- 4 Ocak 2016
- 73
- 32
- 34
Öyle canım. Her bebek kendine göre farklılıklar gösterebiliyor..Bizdede tam tersi iste demekki her bebek farkli canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım. Her bebek kendine göre farklılıklar gösterebiliyor..Bizdede tam tersi iste demekki her bebek farkli canm
Çok şükür oldular ya:) ben hala çalışmıyorum ve tek bakmaya devam. Kızlar her şeyi anlıyorlar. 2 yaş sendromu dedikleri şeyi yaşıyoruz. Acayip inatlar:) ıı ıhh dediler mi tamam. Gerçektende birey olma yolunda ilerliyorlar:) istekleri ön planda sürekli bir şey gösterip soruyorlar. Kelimeleri öğrenmeye çalışıyorlar. Sen ne yaptın toparlayabildin mi? Çalışmak muhakkak iyi gelmiştir sana. Benimde arada tak ediyor kafama. Ama iyi ki çalışmıyorum. Her anlarına şahit olmak ve bir şeyler öğretmek hoşuma gidiyor. Benim öğrencilerimden daha vefalılar hiç değilse:))Napiyosun canım? Büyüdük 19 ay bitti bugün gittikçe kolaylaşıyor şükür.bugunlere gelebildigime inanamiyorum.birer birey olup bizi anlıyorlar.bir iki kelimecik dünyaları ile iletişim kurabilmek guzel.
Sen neler yaptın nasıl gidiyor
Evt öğrencilerden iyilerçok şükür daha inatlik başlamadı bizde.yorucu bir hayat ve hep koşturmaya. çocuklar değil de hayatındaki insanları tanımak gerçek yüzlerini görmek çok ağır geldi bana.çok büyük pismanliklarim var..annem eşim ve diğerleri..nasıl güzelde işlerine Gore davranmışlar...Çok şükür oldular ya:) ben hala çalışmıyorum ve tek bakmaya devam. Kızlar her şeyi anlıyorlar. 2 yaş sendromu dedikleri şeyi yaşıyoruz. Acayip inatlar:) ıı ıhh dediler mi tamam. Gerçektende birey olma yolunda ilerliyorlar:) istekleri ön planda sürekli bir şey gösterip soruyorlar. Kelimeleri öğrenmeye çalışıyorlar. Sen ne yaptın toparlayabildin mi? Çalışmak muhakkak iyi gelmiştir sana. Benimde arada tak ediyor kafama. Ama iyi ki çalışmıyorum. Her anlarına şahit olmak ve bir şeyler öğretmek hoşuma gidiyor. Benim öğrencilerimden daha vefalılar hiç değilse:))
Evet kalabalıkların içinde yalnız olma duygusunu yaşıyor insan. En yakın gördüğün insan bi bakmışsın sırtını çevirmiş sana. Bugünlerde geçecek ama izleri muhakkak kalacak. Neyseki evlatlarımız sağlıklı ve bizimle. Çok şükür diyip yola devam etmek lazım.Evt öğrencilerden iyilerçok şükür daha inatlik başlamadı bizde.yorucu bir hayat ve hep koşturmaya. çocuklar değil de hayatındaki insanları tanımak gerçek yüzlerini görmek çok ağır geldi bana.çok büyük pismanliklarim var..annem eşim ve diğerleri..nasıl güzelde işlerine Gore davranmışlar...
