Çok mutlu oldum sizin adınıza sağlıcakla kavusun insallahSelamlar bugün 5+3 üm. Doktorum iki kese gördü. İkisinde de kalp atışı başlamış gibi dedi. Ama haftaya bakalım daha net görünür dedi. Benimki çift transferdi. Tüp bebek
Ben teke dustum biri gelişmedi inşallah siz sağlıcakla seruveninizi tamamlarsinizHala burda mısınız bilmiyorum ama kızlarrr ikizler nasıll nasıl gidiyor
Yarın doktor kontrolümüz var inşallah iyidir ikisi deHala burda mısınız bilmiyorum ama kızlarrr ikizler nasıll nasıl gidiyor
Herseyin hayırlısı olsun nasib valla bak hiç üzülme rabim digerini sana bagıslasın kaç haftalıksınBen teke dustum biri gelişmedi inşallah siz sağlıcakla seruveninizi tamamlarsiniz
Hadi hayırlısı olsun güzel haberler ver bize cift yumurta sanırımYarın doktor kontrolümüz var inşallah iyidir ikisi de8+1 oluyoruz bakalım
Evet çift bakalım nasip inşallah iyidir ikisi de .Hadi hayırlısı olsun güzel haberler ver bize cift yumurta sanırım
Sağlıkla olsun inşallahBen teke dustum biri gelişmedi inşallah siz sağlıcakla seruveninizi tamamlarsiniz
Tek duam o ya sağlıklı ya şükür iyi olsun sağlıcakla dogsun da, 9+1 deyimHerseyin hayırlısı olsun nasib valla bak hiç üzülme rabim digerini sana bagıslasın kaç haftalıksın
Rabim saglıkla kuvagına almayı nasip etsin bende kanamam oluyor sürekli napcam bilmiyorumTek duam o ya sağlıklı ya şükür iyi olsun sağlıcakla dogsun da, 9+1 deyim
Rabim saglıkla kuvagına almayı nasip etsin bende kanamam oluyor sürekli napcam bilmiyorumTek duam o ya sağlıklı ya şükür iyi olsun sağlıcakla dogsun da, 9+1 deyim
doktor dedi ki bana kanamam oldu cift yumurta büyük bir şans cok sanslısın şimdi dinleniyorum rabim herseyin hayırlısını versinSağlıkla olsun inşallah
Birşey olmaz hayırlısıyla sağlıcakla buyutursun hiç düşünme rahat ol yeterRabim saglıkla kuvagına almayı nasip etsin bende kanamam oluyor sürekli napcam bilmiyorum
AminnnnYaa cok teşekkür ederimaminn aminn 9 yıldan sonra geldiler biraz geç oldu diye korkuyorum rabbim emeklerinizi bola vermesin kucagımızı doldursun
Başlığı görür görmez dayanamadım. Hamilelik günlerim aklıma geldi. Ben 7 ay önce ikiz doğum yaptım.Kızlar geçen yıl haziran da ve Aralık'ta iki düşük yaptım Aralık'ta ki düşükte ikizdi, bende üzüntüden yorgunluktan ara vermiştim hâlâ ara verdiğimi zannediyordum, daha doğrusu korkuyordum tekrarlarsa yine geçen seneki şeyler diye, bu ay reglim gecikti gittim 4haftalik hamileydim şükür ve çok şükür ikizmis, şimdi 5+5 olduk Perşembe tekrar gideceğiz, kalp atışı için acele etmemem gerekiyor biliyorum yine de sabredemiyorum, var mı ikiz, kalbini duyan, durumlar nasıl, siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?