• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

ALLAH kolaylık versin canım bende yeni kayıt oldum canım 2010 sınava girecem ya sana bir şey soracam 2009-2010 dönemimde 1 seferde ortaokul diploması verilecekmiş yarın sınava girdiğinde öğretmenlere sorarmısın acaba doğrumu canım tekrar başarılar sınavında:1hug:

hayatım sınava girdiğimiz yerdeki öğretmenler pek bilmezler bu işi yani olayın inceliğini işin çünkü onlar o sınava gittiğin okuldaki öğretmenler ne sınavı olduğunu bile bilmez çoğu
ama ben sana şöle sölim bilidğim kadarı ile evet bir senede geçebiliyosun yanlız başarı gösterirsen hayatım sınavlardaki başarı oranına bağlı biraz çok çalışırsan olamicak bişey değil ben 3 sene gittim geldim yeni sistem süper tabiki

hepinize başarılar dilerim inanın çok sevindim bende istiyorum ama korkuyorum açıkcası ne yapabilirim bu korkumu yenmek için 29 yaşındayım ilk okul 5 son kendimi geliştirmek istiyorum ama başara bilirmiyim bilmiyorum desteyinizi bekliyorum şimdiden çok tşk ederim

hepinize başarılar dilerim inanın çok sevindim bende istiyorum ama korkuyorum açıkcası ne yapabilirim bu korkumu yenmek için 29 yaşındayım ilk okul 5 son kendimi geliştirmek istiyorum ama başara bilirmiyim bilmiyorum desteyinizi bekliyorum şimdiden çok tşk ederim

elbetteki başarabilirsin hayatım sanki biz çokmu şey biliyoduk başladık kızım bile yardım etti bana hem ne kaybediceksinki başaran nası başarıyo sen iste ve ilk adımını at eminim başarılı olucaksınyerimseniben

merhaba kızlar ay burasını ihmal ettim galiba .....

kızlar benım ilk sınavım gayet güzel geçmişti malesef 1 sınav gibi 2 .dönem sınavınıda eve belge geleceksandım nisan sonu diye hatırlıyordun ... unutmuşum . iyimi ...şimdi puanlarım bölündü . bütünlemeye girecegim artık ....

notlarım
mat .türkçe . ingilizce 3.
sosyal 4
fen ve dinde 5 .

şimdi 2. sınava girmedigim için bunlar bölündü .....

bide yeni okudum ben bu sene 6. sınıfı veriyodum seneye uygulama girerse hem 7. sınıfın hemde 8. sınıfın drelerini verip . liseye geçebilicem ..... ...buna çok sevindim ... zaman çok uzun geliyodu bana ......

benim gibi unutganlar için bütünleme sınavları mayısın 16 . ve 17 sinde ....

hepinize başarılar .

Son düzenleme:
bende bir üst sınıfa geçtim çok şükür...
senye hepsi birden biter inşallah..

Bende baktım şimdi bir üst sınıfa geçtiniz yazıyo. Başarısız derslerden muaf olmuşum :)

not yükseltme sınavına girmicez sanırım yani öyle bişey yazmıyo :sm_confused:

tebrikler kızlar .

2. sınava girmedigim halde geçmişim ................inanamıyorum . darısı seneye inşallah

. 7.8 sınıfın derslerinide verdimmi tamamdır ver elini lise ...........

Sene Sonu Durumunuz:Tebrik Ederiz, Bir Üst Sınıfa Geçtiniz.01-31 Temmuz 2009 Tarihleri Arasında Kayıt Yenileme Yapmanız Gerekmektedir.
yazıyor ....

