• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizler ve küvez

Emiyorlar yetmiyor galiba yarim satte acikiyorlar bende mama veriyorum sonra bizde buyüseydik bi :)) ok zorlaniyorum evde kafayı yemek uzereyim artık :deli::halay:
Bı ara kafaya huniyi geçirmek üzereydim bende:))
Ama zaman hızlı geçiyor inşallah sağlıklı olsunlar da hemencecik büyüyorlar

14.haftada baslanıyormuş galiba ölcüme ama benim dr 16.haftada basladı ölçmeye canım 2.5cm altında olursa riskli oluyor bende öyledim birsey bilmiyordum ama kk sagolsun burda ögrendim herseyi En Büyük KK
2.5 cm ile 36 haftayı geçtin hee maşallah. Benim geçen hafta 4 cmden fazlaydı inşallah 36 yıl geçerim bende hepimiz de amiiinnn

Kızınız kaç yaşında??
Canım Allah o gücü veriyor
Benim oğlum hiç uyumazdi gece ama ikizler doğduğundan beri gece uykusu düzeldi maşallah

Ekimde 3 olack ikizler doguncada 3.5 olacak insallh. Anca gece uykularimiz duzene girdi
Bi arkadaşım doktor tavsiyesi ile bebegini gece beslememis sabaha kadr uyurdu dedi. Gece besliyor musunuz. Gece isi cok gozukde cok büyüyor kizimdan cok çektim.

Ekimde 3 olack ikizler doguncada 3.5 olacak insallh. Anca gece uykularimiz duzene girdi
Bi arkadaşım doktor tavsiyesi ile bebegini gece beslememis sabaha kadr uyurdu dedi. Gece besliyor musunuz. Gece isi cok gozukde cok büyüyor kizimdan cok çektim.
Allah bağışlasın canım
Bebeklere bağlı benim
Şimdi 11 aylık olduk ama zaten akşam 8 de akşam yemeği yiyip uyuyorlar
11-12 gibi de mama yiyorlar tekrar uyutuyorum
Sabaha karşı 6 gibi kalkıyoruz
Bazen üzüyor sabah uyanmalatı
ama şimdi böyle benim 9 aylık olana kadar gece 3 ve 5 e mama yiyorlardı
Onlar ne zaman uyanıp ağlarlarsa mama yapıyorum ben

Allah bağışlasın canım
Bebeklere bağlı benim

Allah bağışlasin bol uykulu geceler annelerle olsin insallah :)

2.5 cm ile 36 haftayı geçtin hee maşallah. Benim geçen hafta 4 cmden fazlaydı inşallah 36 yıl geçerim bende hepimiz de amiiinnn
Hayır canım benim 3 ile basladı 4e kadar cikti boyu sonra 3.8 lerle devam ettim sonlara dogruda bakmadı dr 34.hafta üstten göremedi alttada bakmadı hic allaja emanet 36.haftaya kadar geldim yatarak tabi...rabbim sanada kucagına almayı nasip etsin canım

Allah bağışlasın canım
Bebeklere bağlı benim
Oy nkdr güzel bi düzen darısı bana darısı bana:)

33+4 Doğum yaptım 14 gün kğvezde kaldılar ilk hafta solunum cihazı desteği ile kendileride nefes alıyordu .. düzene girince diger hafta beslenmeyi emzirmeyi öğrendiler taburcu olduk

33+4 Doğum yaptım 14 gün kğvezde kaldılar ilk hafta solunum cihazı desteği ile kendileride nefes alıyordu .. düzene girince diger hafta beslenmeyi emzirmeyi öğrendiler taburcu olduk

Cok gecmis olsun Rabbim bebeklerinizi bi daha ayirmasin. Erken dogum nedeniniz neydi acaba

Cok gecmis olsun Rabbim bebeklerinizi bi daha ayirmasin. Erken dogum nedeniniz neydi acaba
Doğum yapmadan bi gün önce sabah kustum ve gece adet agrısı gibi karnım ağrıdı şüphelendim acile gittim sancım çıktı ilaçlara rağmen iyicene arttı bi bebeğin başı baya aşagıdaymış 1-2 cm açılmam varmış Doğuma aldılar ertesi gün ... ogune kdr iyiydim hatta doktorum 36 ya kdr bekleriz diyordu :(

Hayır canım benim 3 ile basladı 4e kadar cikti boyu sonra 3.8 lerle devam ettim sonlara dogruda bakmadı dr 34.hafta üstten göremedi alttada bakmadı hic allaja emanet 36.haftaya kadar geldim yatarak tabi...rabbim sanada kucagına almayı nasip etsin canım
İnşallah canm 36 ya kadar sabrederler inşallah

Back