- 1 Ağustos 2024
- 118
- 43
- 13
İkizlerimiz oldu Allah kolaylık ve sabır versin size. 2 ay sonrası biraz uzun bir vakit.Ben fransada yasiyorum randevu sikintisi var iki ay sonra gidecegim yani sizinki ikizmi oldu yoksa tekmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkizlerimiz oldu Allah kolaylık ve sabır versin size. 2 ay sonrası biraz uzun bir vakit.Ben fransada yasiyorum randevu sikintisi var iki ay sonra gidecegim yani sizinki ikizmi oldu yoksa tekmi
Merhabalar bende 5. haftamdayım iki gün önce keseyi gördük. Ultrasonda göremediği için alttan muayene etti. Doktor bir şey demedi ama bana iki tane gibi geldi. Tabi doktor daha iyi bilir de belki gözden kaçırmıştır diye bir de buraya koyayım ultrason fotoğrafını sizler de yorum yapınKızlar geçen yıl haziran da ve Aralık'ta iki düşük yaptım Aralık'ta ki düşükte ikizdi, bende üzüntüden yorgunluktan ara vermiştim hâlâ ara verdiğimi zannediyordum, daha doğrusu korkuyordum tekrarlarsa yine geçen seneki şeyler diye, bu ay reglim gecikti gittim 4haftalik hamileydim şükür ve çok şükür ikizmis, şimdi 5+5 olduk Perşembe tekrar gideceğiz, kalp atışı için acele etmemem gerekiyor biliyorum yine de sabredemiyorum, var mı ikiz, kalbini duyan, durumlar nasıl, siz nasılsınız
Aslinda aklimda boyle bir fikir yoktu ama annem ikiz dogurdu nenem ikiz dogurmus ikiz olan kardesimin alti ay once ikizleri oldu bir tant ablam uc tant su ikizi getirdi bu yuzden cok merak adiyorum ilk once aldirmayi dusundum sonra boyle yuksek cikinca ikiz olabilirmi diye merak ettimİkizlerimiz oldu Allah kolaylık ve sabır versin size. 2 ay sonrası biraz uzun bir vakit.
Merhaba sizin beta hcg kac cikti bende hamileyim hesabima gore ben 5 bucuk haftalik oldum gecikmemin 10 gunu hcg yaptim 18773 cikti iki gun sonra 23442 acaba benimkide ikiz alabilirmi cok merak ediyorumSelamlar Benimde çift yumurta ikizlerim var 12+2 olarak devam ediyoruz çok şükür ne mide bulantısı ne kasık ağrısı herhangi olumsuz hiçbir şey yaşamadım Benim de en büyük korkum erken doğum riski ama doktorum 35 hafta sonrası ve 2500 kg üstü olması doğum için önemli diyor . Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Sizin böyle düşünmeniz o kadar normal ki. Maşallah yeğenlerinize Allah analı babalı büyütsünAslinda aklimda boyle bir fikir yoktu ama annem ikiz dogurdu nenem ikiz dogurmus ikiz olan kardesimin alti ay once ikizleri oldu bir tant ablam uc tant su ikizi getirdi bu yuzden cok merak adiyorum ilk once aldirmayi dusundum sonra boyle yuksek cikinca ikiz olabilirmi diye merak ettim
Tesekur ederimSizin böyle düşünmeniz o kadar normal ki. Maşallah yeğenlerinize Allah analı babalı büyütsün
Merhaba benim tüp bebek transfer sonrası 12.gün 612 çıkmıştı 2 gün sonra da 2886 çıkmıştı 2 günde 4 kat artışla ikiz olabilir demişti doktorum öyle de oldu :)Merhaba sizin beta hcg kac cikti bende hamileyim hesabima gore ben 5 bucuk haftalik oldum gecikmemin 10 gunu hcg yaptim 18773 cikti iki gun sonra 23442 acaba benimkide ikiz alabilirmi cok merak ediyorum
Cevabin icin tesekur ederim insallah benimkide ikiz olur cok istiyorum lutfen bana dua edermisinizMerhaba benim tüp bebek transfer sonrası 12.gün 612 çıkmıştı 2 gün sonra da 2886 çıkmıştı 2 günde 4 kat artışla ikiz olabilir demişti doktorum öyle de oldu :)
Kanamam oluyor benim nedense ecorpin içiyorum o yapıyor heralde insallah güzel geçer bende ikisinide kucagına alırım bende bebişlerimiSağ salim evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah 35 hafta bitince doktorumun tavsiyesiyle sezeryanla doğum yaptım ben. Bebekler de sağlıklıydı kendini kurtaracak kiloya gelmişlerdi. İkiz gebelik riskli tabi diğer doğumlar gibi olmuyor. Olabildiğince anne karnında kalmaları önemli demişti doktorumuz. Ben de kendime hep iyi baktım. Bol bol su içmeye çalıştım. Vitaminleri hiç aksatmadım. İlk 5 ay çok kustum, pek kilo almadım. Asıl kiloyu son 2-3 ayda aldım diyebilirim.
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versinCevabin icin tesekur ederim insallah benimkide ikiz olur cok istiyorum lutfen bana dua edermisiniz