Son düzenleme:
bende bugun kayıt yaptırdım orada biryılda bitirme olayınıda sordum dogruymus fakat önce bizleri sınava sokacak olan hocaları imtihan edeceklermiş sistem nasıl olacak bilgilendireceklermiş temmuzun ilk haftası belli olacakmış herşey bende merak ettim açıkcası temmuza kadar yokum umarım herşey gönlümüzce olur

dün ve bugün bütünleme sınavına giren arkadaşlara başarılar .......

ay arkadaşlar bi şey dicem. bazı arkadaşlar 7 8 e gittiklerinden bahsederken eğitim durumu bölümünde lise yazdığını unuttular herhalde neyse, olur böyle şeyler. Bende 2010 eğitim yılında başlıyorum 1 yılda 3 sınıfı burda öğrendim çok mutlu oldum. Ama kitaplar nasıl olcak 6.7.8.dönem kitapları şeklindeydi şimdi nasıl olcak sistemi tam anlamadım.

arkadaşlar ben şubatta kayıt oldum netten kaydımı yapıyorum olmuyor benim gibi olan arkadaşlar varmı

2009 2010 döneminemi arkadaşım.bende mart gibi kayıt oldum .Kesin kayıt için bildirim gelcekmiş ama ne zaman bilmiyorum.Nette kayıt derken anlamadım.

2009 2010 döneminemi arkadaşım.bende mart gibi kayıt oldum .Kesin kayıt için bildirim gelcekmiş ama ne zaman bilmiyorum.Nette kayıt derken anlamadım.

ben şubatta kaydımı yaptırdığımda görevli kız internetten açıkilköğretim sitesindende kaydımı yaptırmam gerekiyormuş bende sordum ne zamana kadar girişimi yapabilirim 3 ay sonra dedi bende yapıyorum kaydımı ama yine olmuyor onun için sormuştum canımyerimseniben

arkadaşlar kitaplar verilmeye başlanmış elinizdeki kayıt olduğunuza dair kağıdın fotokopisini çıkarttıp kitapları alıyormuşuz ben bizim ilçedeki adresten alıcam haberiniz olsun diye yazdım

ay arkadaşlar bi şey dicem. bazı arkadaşlar 7 8 e gittiklerinden bahsederken eğitim durumu bölümünde lise yazdığını unuttular herhalde neyse, olur böyle şeyler. Bende 2010 eğitim yılında başlıyorum 1 yılda 3 sınıfı burda öğrendim çok mutlu oldum. Ama kitaplar nasıl olcak 6.7.8.dönem kitapları şeklindeydi şimdi nasıl olcak sistemi tam anlamadım.
merhaba canım evet haklısın ama ben biraz eski üyeyim o zamanlar kayıt bölümünde o şık yoktu canım ondan yani ya degilse ilk okul mezunuda olsam gögsümü gere gere yazarım . eger kastettigin bensem .. kendimle barışıgım canım . kaydirigubbakcemile4a.s. tekrar bakarım seçeneklere ...kaydirigubbakcemile5

gerçekten kitaplar dagıtılıyormu ama önce önümüzdeki sene için kayıt olmak gerekmiyormu kayıtlarda haziranda diye biliyorum canım b,lgin varsa paylaşırmısın ...:uhm:

canım ben şubatta kaydımı yaptırdım 2009-2010 öğrencisiyim bu gün kayıt yaptırdığım yere gittim bir şey sormak için duvardaki kağıtta yazılıydı kitaplarımızın alacağımız yerin adresi vardı sordum görevli kıza oda bana o adresten kayıt olduğum bendeki kağıdın fotokopisiyle gidip alabileceğimi söyledi

canım ben şubatta kaydımı yaptırdım 2009-2010 öğrencisiyim bu gün kayıt yaptırdığım yere gittim bir şey sormak için duvardaki kağıtta yazılıydı kitaplarımızın alacağımız yerin adresi vardı sordum görevli kıza oda bana o adresten kayıt olduğum bendeki kağıdın fotokopisiyle gidip alabileceğimi söyledi

teşekkür ederim:1hug: yani yeni dönem kayıtoldun sen bizimde temmuzu beklememize gerek yok . bir an önce gidip kaydımı yenileteyim ....:teytey:

arkadaşlar bu gün kitaplarımı almaya gittim ama ellerinde sadece 2 kitap varmış bende onları aldım diğer kitaplarımı ağustos ayında alabileceğimi söyledi görevli ama açıkilöğretim adresindeki ders notlarında bölümünde kitaplar aynıymış oradanda çalışılabiliniyormuş ama ben yine ağustos ayında kitaplarımı almayı düşünüyorum ama açıkilköğretim sitesinden kitapları alabileceğiniz adresler var oradan takip edebilirsiniz

Back