merhaba arkadaslar !!! sizi bu azminizden dolayı tebrik ediyorum süpersiniz valla hem iş hem cocuk bi sürü sey ve bunun dısında egitminiz için verdiginiz çaba cook güzel kaydirigubbakcemile5 ... bi<de bu yıl annem için kayıt yaptırmak istiyoruz.Kayıtlar 02 Şubat -30 Haziran 2009 arasındaymıs diye gördüm sitesinden , bu konuda hiç bilgim yok bazı sorularım olcak yardımcı olursanız cookk seviinirim :1rolleyes: sınavlar nasıl oluyor,yılda kac kere ve test seklindemi?, dersleri evde kendinizmi calısıyosunuz yoksa egitim yerleri varmı?,normal egitim süresi gibi mesela 6,7,8 sınıfı okur gibi 3 yıldamı bitiyo?,,hımmm bide :CüvCüv: çok zormu biliyorum cok soru sordum ama annem için ugrasıyorum yerimseniben a.s.
ben cevaplıyayım seni canım evet sınavlar test şeklinde ders kitaplarını halk eğitim veriyo zaten ordan evde kendin çalışıyosun evet aynen normal okul gibi her yıl bir sınıf geçiyosun yani ortaokuluda 3 yılda tamamlıyosun yok çok zor değil ders kitaplarını dikkatli okursanız sorun yok çünkü sorular hep ordan ve verilen örneklerden çıkıyo ayrıca sınıf geçmede daha kolay eyer türkçeden iyi nor alırsa 2 ders başarısızda olsa geçebiliyo ssiteyede bi bak orda daha detaylı bulursun kolay gelsin