Ikiz gebelikte amniyo sivisi biten fakat yasamaya devam eden bebek

Kizlar ben 23 haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim engelli olan bebegimi normal diger bebeğimi de sezeryanla aldılar çok zor bir durum Rabbım kimseye yaşatmasın en ufak bir baskı ağrı hissettiğiniz de yada enfeksiyon olduğunda mutlaka doktora gidin Allah kimseye yaşatmasın
Bende 23 haftalıkken doğum yaptım kızımı kaybettim bebeğin suyu geliyormuş ama ben akıntı sandım sarımsı sümüksü akıntıydı. Açılmam bile varmış. Bugün yaşasaydı tam 30 gün olacaktı. Sizi çok iyi anlıyorum. Öyle zor ki

Kizlar ben 23 haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim engelli olan bebegimi normal diger bebeğimi de sezeryanla aldılar çok zor bir durum Rabbım kimseye yaşatmasın en ufak bir baskı ağrı hissettiğiniz de yada enfeksiyon olduğunda mutlaka doktora gidin Allah kimseye yaşatmasın
Kaybiniz icin cok uzgunum. Cift yumurtamiydi tek yumurta ikizimiydi? Mikrodalga yontemini mi denediler? Lutfen akliniza amniyosentez aldirdim suyum azaldi diye getirmeyin, zaten diger bebegin azalacakti.. bunun sivi almakla ilgisi yok. Amniyosentezde ki risk alindigi dakikada olursa oluyor zaten. Ben de ikizimin birinin kalbini mikrodalga yontemiyle durdurdum digerini gozlemliyoruZz. Beyne zarar gelmis olma ihtimali var. hep saglikli olacaksa gelsin diye dua ediyorum. Sizi de en kisa zamanda bu acilarinizi daha az hatirlamanizi saglayacak bir sevincin bulmasini diliyorum.

Yazdıklarınızı okuyunca kayitsiz kalamadim rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun olumlu dusunun sonucta cani veren allah onu koruyanda allah bol bol dua et canim karnina dokunarak salavat cek belkide bu bir sinavdir ve sonunda hic birsey olmayacak ve saglikla evlatlarina kavusacaksin boyle düsün ve sen güçlü bir annesin

X