- 5 Ağustos 2016
- 1.265
- 1.720
- 133
Kaç haftalık doğum yaptınız acabaBaşlığı görür görmez dayanamadım. Hamilelik günlerim aklıma geldi. Ben 7 ay önce ikiz doğum yaptım.Sağ salim evlatlarınıza kavuşun inşallah. Son aylar biraz zor geçiyor ama Allah öyle bir kuvvetini veriyor ki şaşıp kalırsınız Sadece doğumdan sonrası için bir tavsiye vermek istiyorum. Doğuma daha aylar var demeyin evinizdeki fazla eşyalarınızı atın atın atın tabi ki sakın ağır kaldırmayın, yükseklere çıkmayın.
35 haftada doğum yaptım. 2.5 kilo civarındaydı ikisi de. Erken doğum riski ikiz gebeliğin her türünde var maalesef. Ama şimdiki teknolojiyle imkanlarla her şeyin üstesinden geliyorlarKaç haftalık doğum yaptınız acaba
Bugün 8+1 dik . İkisini de gördük iyiler şükür inşallah sağlıkla sürecimizi tamamlamak nasip olur35 haftada doğum yaptım. 2.5 kilo civarındaydı ikisi de. Erken doğum riski ikiz gebeliğin her türünde var maalesef. Ama şimdiki teknolojiyle imkanlarla her şeyin üstesinden geliyorlarTedirgin olduğunuz bir durum varsa mutlaka 2. Bi görüş alın başka bir doktordan
Sizin bebişleriniz tek yumurta ikizi mi yoksa çift mi?Bugün 8+1 dik . İkisini de gördük iyiler şükür inşallah sağlıkla sürecimizi tamamlamak nasip olur
Çift yumurta ikizi benimkilerSizin bebişleriniz tek yumurta ikizi mi yoksa çift mi?
Çift yumurta ikizi benimkiler
cok sevindim hayırlı evlat etsin darısı bize olsun kaç haftada dogum yaptınız neler oldu biraz anlatmanız mümkün müBaşlığı görür görmez dayanamadım. Hamilelik günlerim aklıma geldi. Ben 7 ay önce ikiz doğum yaptım.Sağ salim evlatlarınıza kavuşun inşallah. Son aylar biraz zor geçiyor ama Allah öyle bir kuvvetini veriyor ki şaşıp kalırsınız Sadece doğumdan sonrası için bir tavsiye vermek istiyorum. Doğuma daha aylar var demeyin evinizdeki fazla eşyalarınızı atın atın atın tabi ki sakın ağır kaldırmayın, yükseklere çıkmayın.
Ben biraz korkuyorumBaşlığı görür görmez dayanamadım. Hamilelik günlerim aklıma geldi. Ben 7 ay önce ikiz doğum yaptım.Sağ salim evlatlarınıza kavuşun inşallah. Son aylar biraz zor geçiyor ama Allah öyle bir kuvvetini veriyor ki şaşıp kalırsınız Sadece doğumdan sonrası için bir tavsiye vermek istiyorum. Doğuma daha aylar var demeyin evinizdeki fazla eşyalarınızı atın atın atın tabi ki sakın ağır kaldırmayın, yükseklere çıkmayın.
Sağ salim evlatlarınızı kucağınıza alın inşallahcok sevindim hayırlı evlat etsin darısı bize olsun kaç haftada dogum yaptınız neler oldu biraz anlatmanız mümkün mü
Ya maşallahhh . Benim bulantım erken başladı kasık ağrısı oluyor arada bulantı için de ilaç kullanıyorum . Sizin de tüp bebek galiba 2 embriyo . Benim de öyle iki pgt Li transfer . Bulantıdan ziyade yemeklerin sanki tadı yok. Kızımda da bulantım olmuştu . 15. Haftada felan tamamen bitmişti . İnşallah bunlarda da biter biran önce kolaylıkla . Şuan tek zorlayan o ve inanılmaz halsizlik .SelamlarBenimde çift yumurta ikizlerim var 12+2 olarak devam ediyoruz çok şükür ne mide bulantısı ne kasık ağrısı herhangi olumsuz hiçbir şey yaşamadım Benim de en büyük korkum erken doğum riski ama doktorum 35 hafta sonrası ve 2500 kg üstü olması doğum için önemli diyor . Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Evet benim de tüp bebek çift embriyoYa maşallahhh . Benim bulantım erken başladı kasık ağrısı oluyor arada bulantı için de ilaç kullanıyorum . Sizin de tüp bebek galiba 2 embriyo . Benim de öyle iki pgt Li transfer . Bulantıdan ziyade yemeklerin sanki tadı yok. Kızımda da bulantım olmuştu . 15. Haftada felan tamamen bitmişti . İnşallah bunlarda da biter biran önce kolaylıkla . Şuan tek zorlayan o ve inanılmaz halsizlik .
