- 15 Nisan 2008
- 268
- 0
valla allah kısmet ederse doğumu burda bandırmada sigorta hastenesinde yapmak istiyorum ama aksi bi durum yaşanırsa tabikii bursada yapıcam ama neresi olur bilmiorumm,,tıp fakültesi öle hergeleni almiomuş dışardan mecburen s s k anlaşmalı olan bi hastane bulucazz bursadan.... inş o günlereee kalmayızzz.. nedimmm
hımm anladım canım bende bursalı sandım
çekirgeler ordamısın canım
burçin egeli canım bursanın neresındensınız benım eşiminde evlerı var bursada kaynanamlar orada oturuyoda merak ettım
tabiki tatlım sizlerede sorarım bulucamız hastanenin küvözüde olmak zorunda tabiii( allahım inş hiçbirimizi erken doğumlaaa karşı karşıya bırakmazzzz :Saruboceq:
ihsaniye mi benım eşimin ailesıde gürsuda oturuyo ben pek bılmem ama az bucukda bilirim yanı ihsanıyeyı hiç duymamıstım
inşallah gerek olmaz ama ben "çekirgeler" arkadaşımızı dinle derim..fakülteyi tercih etme bence de ama tabiki karar senin,eşinin ve doktorunuzun..
arkadaşlar yer olarak size uyarmı bilmem ama bağcılarda medicine hastanesi var geçen sene ikiz doğuma 600 ytl ödedim ve hizmetinden çok memnun kaldım kendi evim gibi rahat ettim sizede tavsiye ederim...