Iknci Tüp Bebeği Deneyecek Olanlar Buraya?? Ne Zaman Ilk Tutan Düşen Varmi???

evet canım ama daha önce belkı herşey yolundamı dıyede gıdebılırdın ama adetın ikinci gunu gıdersen o ay başlayabılırsın dua ile..............

bende haftaya persembe hersey duzgun gıderse allahın ıznıyle tekrar baslıyorum ılk denemem negatıf sonuclandı 2 adet ara vermıs olucam
hıc dusugum olmadı

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben 2.tüp bebek denemesine başlamak istiyorum bu nun için adetin 2.günü mü doktora gitmem gerekiyor cevaplarsanız sevinirim

evt cnm 2.günü normal ama sen yineden g,tmeden önce bi tlf de merkezi ara belki hormaon testi uygularlar.. başarılar..

evet arkadaşlar hayırlısıyla adetin 2.günüyle beraber başlayacağım 2.denemeye umarım herşey iyi olur 1.denememde herşey ters gitti yumurta toplama işleminden önce yumurtalarım kendiliğinden çatladı bunun içinde rahim bozulduğu için transfer olmadı oysa 21 yumurta toplandı ve içinden 16 yumurta döllenmiş ve 7 si 1. kalitedeydi aslında ben bu aşamadan korkmuştum neyse yumurtaları dondurduk hiç istememe rağmen sonra üç ay ara verdim kendim öle istedim transfer öncesi aksilikler yaşadım sabah gittiğim merkezde akşama transferim anca yapıldı tabi hep su içmece falan neyse zaten yumurtalarda çözülürken fire verdi sadece 1 tane iyi kalite yumurta kalmıştı 4 tane embriyo transferinden sonra 1 gece merezde kaldım sonra 5 saatlik yol acayip stres yaptım eşimde saolsun hiç destek değildi işte böle arkadaşlar size içimi dömek istedim inşallah bundan sonraki denemem iyi olur.tabiki dualarım sizinlede inşallah 2.denemede ki tüm arkadaşların hepsi pozitif sonuç görür.

hayırlısıyla bu sefer olur canım inşallah..stres yapmamaya çalış.bu işler nasip kısmet hayırlısıyla başarıcaksın inşşş...şahinbeyde devam dimi canım..bize yaz sık sık habersiz bırakma canım..a.s.

evt cnm biraz terslikler bulmuş bu işte stres olmaması çok önemli olumlu ol inşallah 2.denemden bana haberini mutlaka ver cnm başarılar... bol şanslarrrr............

hepinize çok teşekkür ediyorum ve hepinizi çok seviyorum inşallah olumlu sonucumu sizlere yazmak bana da nasip olur sizlere sadece sonucu mu yazmayı düşünüyorum bu süreçte kendimi bu düşüncelerden uzak tutmayı düşünüyorum tabiki strestende. başka şeylerle meşkul olacağım bu sefer hepinizin haberlerini sonradan alacağım inşallah hepinizin iyi haberlerini alırım.hepinizi öpüyorum hoşçakalın

kizlar ilk denemeleriniz neden olmadi??embryonlarmi kalitesizdi?rahim istenilen kalinlikta degilmiydi??ve daha bircok sorun olabiliyor...herkes yazarsa sevinirim...

ılk denememde 8 embrıoyodan 2 tanesı genetık tanıyı gecebıldı onlarda kalıtelı veya degıl 6.gun aksamı transfer edıldı ve yumurtalıkların asırı uyarılmıstı bundan dolayı proteın vududumda cok azalmıstı bence butun bu nedenler bende asırı stressede yol actı ve olmadı
ayrıca sormak ıstıyorum herkese benım negatıf sonucumdan sonra oldugum adetım cok farklıydı 2 gunde tum kanama yogun bı sekılde bıttı normalde 6 gun yavas yavas surer
sızlerın tup bebek sonrası ılk adetınızde bı farklılık varmıydı
cunku bu bana rahım kalınlıgının dogru olusmadıgı ızlenımını verıyor...

Kizlar Ikinci Tüp Bebeği Yapacaklar Ilkki Tuttmu?? Düşen Varmi Yada Ikinci Denemeniz Ne Zaman Oldu Sorun Nedir??
Ben Ilk Denemem Tuttu Ikizdi Hemde Erken Doğumla Kaybettim 1 Sene Sonra Denicem... Sizlerrr
Selam canım!......
Senin adına çok üzüldüm bizimki neysede seninkiler ramak kalmış kucağına almaya,sakın üzülme bir daha girersin ama fazla ara verme,.....
Ben ikinciye girmeye karar verdim ama bu işi ticaret gibi gördükleri (merkezler)için bu sefer ince eleyip sık dokuyorum,merkezde kararsız kaldım.Yani anlayacağın çok karışığım,
bütün kalbimle buradaki bütün arkadaşların kucakları dolsun :Saruboceq: sevgilerle

Amin cnm evt malesef bu kadar az kaşlmışen herşeyiyle hissetmişken kısmetten öteye gidilmiyor işte kesinlikle bende işi ticarete döktüklerine inanıyorum o yüzden iyi araştır ama benim merkez iyiydi açıkçası menun kaldım zaten ilkinin tutmasıda örenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…