kızlar bende başlıyacam şimdi kayıt yaptırabiliyormuyum,birde fotografım kayıt .için başım açıkmı olacak.kapalı foto
olmazmı
lütfen cevaplayın. teşekkürler.
kolay gelsin seviyom ..HİÇ GÜZEL GEÇMEDİ....
zaten ingilizce berbattı...cvp şıklarını almıştım...mat. ve ing. den kalıyorum
puan ortalamam 50 nin altında oldugu için sınıfta kaldıııııııııııııııııımmm:84:
diger dersleri hep sınır puanla geçmişim...eğer onlardan kalsaydım ezber yapar p:18: puanımı yükseltir ortalamayla geçerdim...şimdi mat ve ing. le baş etmek zor olacak. offfffffffff:18:
siz ne yaptınız
sınav sonuçları bugün açıklanıomuş öğrenebilen varmı ya
kolay gelsin seviyom .....
hadi kıslar çabuk bitirin, lise topigine bekliyorum sizleri..
ya çalışamadım sizin topige gelemiyorum malesef...
mat ve ingilizceden kaldım:2:
bende kayit yaptirmak istiyorum cnm bu bilgileri nereden alyiorsunuz umarim gec kalmamisimdir kaydolmak icin tr deyken acik ögretim 7.siniftan biraktim almanyaya gelecegim icin aslinda almanyadada varmis türk acikögretim okulu yeni ögreniyorumevet yeni kayıt başlamış kayıt yaptırabilirsin...başın açık olmasına gerek yok.
hadi kolay gelsin.
boşver canımya takma kafaya umarım dıger sınavda basarırsın ya benımde matematık alak bullak ettı benı ne yapıcagımı bılmıyorum nasıl calışıcam bılmıyorum
canım nette bakıyorum.bende kayit yaptirmak istiyorum cnm bu bilgileri nereden alyiorsunuz umarim gec kalmamisimdir kaydolmak icin tr deyken acik ögretim 7.siniftan biraktim almanyaya gelecegim icin aslinda almanyadada varmis türk acikögretim okulu yeni ögreniyorum
bende kayit yaptirmak istiyorum cnm bu bilgileri nereden alyiorsunuz umarim gec kalmamisimdir kaydolmak icin tr deyken acik ögretim 7.siniftan biraktim almanyaya gelecegim icin aslinda almanyadada varmis türk acikögretim okulu yeni ögreniyorum
soruma cevap verbilecek kimse yokmu
mezun oldummm benim dersler bitti sonunda diplomamı aldım emegimin karsılıgını almış olmak çok güzel hiç düşünmeyin derim başlamak bitirmenin yarısıdır
nette testlar var bilyorum ordanda yardım alabilirsin araştırın ..merhaba kızlar
bende kayıt olup olmamak arasında bocalıyorum yeni kayıtlar önümüzdeki hafta son sınavda 6 martta
derslerden bi haberim nereden başlıyayım çalışmaya bilmiyorum lise öğrencisi kızım ve ilkokul 5 te okuyan bir oğlum var ne ingilizce nede matemetik bilgim var
sorular nasıl zormu ?
offff kitaplar harici nerelerden yardım alabiliriz lütfenyardımmm:18:
oy kedicigim açık liseye kayıt olacakmısın .?.. bekliyoruz canımmezun oldummm benim dersler bitti sonunda diplomamı aldım emegimin karsılıgını almış olmak çok güzel hiç düşünmeyin derim başlamak bitirmenin yarısıdır
seviyom başaracaksın telaş yapma ....çok güzel darısıda bize inş.
arkadaşlar ben sınavı 14 mart sanıyordum meger 6 martmış.
sitres oldu şimdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?