Hayat binbir mucadeleymis..en büyüğü de anne olmakmis
ayaklarından gıdıklayarak uyandırabilirsiniz. Çenesine dudaklarının kenarına dokununca arayış içine geçeceklerdir. O dönemde çook uyuyorlar ama en azından 3 saatte 1 beslemelisiniz. Ki fototerapi de geçirmişler. Bu dönemde kilo aldırmak önemli. Emzirmenin üzerine düşmeniz ve sağmayıda 3 saatte 1 yapmanız sütün devamlılığı için önemli. Ama her öğünde mutlaka bebeklerinize teklif edin memeyi. İlk başta zorlanacaklar sonra alışacaklardır. Mama da tü kaka değil ama öncelik her zaman meme olmalı. Biz ilk 1 sene mama ve süt birlikte gittik. Sonra sadece süte döndük. İlk zamanlar bir düzen oluşturmak için defter tutmanızı ve çiş kaka mama süt ml takibi yapmanızı öneririm.İkiz annelerii herkese selamlar 36.haftamda doğum yaptım şükür küvöze falan girmediler ama besleyemedimm kilo kaybımız beklenenden fazla oldu malesef bir de bir gece fototerapi aldılar yanımızda.. benim sorum şu kii sürekli uyuyolar çok korkuyorum ve hiç iştahlı beslenmiyolar. Saatlerimi alıyı azcık bişey verebilmek. Memeden kendilerinş doyurcak kadar ememiyolr sağıp veriyorım ve mama veriyorum ben de ama bineronda da zorlanıyolar. Uyandırmak da çok zor yedirmek de.. bu süreci yaşayan var mıı kilo kaynı olmasından çok korkuyorum
Napiyosun canım? Büyüdük 19 ay bitti bugün gittikçe kolaylaşıyor şükür.bugunlere gelebildigime inanamiyorum.birer birey olup bizi anlıyorlar.bir iki kelimecik dünyaları ile iletişim kurabilmek guzel.
Sen neler yaptın nasıl gidiyor
Selam nasılsın? Bizde 18 aylık olduk :) zaman nasıl geçti anlamadım. Düne kadar tedavi aşamalarını yazıyordum buraya nerden nereye :)
Bebekleriniz kaç aylık? Ben önceleri küçük doğdukları için tek tek emziriyordum. Sonrasında biraz daha ele avuca gelmeye başladıklarında C yastık kullanıp kenarlarını yastıkla destekleyip o şekilde emzirmiştim. Biraz daha büyüdüklerinde yanyana yatağa koyup emzirdiğimde oldu. Sıralayıp yürümeye başladıklarında onlar ayakta ben oturup emzirmiştim. Zaman zaman dikkatleri dağıldığı oluyordu. Bebekleri değiştirerek emzirin. Aynı memeyi aynı bebeğe vermeyin her seferinde.Herkese hayırlı günler
Tecrübeli ikiz Anneleri Size bazı sorularım olacak
Öncelikle bebeklerinizin ikisini aynı anda emzirebilir mi emzirdiyseniz hangi pozisyonda
Ve bebeğin aynı anda beslenmesi aynı anda uyuması Daha mı iyi Bizde her zaman uyku saatleri denk gelmiyor bunun bir matematiği var mı nasil düzenleyebilirim
Bebekleriniz kaç aylık? Ben önceleri küçük doğdukları için tek tek emziriyordum. Sonrasında biraz daha ele avuca gelmeye başladıklarında C yastık kullanıp kenarlarını yastıkla destekleyip o şekilde emzirmiştim. Biraz daha büyüdüklerinde yanyana yatağa koyup emzirdiğimde oldu. Sıralayıp yürümeye başladıklarında onlar ayakta ben oturup emzirmiştim. Zaman zaman dikkatleri dağıldığı oluyordu. Bebekleri değiştirerek emzirin. Aynı memeyi aynı bebeğe vermeyin her seferinde.
Uyutma meselesine gelince şu an 2 yaşını geçtiler. Hiç ayırmadan hep aynı anda aynı odada uyuttum. Aynı anda uyutmak zaman kazanmanızı sağlar. Aynı yerde uyutmak ağlama seslerine alışmalarını sağlar. Güle güle büyütün bebeklerinizi.
2 yaşına kadar ayakta emdiler. Çok rahattır.cok tesekkürler cevabınız için..maasallah büyümüş sizinkiler.3,5 aylık bebeklerim..
c yastıktan almamıştım alayım bari..
inş aynı anda uyutmayı ben de başarırım..
vee onlar ayakta anne otururken emzirme şekli hoşuma gitti hiç duymamıştım çok sağolun tavsiyeleriniz için