Benim de 8+2 bugünEvet benim de tüp bebek çift embriyosiz şu an kaçıncı haftadasınız ? Benim de birkaç gün hariç tüm zamanlarım uyumakla geçti zaten uykuyu da sevdiğim için işime de geldi aslında o kadar hiçbir şeyim yok ki bazen hamile olduğuma inanasım gelmiyor korkuyorum niye böyle diye kafam karışık biraz
Detaylı ultrason yapıldı mı ikili test size .Evet benim de tüp bebek çift embriyosiz şu an kaçıncı haftadasınız ? Benim de birkaç gün hariç tüm zamanlarım uyumakla geçti zaten uykuyu da sevdiğim için işime de geldi aslında o kadar hiçbir şeyim yok ki bazen hamile olduğuma inanasım gelmiyor korkuyorum niye böyle diye kafam karışık biraz
MaşallahBenim de 8+2 bugünben çalışıyorum iş zorluyor bazen . Ama çok şükür diyeyim şu bulantı ilacı biraz olsun azalttı rahatsızlıklarımı . Yine bulantı var ama sürekli kusma gibi değil . 5. Haftada bulantılarım başlamıştı o hafta ilaç içmiyim diye çok direndim ruh gibiydim işte . Ne işe odaklanabiliyorum ne başka bir şeye . Halsizlikte çok oluyor kansızlık sorunum var biraz
Merhaba doktorum taramalardan ziyade ikizler için fetal Dna önerdi Ankara’da bir kaç merkez arayacağım yarın bakalımDetaylı ultrason yapıldı mı ikili test size .
Merhaba bende hamileyim beta hcg 18773 cikti iki gun sonra kan verdim bu sefer 23442 cikti benimkide ikiz olabilirmi lutfen yardimci olurmusunuz cok merak ediyorumBaşlığı görür görmez dayanamadım. Hamilelik günlerim aklıma geldi. Ben 7 ay önce ikiz doğum yaptım.Sağ salim evlatlarınıza kavuşun inşallah. Son aylar biraz zor geçiyor ama Allah öyle bir kuvvetini veriyor ki şaşıp kalırsınız Sadece doğumdan sonrası için bir tavsiye vermek istiyorum. Doğuma daha aylar var demeyin evinizdeki fazla eşyalarınızı atın atın atın tabi ki sakın ağır kaldırmayın, yükseklere çıkmayın.
Ben de benzer bir olay yaşadım ama hangi haftalarda test vermiştim hatırlayamadım. 1 hafta arayla sonuçlarım 7 kat zıplamıştıMerhaba bende hamileyim beta hcg 18773 cikti iki gun sonra kan verdim bu sefer 23442 cikti benimkide ikiz olabilirmi lutfen yardimci olurmusunuz cok merak ediyorum
Ben fransada yasiyorum randevu sikintisi var iki ay sonra gidecegim yani sizinki ikizmi oldu yoksa tekmiBen de benzer bir olay yaşadım ama hangi haftalarda test vermiştim hatırlayamadım. 1 hafta arayla sonuçlarım 7 kat zıplamıştıO zaman ikiz olabilir mi diye sormuştuk ama doktorumuz beta HCG den anlaşılmaz demişti. Belki anneden anneye değişen bir şeydir. Size de yanlış bilgi vermiş olmayım. Ultrasona ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?