İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

okuyamayıp öğretimini dışardan bitirmk isteyen içn 3 seneyi 1 senede bitirmk cok qüzel "ALLAH" yardımcınız olsun inş hedefledğiniz yerlere hayrlısı ile qelirsiniz..hepinize mucuq:)

bende açıkilköğretim 8. sınıf öğrencisiyim. ayrıca eğitim bölümümüde arada bir değiştiririm o anki ruh halimle canım ne yazmak isterse onu yazıyorum bi sakıncasımı vardısengözlerimebaksanab bencede olur böyle şeyler rahat ol canım

rahatım canım da öyle sölim dedim. nasıl 8 .sınıfa gelmek kolaymı tebrik ederim vallahi ben korkuyorum daha 6 ya başlıcam bu yıl . çalışma sistemini kendinizce nasıl kurdunuz. okumak yeterlimii yoksa yazmada yapıyormusunuz.birde ders ortalaması en az kaç olması geçiriyor.:içelim:

canım 20 sorudan 9 net yaparsan geçer not alırsınyerimseniben ayrıca dersler çok basit çalışmıyorumda denebilir sadece ilk sınavdan sorumlu olduğum 4 üniteyi okuyorum aklımda kalanlarda geçmeme yeterli oluyor.zaten burda üniversiteden bahsetmiyoruz ortaokul... ne kadar zor olabilir sence :CüvCüv: gözünde o kadar büyütme derim başarılar vereliniortak

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum ben mart ayında 2009-2010 öğretim 6. sınıfa kayıt oldum şimdi ben sınavtarihimi ve nerede olacağımı nasıl öğreneceğim vede 1. dönem bitip 2. döneme geçtiğimde kayıt yenileme yapacakmıyımfisfisfis

Bu soruların hepsi kesin kayıt bildiriminde .Kesin kayıt bildirimide 15 temmuzdan sonra olacakmış.Orda herşey yazıyomuş.Açık İlköğretim Okulu Buradan 2009 2010 yılı çalışma takvimine girin.

Aaa iiki göz atmışım buraya
o 1 yılda 3 sınıf olayı nedir
Benim çok ihtiyacım var ona
Ben 2001 de ortaokul (6.sınıf) kaydımı yaptırdım
İlk dönem sınavlarımı verdim Sonr aülke değiştiridim
Yani Trye döndüm Orda gireceksin tekrar fln dediler
Öylece kaldı Sonraki seneler üzerinde durmadım ihmalkarlığımdan
Halbuki şimdiye lise bile bitmiş olurdu
Neyse şimdi daha sonraki seneler tühlememek için 6 temmuzu bekliyorum kayır için
BU 1 yılda 3 sınıfı vermek nasıl oluyor
Gerçi geçmişi tam okumadım ama
Diğer sınıflardan ders almak denilen olaymı acaba :uhm:

Bird eben bundan 3-4 ay önceysi sanırım kayıt için gittiğimde Temmuzda dmeişlerdi
Bende bekledim Marttaki nasıl oluyor
Kayıtlar 2 ayrı dönemmi alınıyor

Ya bide bu nesiii ben anlamadım
Yeni kayıt ve kayıt yenileme ayrı ayrı dönemlerde anladığım
Peki benim 2001deki kaydım göz önüne alınırmı ki
YOksa yeni kayıtmı olcam
Yeni kayıt olacaksam görünen 10 Temmuz son gün gibi
İice aklım karıştı

canım bu siteden çalışma takvimi bölümünden her şey yazıyor
Açık İlköğretim Okulu

arkadaşlar netten kaydımı yapamadığım için halk eğitim merkeziyle bu gün görüştüm sınavları sordum birde bu dönem 1 sene içinde 3 sınıf için birden sınava girip diploma alacağımız doğrumu diye sordum evet doğruymuş ve ekimin 11 ilk sınavımıza giriyormuşuz yani 6. sınıf için sınava giricekmişiz ve sonra 7. sınıf için 2. sınava ve sonrada8.sınıf için sınava girip 1 sene içinde diplomalarımız elimizde hayırlısıyla inş kızlar herkeze burdan başarılar diliyorum

canım bu siteden çalışma takvimi bölümünden her şey yazıyor
Açık İlköğretim Okulu

