme:
iliçi ildışı aynı anda yapma olasılıkları var bnce..ytiştıremeyecekler..

15 temmuzda eş durumunun ilanı var..tercıh zamanları gelıyor..ağustosta ilk atama yapacağım dıorlar..nasıl yetişecek bılmem..

bırde bugun normlar bıtmıştı ne guzel..

resmı yazı geldı temmuz 1 e kadar normlar yenılenıyor..

yıne bır bahane buldular..ders sayıları arttınca açık çıkmış..

akılları nerdeydı dıyesım vr:20:

bizde aynı durumdayız tatil oldu ama memlekete gidemiyoruz 12 saat yol git gel yorucu olucak eşyaları toplamak için gelmek şart temizlik bile yapamadım ya halılar falan allah yardımcımız olsun ne diyelim inş. yakın zamanda olur

bizde aynı durumdayız tatil oldu ama memlekete gidemiyoruz 12 saat yol git gel yorucu olucak eşyaları toplamak için gelmek şart temizlik bile yapamadım ya halılar falan allah yardımcımız olsun ne diyelim inş. Yakın zamanda olur

inşallah canım yaa..yarın zaten ömurde belirsiz..bırde bunun belirsizlığı ..bıle bıle beklıyoruz sınır oluyorum:19:

bugun tarım ve gıda bakanlığının yer değiştırme yonetmeliğinin değişikleri ile yenısı yayınlandı..

darısı başımıza:72:

Son düzenleme:
nette biryerde okudum bu cumaya klavuzu yayınlıycaklarmış ama inş. olur...

nette biryerde okudum bu cumaya klavuzu yayınlıycaklarmış ama inş. olur...

inşallah doğru bır haberdır..

sendıklarda 9-13 arası dıyor..

meb arayanlara 15ınde yayınlanacak,o tarıhe kadar yayınlanmazsa eskı yonetmelığe göre kılavuz 15 temmuzda yayınlanacak dıyor telefonda..

bizde hala görev yerimizde bekliyoruz tatile gitmedik inş.öyle olur

bende bu tayinleri bekliyorum il içi ya da eş durumu. eşimin tayini çıktı 1 ağustosta gidecek. biz hala ev tutmadık çünkü benim okulum hangi semtte olacak bilmiyoruz. burdaki evi bir an önce boşaltmamız gerekiyor lojmandayız yeni birileri taşınacak ama biz çıkamıyoruz... ramazanda ev taşıma işleriyle uğraşıcaz tabi bayrama kalmazsa... içimden neler neler demek geliyor bu bakanlığa bir bilseniz...

Back