Iknci Tüp Bebeği Deneyecek Olanlar Buraya?? Ne Zaman Ilk Tutan Düşen Varmi???

canım merhaba ben geçen ay üçünçü denemıemı yaptım ama olumsuz benım de ilk denemem senın gıbı bırın 16 bırını 24. haftada kaybettım gerçekten çok zor toparlanmam zamann aldı o donemde bıde babamı kaybettım hepsı bırleşınce ağır geldı rabbım cumlemızın yardımcısı ols daha evvekde üç aylık bı düşügüm var. bu son denemede sonra doktorum üç ay sonra gel rahım içine bı bakalım bıde ondan sonra deneme yapalım çunku herşey çok iyi tutmaması için görunenn hiçbi sebep yok dedı emrıyolarında kalıtesıçok iyidı dedı hayırlı canım üç ay sonra yaşımm kırkı doldurmadan son denememı yaomayı düşünüyorum. inş canım sende başla artık rabbım bu kez senı sevındırsın inş kucağına nasıp etsın........ rabbım bu güzel geceler hurmetıne cumlemızın dualarını makbul eylesınnnnnnnnn

Amin cnm ... öncelikle başın Rabbim sana sabırlarını ihsan eylesin yaşadıkların üstüste ve zor b,iraz kendini toparla öyle başla psikoloji çok önemli tedavi esnasında umarım Rabbim senin ucağını en kısa zamnda doldurur ablacım Allah gönlüne göre versin.....

İnşallah Bu seferki denemende de olumlu sonuç alırsın...Rabbim sonuna kadar hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder...Tüm dualarım seninlea.s.

merhaba arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememden olan ikizlerimi 2,5ay önce 22 haftalıkken kaybebttim doktorum adet alunca gel o zman muayene edip uygun zamanı söylerim dedi. ikinci denemem dondurulmuşlarla olacak bana kalsa bir an önce olsun diyorum..inşallah fazla beklemek zorunda kalmam kasım veya aralık gibi olabilir demişti ama hadi hayırlısı artık bekliyoruz......

selam arkadaslar bende 2 denememı kasımda yaptırıcam kasım ortası ılaclarım baslanacak hersey yolunda gıderse aralık ılk haftası transferım gerceklesecek hepımıze kolay gelsın allah sabır versın

Allah yardımcınız olsun umarım güzel haberlerinizi alıcaz bekliyoruz bebişş haberlerini.........

Arkadaşlar mubarek kadir geceniz hayirlara vesile ols.inş dualarimiz makbul olur dua zikir ve kuranla rabbimizden isteyelim bu gece çok guzel firsatlarin olduğu gece.............

EVT cnm ikinci denememde nuri beye gideceğim ben memnun kaldım açıkçası..... sen nasıl bu arda neler yapıyosun

yagmrcn canim senin ilk gebeligin neden dusukle sonuclandi ve ilk kan testin kacti???

EVT cnm ikinci denememde nuri beye gideceğim ben memnun kaldım açıkçası..... sen nasıl bu arda neler yapıyosun

Çok doğru bir karar..
Bende çok memmunum Nuri beyden..Çok şükür benimde ilk denemem de tuttu (seninle konuştuğumuz gibi zaten orda kimi görsem tutuyor)..Şu an 16 haftalık oldu..Senden edindiğim tecrübeyle Gebelik takibinide Nuri beye yaptırıyorum..Bu arada sana teşekkür borçluyuma.s. beni yumurta toplam öncesinde baya rahatlatmıştın o geceki gerginliğimi unutamıyorum..Hatta Nuri beye senden de bahsettim seni hatırlıyor..

ne mutluki sende ilk denemende gebe kaldın cnm çoooooook sevindim.... ne mutluki böyle birşeye vesile olduysam Allah tamamına erdirsin... haberlerini bekliyorum......

ne mutluki sende ilk denemende gebe kaldın cnm çoooooook sevindim.... ne mutluki böyle birşeye vesile olduysam Allah tamamına erdirsin... haberlerini bekliyorum......
Aminn canım..Bütün dualarım seninle inşallah sende en kısa zamanda tekrar bu duyguyu yaşıyacaksın ve sağlıkla, sıhatle kucağın alıcaksına.s.

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben 2.tüp bebek denemesine başlamak istiyorum bu nun için adetin 2.günü mü doktora gitmem gerekiyor cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…