- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
- Konu Sahibi YAXGXMURCN
evet canım ama daha önce belkı herşey yolundamı dıyede gıdebılırdın ama adetın ikinci gunu gıdersen o ay başlayabılırsın dua ile..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben 2.tüp bebek denemesine başlamak istiyorum bu nun için adetin 2.günü mü doktora gitmem gerekiyor cevaplarsanız sevinirim
evet arkadaşlar hayırlısıyla adetin 2.günüyle beraber başlayacağım 2.denemeye umarım herşey iyi olur 1.denememde herşey ters gitti yumurta toplama işleminden önce yumurtalarım kendiliğinden çatladı bunun içinde rahim bozulduğu için transfer olmadı oysa 21 yumurta toplandı ve içinden 16 yumurta döllenmiş ve 7 si 1. kalitedeydi aslında ben bu aşamadan korkmuştum neyse yumurtaları dondurduk hiç istememe rağmen sonra üç ay ara verdim kendim öle istedim transfer öncesi aksilikler yaşadım sabah gittiğim merkezde akşama transferim anca yapıldı tabi hep su içmece falan neyse zaten yumurtalarda çözülürken fire verdi sadece 1 tane iyi kalite yumurta kalmıştı 4 tane embriyo transferinden sonra 1 gece merezde kaldım sonra 5 saatlik yol acayip stres yaptım eşimde saolsun hiç destek değildi işte böle arkadaşlar size içimi dömek istedim inşallah bundan sonraki denemem iyi olur.tabiki dualarım sizinlede inşallah 2.denemede ki tüm arkadaşların hepsi pozitif sonuç görür.
Selam canım!......Kizlar Ikinci Tüp Bebeği Yapacaklar Ilkki Tuttmu?? Düşen Varmi Yada Ikinci Denemeniz Ne Zaman Oldu Sorun Nedir??
Ben Ilk Denemem Tuttu Ikizdi Hemde Erken Doğumla Kaybettim 1 Sene Sonra Denicem... Sizlerrr