Iknci Tüp Bebeği Deneyecek Olanlar Buraya?? Ne Zaman Ilk Tutan Düşen Varmi???

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
23
Kizlar Ikinci Tüp Bebeği Yapacaklar Ilkki Tuttmu?? Düşen Varmi Yada Ikinci Denemeniz Ne Zaman Oldu Sorun Nedir??
Ben Ilk Denemem Tuttu Ikizdi Hemde Erken Doğumla Kaybettim 1 Sene Sonra Denicem... Sizlerrr

Güncel........ H,ç yokmu yorum yapan 74 kez açilmiş ama yorum yapilmamiş bilginiz yoksada yazin bu konuyu çok kafaya takiyim ikinidede ilki kasdr şansli olurmuyum sizce.............

Selamm canimm çokk geçmiş ols inşş bi daha ki denemende kucağina alirs benim de ilk tup denememde ikizdi errken doğumla senin gibi kaybettim sonra bi kez daha denedimm tutmadi şimdi üçüncü denemeye hazirlaniyorumm benim yaşim sinirda ama harşeyy çok iyi benim problemim yokk eşimde problemm hayirlisii inşş herşeyy kismett kirkima merdiven dayadimm yani yaşimi görtesmesemde gerçekk yaşş giidşiyooo ama benimm üç sene suren normall yumurta takibi tedavisiyle bi oğlumm var çokk şükürr 13 yaşinda son şans bi kardeşi ols diye bi daha deniyorumm rabbimm tumm isteyenlere nasipp etsssssssssss sen de toparla ve yaşin geçmedenn dene canimmm bi kez hamile kalmişsin ya bu çok önemli inşş tutma şansinn daha çokk rabbimm yardimcinn olss.. Tumm zorluklarr kalksinn inşş..

slm ben ilk tüp bebek denememi nisan da yaptırdım sonuç negatif şu an 9 günlük bir adet gecikmem var 6 gün geçmişken idrar testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı kan testi yapmaya korkuyorum yine bu bekleyişin sonu hüsranla bitecek die. adetim gelirse 2. denememi eylül-ekim gibi düşünüyorum allahım isteyen herkese versin..

güncel........ H,ç yokmu yorum yapan 74 kez açilmiş ama yorum yapilmamiş bilginiz yoksada yazin bu konuyu çok kafaya takiyim ikinidede ilki kasdr şansli olurmuyum sizce.............

selam canim. Benim 2. Denemem bir daha ki ay olacak. Ilki geçen aydi. Olmadi. Eşimin sperm sayisi düşük ve hareketsiz. 4 embriyo transfer edildi. Doktorum çok umutluydu ben de adeta kesin gözüyle bakiyordum. Kismet diyorum başka hiç bir açiklama bulamiyorum. O yüzden inancimi da yitirdim. Hiç bir zaman ilki kadar umutlu olamiycam. Bir kez olmadi, yine olmama ihtimali var. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Selamm yağmurcn nasilsin canim inşş biraz olsun toparlanabildinn..... Inşş başarirsin hayirlisiyle.... şans bence her dem vardirr kismet ne zamansa o zaman şans bulurrr kişiyii... Inşşş bu kez herşeyyy güzell gider herkese başarilarr diliyorummm..............rabbim tum isteyenlerinn kucaklarini tatli bebişlerle doldursunnnn........inşşşşşşşşşşşşşşş.................asla sikinti yaşatmasin rabbimmmmmmm....anneyi bebişindenn ayirmasinnn bizi çekemiyeceğimizz sikintilarla imtihan etmesinn bize acisinnnnnnnnn inşşşşşşşşşşş..... Tatli güzelll günler nasipp etsinnnnnn.

Ben ilk denemeyi Eylül 2007 de yapmıştım. Sonuç negatifti. Kısmetse 2.yi bu ay düşünüyoruz. Bu hafta büyük ihtimalle tedaviye başlayacağız.(Bu arada denemeler arasındaki zamanın az ya da çok olması önemli mi, bilen var mı? Benim nerdeyse bir yıl geçti.) Gelişmeleri yazarım. Dua edin bu sefer olsun.Sevgiler

cnm idare edr toplanmaya çalışıyorum tabi ilk günlerki gibi değilim .....
arkadaşım tedavi arsında zaman olması şart değil yaşın geçmedikçe....

