• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

ben bu gün öğrenci kartımı çıkardım kitapları sordum ankaradan daha gelmemiş kitaplar belli değilmiç kasımın 11 sınav var zamanımız az kaldı ne yapacağız inş biran önce verirler kitapları

Aaa öğrenci kartını çıkardınmı EKİNOKS
Bana eylülde verdiklerini söylemişlerdi
Bende gitmedim eylülü bekliyordum
Halkeğitimdenmi verdiler

evet canım kaydımı yaptırdığım halkeğitime gittim oradan aldım

Anladım canım
Bende oraya sordum tlfla böyle söylemişlerdi
Kitaplara gidince halledeyim ozaman

Birde sen Kasım deyince takvime baktım
Yahu Ekim değilmiydi önce benmi yanlışım
Neyse en azından zaman uzadı benim bekleyişime göre sengözlerimebaksanab

canım ben müdüryardımcısıyla görüştüm ona sormuştum ilk sınav ne zaman olacak dedim bana 11 kasım dedi bak şimdi benimde aklım karıştı birde sen sor ne zaman olacakmış

kızlar ben 6 dayım şimdi bir üst sınıftan 4 ders de girdi nasıl yapcaz okuyorum yeterlimi ne yapmak lazım üst sınıflardan tavsiye bekliyorum matematik ingilizce ve sosyal den tırsıyorum

Evet takvimde Kasım
Sen KAsım deyince baktım bende
Bende nedense bi Ekim düşüncesi vardı hep nerden kalmış öyle aklımda bilmiyorum
kızlar herkesin sınavı faklı zamanlarda olabilir mesele kimisi 6. sınıftan başlıyor bu sene kimi hem 7.hem8. veriyor bazılarıda sadece 8. sınavını veriyor . en kesin bilgiyi kendi şifrenizle girdiginiz saydanızdan ögrene bilirsizniz .....sengözlerimebaksanab bu sene önceki seneler gibi degil .
kızlar ben 6 dayım şimdi bir üst sınıftan 4 ders de girdi nasıl yapcaz okuyorum yeterlimi ne yapmak lazım üst sınıflardan tavsiye bekliyorum matematik ingilizce ve sosyal den tırsıyorum
canım öncelikle tırsmana gerek yok dersler kolay zaten her sınavda 20 sorudan 8 dogru yaptınmı geçer not olyorsun .
ben geçen sene ilk sınava girdim ikincinin tarıhini unutmuşum girmedim ama 1. den aldıgım puan yetti direk geçtim ......

sen bu sene eger 6.7.8 derlerin sınavna gireceksen önce 6. derslerine çalış onun sınavını verdikten sonra bi üst sınıfın dersine çalış ...yerimseniben

ayrıca kıslar kitapları alamadıgınız durumda netten de çalışa bilirsiniz bize verilen kitapların nette kopyaları mevcud .açık ögretin sitesinde ....kaydirigubbakcemile5

ben bugün ugruycam halk egitime kitaplara bakayım ben ankaradayım ....

S.NO

FAAL[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]YET[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]N ADI Tar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]H

1
2009-1. Dönem için yeni kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t ba[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ş[/FONT][/FONT]lama tarihi 02/02/2009

2

2009-1. Döneminde ö[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]renim göreceklerin Halk E[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]itim Merkezlerine ba[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ş[/FONT][/FONT]vuracaklar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]son tarih 10/07/2009

3

2009-1. Dönemi için yeni kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t yapanlar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n evraklar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n A[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]O Müdürlü[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]üne gönderilece[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]i son tarih 15/07/2009

4

2009-1 Dönem için kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t yenileme 01-31/07/2009

5
2009-2. Dönem için yeni kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t ba[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ş[/FONT][/FONT]lama tarihi 01/09/2009

6.
2009-1.Dönem S[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nav[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]14/11/2009

7

2009-1. Dönem S[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nav Sonuçlar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n yay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nlanmas[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]11/12/2009

8

2009-2. Döneminde ö[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]renim göreceklerin Halk E[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]itim Merkezlerine ba[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ş[/FONT][/FONT]vuracaklar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]son tarih 22/01/2010

9
2009-2. Dönem için kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t yenileme 21/12/2009-15/01/2010

10
2009-3. Dönem için yeni kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t ba[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ş[/FONT][/FONT]lama tarihi 25/01/2010

11
2009-2. Dönemi için yeni kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t yapanlar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n evraklar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n A[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]O Müdürlü[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]üne gönderilece[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]i son tarih 27/01/2010

12
2009-2.Dönem S[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nav[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]13/03/2009

13

2009-2. Dönem s[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nav Sonuçlar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n yay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nlanmas[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]09/04/2010

14
2009-3. Döneminde ö[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]renim göreceklerin Halk E[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]itim Merkezlerine ba[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ş[/FONT][/FONT]vuracaklar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]son tarih 28/05/2010

15

2009-3. Dönemi için yeni kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t yapanlar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n evraklar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n A[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]O Müdürlü[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]üne gönderilece[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ğ[/FONT][/FONT]i son tarih 02/06/2010

16

2009-3 Dönem için kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t yenileme 03-28/05/2010

17
2010-1. Dönem için yeni kay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]t ba[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ş[/FONT][/FONT]lama tarihi 18 03/05/2010

18
2009-3.Dönem s[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nav[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]17/07/2010