Tşkrler EKİNOKS
Artık gerekli araştırma ve girişimleri yaptım
Ama hala ayıt olamadım Pazartesiye inşlh yine bi aksilik olmazsa
1 yılda 3 sınıf birden geçmekte çok güzel oldu
Hep bunu istemiştim Bi dilekçe versem yapmazlardı kaydirigubbakcemile3
İnşlh seneyede liseyi yaparlar böyle

kayıt derken internettenmi canım ben onuda sordum aktif değilmiş aktif olunca kaydımızı yapabiceğiz lisede bu sene bizim uygulama gibi olmuş ama onlarınki 2 sene sürecek yani 4 sene ya lise 2 senede bitirilecekmiş

Yok ben HalkEğitime gittim kayıt için
Ama benim ilk kaydım 2001de idi
O zamanki kayeden görevli ismimi kimliğimde yazılı olduğu gibi girmemiş
1 harf eksik yazmış Oda problem oldu
Kimliğimle öğrenci adım birbiirni tutmadı
Pazartesi Ankaradan düzelttirecekler Sonra tmmlanacak

Lisede iimiş onu bilmiyordum Hadi inşlh onuda öyle toparlayıp bitirelim

canım ama yeni kayıt olman lazım o geçerli olmazki bak mesela bu 1 sene içinde 3 defa kayıt olacağız ve her kayıtta 20 tl vericeğiz bilgin olsun

Bende yeni kayıtmı kayıt yenilememi terddüdünde kalmıştım
2001 de kayıt olduğumu belirttim ( hatta o zmaan ilk dönem sınavını vermiştim bile)
Hiç farketmez Kayıt yenileme olacak dedi

Ve şimdi (perşembe) 20+5 tlyi yatırdım pazarteside isimdeki sorun halledibilip kayıt yenilenir inşlh

Kaydım sorunsuz tmmlandı
Şimdi ben 2001deki kayıt olduğumda
1. (6.) sınıf ilk dönem sınavını vermiştim
Şuanda bana sınava gireceğim dersle rolarak 2 tane 6. sınıftan 6 tane 7. sınıftan yazmışlar kayıt yenileme formuma
Bu ne oluyor acaba Ben şimdi direk 7. sınıfımı vermiş olucam bu ilk sınavda
Eve geldikten sonra farkettim bunu
Olmazsa yarın kitap almaya gittiğimde sorarım

Sen o dönem 6. sınıfı bitirdinmi yoksa 1. dönemimi tamamladın 2. dönemi okumadınmı eğer öyleyse (2 tane 6. sınıftan ) ondan vermişlerdir

arkadaşlar ben internetten hala kaydımı yapamıyorum sizinkidemi aynı yoksa aktif olmadığındanmı

Yok EKİNOKS 6. sınıfı bitirmemiştim İLk dönemini vermiştim
2. döneme Trye geldim Ankaraya sordum İlk girdiğin yerde girmen lazım fln dediler
Bende peşini bırakmıştım bu seneye kadar
Eğer o 2 yi 6.sınıfın 2. dönemi çin vermişlerse ki o 2 ders zayıftı zaten
7. sınıftan 6 ders olunca ben ilk sınavda (11 ekimde) 7 yi bitirmiş olucam gibi görünüyor
Çünkü okutulan dersler zaten 6 tane görünüyor sitede

İnternetten üyelik için bide şifre lazım herhalde
Bana bu günkü verdikleri forumda şifre karşılığı boş
Normalde öğrenci girişinden giriş yapmam içinde o şifre lazım anladığım kadarıyla
Kayıt durumu nedir hiç bilmiyorum
Yarın inşlh kitapları almaay gidersem bunlarıda sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…