• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

arkadaşlar bu gün kaydımı yaptırdım:lepi:hayırlısıyla 2009-2010 dönemi öğrencisiyim artık kaydımı yaptırdığım yetkiliye sordum ortaokul 1 senede bitiyormuş diye duyum aldım doğrumu dedim evet 2009 -2010 dönemiöğretim yılı yürürlüğe girmiş 1 senede bitecekmiş lisede 1.5 bitecekmiş bu çok güzel haber:sm_cool:

arkadaşlar bu gün kaydımı yaptırdım:lepi:hayırlısıyla 2009-2010 dönemi öğrencisiyim artık kaydımı yaptırdığım yetkiliye sordum ortaokul 1 senede bitiyormuş diye duyum aldım doğrumu dedim evet 2009 -2010 dönemiöğretim yılı yürürlüğe girmiş 1 senede bitecekmiş lisede 1.5 bitecekmiş bu çok güzel haber:sm_cool:

evet canım ortaokul öğle ama başarılı olursan ..sanırım lise 1 buçuk yıl değil iki buçuk yıl olması lazım banada öğle dediler meb den..

arkadaşlar bende bu sene 7. sınıftayım ilk dönem pek başarılı deildim ikinci dönem başarılı olursam diploma verirlermi acaba geçen sene süperdi ama bu sene aslında pek çalışmadım çalışınca başarılı olunuyor çooook çalışmalıyız herkese başarılar:)

merhaba kızlar
bende 8. sınıf öğrencisiyim ayın 11 inde sınavlarımız var allah hepimizin yardımcısı olsun
ne güzel artık bir sende bitebiliyo ortaokul ben 3 senedir gidip geldim ama olsun biticek inşallah bu sene
hepinize başarılar arkadaşlar
ya bide hangi derslerde zorlanıyosunuz???

ekinoks buhabere çok sevindim gerçekten umarım dogrudur hep düşünüyodum şanssızım diye benim zamanımda 4 yıl oldu diiye eger buhaber dogruysa çok mutlu olucam bendende sana bir rep bu güzel haber için herkeze başarılar

Bende sonunda eşimi ikna ettim en kısa zamanda kaydımı yaptırıcam şimdiden herkese başarılar.

ekinoks buhabere çok sevindim gerçekten umarım dogrudur hep düşünüyodum şanssızım diye benim zamanımda 4 yıl oldu diiye eger buhaber dogruysa çok mutlu olucam bendende sana bir rep bu güzel haber için herkeze başarılar

canım kayıt yaptırdığımda sordum 2009-2010 dönemimde yürürlüğe gireceğini söyledi yani 1 senede bitecek daha önceki yazımda okumuşsundur bakanın yazısını inş doğrudur ben özellikle sordum ilgili kişiye sen kayıt yaptırdınmı canım eğer kayıt için gidersen birde sen sor ne diyecekler sana

canım kayıt yaptırdığımda sordum 2009-2010 dönemimde yürürlüğe gireceğini söyledi yani 1 senede bitecek daha önceki yazımda okumuşsundur bakanın yazısını inş doğrudur ben özellikle sordum ilgili kişiye sen kayıt yaptırdınmı canım eğer kayıt için gidersen birde sen sor ne diyecekler sana

Yani önümüzdeki dönemde mi yürürlükte yürüyücek :1rolleyes:

Yani önümüzdeki dönemde mi yürürlükte yürüyücek :1rolleyes:

canım ben yeni kayıt oldum yani 2009-2010 öğrencisiyim önümüzdeki dönem olacak yürürlüğe girecekmiş inş doğrudur bende sizin gibi merakla bekliyorum sordum ilgili kişiye inş onun yalancısı olmam onun için kayıt yaptıracaklar tekrar sorsunlar

ekinoks saol canım bende ayın 15de düşünüyorum kayıt yaptırmayı ozaman bende sorar ve paylaşırım sizlerle

kıslar ben de bu sene istiyorum.zamanında bizde okuyamıyanlardanız.yaşım 24 azmin elinden hiç birsey kurtulmaz dimiiiiiii,sizede ALLAH zihin açıklığı versin.

ekinoks cum bu 6,7,8. snıfları 1 yılda bitirme olayı gercekten bu sene gecerlimi annem için soruyorm cok önemli senağlama yoksa derslerde basarılı olma sartı ilemi gecerli olucak ?

ekinoks cum bu 6,7,8. snıfları 1 yılda bitirme olayı gercekten bu sene gecerlimi annem için soruyorm cok önemli senağlama yoksa derslerde basarılı olma sartı ilemi gecerli olucak ?

canım ben sorduğumda öyle demişlerdi 1 senede biterdiye ama benimde kafam karıştı yoksa başarılı olan kişiler içinmi geçerli onu bende bilmiyorum dediğim gibi kayıt yaptıranlar sorsunlar o zaman net olur canım

canım ben sorduğumda öyle demişlerdi 1 senede biterdiye ama benimde kafam karıştı yoksa başarılı olan kişiler içinmi geçerli onu bende bilmiyorum dediğim gibi kayıt yaptıranlar sorsunlar o zaman net olur canım

saol cnm cvp cerdigin için arayıp sorsam iyi olucak a.s.

Ya kızlar bu başarılı olunca geçiliyo olayı bu senede vardı sanırım ben bi tanıdıktanda duymuştum tabi kesin bişeymiydi bilemiyorum zaten dönem bitmek üzere.

Ama bu önümüzdeki dönem başlayacak olan sistem aynı eskisi gibi olcak bir dönem içinde 3 sınıf geçilicek. 3 sınav sınıflar için 1 tanede not yükseltme olsa 4 sınav sanırım şutarafagitti

11-12 nisan sınavı için belge gönderilmicekmiş arkadaşlar. A.İ.Ö. min sitesinde yayınlanmış bende baktım şimdi ablamla aynı sınıfa denk gelmişiz :1hug:

Herkese başarılar a.s.

mernaba arkadaşlar sınavdan gelenlerden biride benim 8. sınıf bakalım biticekmi 7. sınıftanda dersim var onun sınavıda yarın umarım hepiniz başarılı olmuşsunuzdur yanlız sınıf görevlisi bu seneki sorular çok zormuş dedi bana oda biz sınav dayken soruları inceliyodu üff bende çok zorlandım açıkcası bilmiyorum yaa

ALLAH kolaylık versin canım bende yeni kayıt oldum canım 2010 sınava girecem ya sana bir şey soracam 2009-2010 dönemimde 1 seferde ortaokul diploması verilecekmiş yarın sınava girdiğinde öğretmenlere sorarmısın acaba doğrumu canım tekrar başarılar sınavında:1hug:

Back