19
2009-3. Dönem S[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nav Sonuçlar[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]n yay[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı[/FONT][/FONT]nlanmas[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ı [/FONT][/FONT]06/08/2010

Son düzenleme:
kızlar herkesin sınavı faklı zamanlarda olabilir mesele kimisi 6. sınıftan başlıyor bu sene kimi hem 7.hem8. veriyor bazılarıda sadece 8. sınavını veriyor . en kesin bilgiyi kendi şifrenizle girdiginiz saydanızdan ögrene bilirsizniz .....sengözlerimebaksanab bu sene önceki seneler gibi degil .

canım öncelikle tırsmana gerek yok dersler kolay zaten her sınavda 20 sorudan 8 dogru yaptınmı geçer not olyorsun .
ben geçen sene ilk sınava girdim ikincinin tarıhini unutmuşum girmedim ama 1. den aldıgım puan yetti direk geçtim ......

sen bu sene eger 6.7.8 derlerin sınavna gireceksen önce 6. derslerine çalış onun sınavını verdikten sonra bi üst sınıfın dersine çalış ...yerimseniben

ayrıca kıslar kitapları alamadıgınız durumda netten de çalışa bilirsiniz bize verilen kitapların nette kopyaları mevcud .açık ögretin sitesinde ....kaydirigubbakcemile5

Tarih konusnuda değişiklik olabilir diyorsun yani
ama bana eski kayıtlıyım diye şifrede vermediler ki
Acaba ordaki galasız kızcağız baştan savmak içinmi bana böyle söyledi yoksa

Ben 6dan türkçe ve matematik ve 7den giricem sınava
6nın matematiğine çalıştım/çalıştırıldım Ama ne yapabilicem hiç bilmiyorummafoldumben
Şuan 7nin sosyali var elimde onunla uğraşıyorum zaman zaman
Ama diğer kitaplar hala gelmedi Az önce aradım sordum yine aynı cvp :oklava:

selm kızlar çalışmalara başladınız mı
kitaplar da daha gelmedi ya. en iyisi arkadaşın dedigi gibi netten çalışmaya başlamak.
kasımda sınavın olmasına sevndim bende ekimde sanıyordum.
bende bu sıralar ev taşıcam zaten ramazan bebek bakımı ve sınav off inşlallh kolaylıkla atlatırız.

kitaplar yok kıslar ben hiç bakmadım bile derslere geçen sene 1 sınavla direk geçince bana kötü örnek oldu valla bu ......

bayramdan sonra bende başlıycam bu sene 2 sınıfıda geçmem lazım inşallah seneye lise ...

ALLAH yardımcınız olsun inş hayrlısyla alırsınız diplomalarınızı:)arkadasım var bu sene kayıt olcam dyodu inş vazqecmez ,canlar bişey dikkatimi cekti yardmcı olursanız sevenirim nette acıköğretimle şunu buldum).TASDıKNAMEMLE BıRLıKTE ORTAOKUL/ıLKÖĞRETıM OKULU DıPLOMAMI ALABıLıR MıYıM ?)Tasdikname isteğinde bulunan öğrencilerimizden Ortaokul/ılköğretim Okulu diplomasını da isteyenlerin yazmış oldukları Tasdikname istek dilekçelerinde bu durumu mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.Arkasına Açık Öğretim Lisesi müdürlüğünce not düşülen diploma Tasdikname ile birlikte gönderilmektedir.yani benim anladığım ortaokul diploması veriliyor ve acıkliseye kayıt yaptırabliyomu yanlısmı anladm:S

biz bu sınavları verdiğimizde ortaokul diploması alıcağız daha sonra açıkliseyi okumak isteyen arkadaşlarımız bu diplomayla kayıt olacaklar durum bu canım başka türlü olacağını sanmıyorum

kitaplar yok kıslar ben hiç bakmadım bile derslere geçen sene 1 sınavla direk geçince bana kötü örnek oldu valla bu ......

bayramdan sonra bende başlıycam bu sene 2 sınıfıda geçmem lazım inşallah seneye lise ...

Bende inş bayramdan sonra çalışmaya başliycam :1hug: kitapları anca alırız geçen sene matematikten muaf olmuştum bu sene azda olsa bi not almalıyım seneye inşallah lise zemuszemus zaten yeteri kadar vakit kaybımız olmuş bari bundan sonra olmasın...

biz bu sınavları verdiğimizde ortaokul diploması alıcağız daha sonra açıkliseyi okumak isteyen arkadaşlarımız bu diplomayla kayıt olacaklar durum bu
başka türlü olacağını sanmıyorum[/QUOT.qaLiba ALLAH yardımcınız olsun ins hayrlısyla alırsınız diplomanzı:Saruboceq:

arkadaşlar bir şey sorucam diyelim 6. sınıf sınavında kitabın tamamından mı sorumluyuz yoksa atıyorum 4 ünitedenmi bilen var mı . çünki kitaplarda 5. üniteden sonra şey yazıyo ilk sınavda bu kadarından sorumlusunuz artık 7. sınıf hatta 8. sınıfta veriliyomuş ya üniteler bölünmez herhalde

Bende bıraktım çalışmayı
Bi kça gün bi göz atmıştım Şİmdi onuda yapmıyorum :(
EKİNOKS sen öğrenci kartını aldığını söylemiştin yanılmıyorsam
Ben geçenlerde gittim sordum KAsım gibi vericem kartları dedi ya
Benim halkeğitimmi sorunlu acaba

Back