Canimm iyi olana sevindimm evet zaman önemli değil ama yaşinn çokk geçmesinn bu anlamöda önemlii inşş moralini de yuksekk tut ve başla ayni yer mi nerde tedavi görucenn inşş herşeyy güzell ve yolunda giderrrcanimm hayirli geceler

Merhabalar ben de hazıran ayında yaptırmıstım 2 embıryo transfer edıldı ama tutunamadı yavru kuslarım( 2.sını ekım gıbı dusunuyoruz hayırlısı artık.... Kurban oldugum bızede yasatır ınsallah annelıyı...

ben de temmuzda denedim. 2tane yumurta transfer ettiler ama tutmadı. Çok üzüldüm, belli etmesem de...
Bir ay ara verip yeniden deneyelim dedi doktor. Sayısını arttırmayı düşünüyormuş. Hayırlısı... Allah ayrdımcımız olsun.
Artık tüp bebek sayfalarına pek girmemeye çalışıyorum. Kötü deneyim haberlerini okudukça moralim bozuluyor çünkü.
Allah kısmet ederse olur, ne diyebilirizki.

Arkadaşlar tüp bebek yutma şansi aşilamadan daha yüksek değilmi ben bir kere aşilama yaptirdim sonuç negatif artik tüp bebek denemek istiyorum bir daha aşilama istemiyorum

kizlar ikinci tüp bebeği yapacaklar ilkki tuttmu?? Düşen varmi yada ikinci denemeniz ne zaman oldu sorun nedir??
Ben ilk denemem tuttu ikizdi hemde erken doğumla kaybettim 1 sene sonra denicem... Sizlerrr

benimde tuttu ama 6 haftalik kaybettim dunya basima yikildi sanmistim bidaha denemem diyordum dusmesin diye gunlerce serum takildi igneler oldum ama ne fayda smdi aralikta 2. Denemeye baslayacagim hakkimizda hayirlisi olsun kizlar

slm bir yıl önce denedik 5 haftalıkken düştüler bu ay ıvm yöntemi deneyeceğiz yarın doktora gideceğim umarım hayırlısı olur hepimiz için

ben ilk denememi 2ay önce yaptırdım biyokimyasal gebelik oldu yani önce tuttu kan ve idrar testinde pozitif çıktı sonra değerler kendiliğinden düştü şimdi ikinci denemem oldu bir hafta önce transferim gerçekleşti ama dün hafif bir lekelenmem oldu çok korkuyorum bu sefer de aynı olacak diye ve ben ikiz çok istiyorum tabi Allah önce hayırlı ve sağlıklısını versin... Yaşadıkların çok zor canım ama ikinci denemenle birincinin hiçbir alakası yok hepsinin birleşme anındaki özellikleri farklı ama tabi çoğul gebeliklerin riskli olduğunu da unutmayalım... Allah sabır versin ve hiç korkma ilkinde bile tutturduysan niye bu sefer de olmasın :)

kızlar güzel habelerinizi bekliyorum inşallah ikincilerde tutar ve bana moral olur hepinizin haberlerini buraya bekliyorum..

Canim bende de 3 tup bebek denendi.Ilki 5 yil once.Diger ikisi bu sene oldu uc ay arayla.Simdi 4. deneme basladi bende.Insallah siramiz gelmistir.Herkese bol sans.Bu sefer iki ay ara verdi dr.um.Rabbim hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin.

Canim bende de 3 tup bebek denendi.Ilki 5 yil once.Diger ikisi bu sene oldu uc ay arayla.Simdi 4. deneme basladi bende.Insallah siramiz gelmistir.Herkese bol sans.Bu sefer iki ay ara verdi dr.um.Rabbim hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin.

Hülyacığım 3 ünü bir yılda denemek insanı yıpratıyor
ben de geçen yıl Ocak- Haziran-Kasım aylarında denemiştim
bu yıl Mayısta denedik son denemede 6 ay ara verdik biraz kendime geldim,
ama her deneme de pes etmedim,
İnşallah sende hayırlı bir sonuç alırsın,
bol şanslara.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…