ıkız doğum ücretlerinizi araştırdınız mı??

yaaa kızlar ben şimdi hastanemı aradım bana öncedende demıslerdi 2tane kuvöz vardiye fakat solunum cihazı yokmuş yaaa bunun yanında 36.haftadan önce doğurmamam gerekıyomuş 36dan sonrası hastanemızde yapılır dedi doktorum çok güzel bi doktor ve çok basarılı konyada .ama su olay canımı sıktı bıraz.pekı erken doğurursam ne olacak dedim baska bı hastaneye sevk olacaksın dedi bayan.sizce ne yapmalıyım akıl verın ne olur yaaa

canım bu tepki sana değilki sisteme dediğin gibi benim eşimde TSK mensubu burada özel bir hastane var kuvez olayı süperr bizim kurum bizi göndermiyor ama aynı yerde çalışan sivil memuru gönderiyor...sistemimizin bozukluğu ben isterdimki özel hastanede doğum yapayım herşey nezih olsun kuvez sorunu yaşamıyayım ama zorda kalırsam gideceğim.. kuvez bir günlük 1,100 bende var 3 bebe düşünün varımızı yoğumuzu satmak zorunda kalacağız bu bozuk sistem yüzünden. Ben hep dua ediyorum allah düşürmesin bazılarının elinee...

amiiinnnnnn canım inşallah vaktinde gelir minişler de gerek kalmaz böyle şeylere..
hem üzüntü hem masraf.. :çok üzgünüm:

rahatla canım yaaaa ne varkı sorun edecek hepımız kaderdasız burada can sıkmayalım dimihadı şimi bana yardım edın fikirlerinizle

yaaa kızlar ben şimdi hastanemı aradım bana öncedende demıslerdi 2tane kuvöz vardiye fakat solunum cihazı yokmuş yaaa bunun yanında 36.haftadan önce doğurmamam gerekıyomuş 36dan sonrası hastanemızde yapılır dedi doktorum çok güzel bi doktor ve çok basarılı konyada .ama su olay canımı sıktı bıraz.pekı erken doğurursam ne olacak dedim baska bı hastaneye sevk olacaksın dedi bayan.sizce ne yapmalıyım akıl verın ne olur yaaa

ah ah ah aynı durumdayım işte,
doktor çok önemli,ama hastanedeki solunum cihazından daha önemli değil maalesef..
Çok iyi düşünüp doğru karar vermek lazım canım,ben de kalakaldım ortada işte..

eğer böyle bir durum varsa mutlaka joker bir yerle daha anlaş bence canım..
sonuçta hiç birimiz istemiyorum ama daha erken de gelebilir sıpacıklar..

şşşşşt gerginlik yok alıngan hamişleropuyorumnanaktanBurçin canım sen hamileliğin en hassas sönemindwsin gözünün üstünde kaşon var deseler niye öyle dediler diye ağlarsın ahh ahh bilmem miii benki ağlamayı bilmeyen midem bulanıyor diye hüngür hüngür ağlamıştım:kedi: tepki sana değil hastanelerin uçuk fiyatlarına aslında.

özel sigortalı arkadaşlara gelince sşgorta layı malesef tek bebeğe göre düzenlenmiş. küvez falan h,iç düşünülmemiş. eğer ssk geçmeyen bi hastanede doğum yapacaksanız bu faktörleri düşünün derim. tabiki hepimiz en iyi en lüks ve pahalı hastanelerde doğum yapmak için bu sigprtaları yaptık .ama ikiz gebeyiz ve küvez olayı muamma. o yü<zden ben tüm hastanelşerden vazgeçip göztepe medikala karar verdim...

bırde burada yenı bi hastane açıldı özel farabi hastanesı diiye orayı aradım simdi normal doğum 230tl sezaryen 380tl dedi ve hastanede yenı doğan yoğun bakım ünitesi 10 tane varmıs küvez 6 7 tane var dedi oradakı bayan solunum cihazı hersey var dedi 1günlük oda masrafı refakatci bebeklerın küvezde kalması falan hepsi içindeymiş bu 380lira sizce nasıl napayım ben .ama 2 doktoruda tanımıyorum oradakı.doktoru değiştirip bu hastaneyemı devam edeyım yoksa kendı doktoruma gidip acıl bisey olursa erken doğum gibi allah korusun bu hastaneyemı gidiyim kafam karısık

valla pensencim aynı sorunlar işte ben ünv hastanesine gidiyorum ama doktorum güven verdi elimden geleni yapacağım oraya buraya sevk için dedi çünki koskoca ünv hastanesinde kuvez bir iki tane var ve yeterli aletleri yok birde yeni doğan doktoru yok olanıda özel tüp bebek merkezine trasnfer olmuş birde doğum yapacağın zaman ya dolu olursa kuvezler bu konuda tamamn doktorumuza güveniyoruz sz onu düşünmeyini dedi bize ama ne ne olacağı belli olmazkii...

inş hiç birimiz 36 dan önce doğurmayız yaa :)))

vala doktorunu değiş imkanlarını kullan ..........doktorun seni kurtaracaksa güven yok eğer seni ve bebeleri ortada bırakacaksa ne gerek var değilmiii sıkıntı çekmeye

sen ne düşünüyon hymarry arkadasım benım gibi başka hastanelerde arastırıyosundur tabıkı neye karar verdın yoksa burcın arkadasımın dediği gibi joker hastane olarak farabi hastanesı mı desem

rahatla canım yaaaa ne varkı sorun edecek hepımız kaderdasız burada can sıkmayalım dimihadı şimi bana yardım edın fikirlerinizle

:1hug: vereliniortak

şşşşşt gerginlik yok alıngan hamişleropuyorumnanaktanBurçin canım sen hamileliğin en hassas sönemindwsin gözünün üstünde kaşon var deseler niye öyle dediler diye ağlarsın ahh ahh bilmem miii benki ağlamayı bilmeyen midem bulanıyor diye hüngür hüngür ağlamıştım:kedi: tepki sana değil hastanelerin uçuk fiyatlarına aslında.

özel sigortalı arkadaşlara gelince sşgorta layı malesef tek bebeğe göre düzenlenmiş. küvez falan h,iç düşünülmemiş. eğer ssk geçmeyen bi hastanede doğum yapacaksanız bu faktörleri düşünün derim. tabiki hepimiz en iyi en lüks ve pahalı hastanelerde doğum yapmak için bu sigprtaları yaptık .ama ikiz gebeyiz ve küvez olayı muamma. o yü<zden ben tüm hastanelşerden vazgeçip göztepe medikala karar verdim...

ayy ben bu prosedürleri hiç bilmiyorum ve deli oluyorum yaa..
benim sigortacım eşimin bir arkadaşı sağolsun sigortayı ikiz gebeliğe göre düzenlemiş ama küvöz olayını hiç bilmiyorum..ben akşam bir konuşayım eşimle de görüşsün sigortacımızla bari..
aman yaaa ooooffff.... :mymeka: yasakkelime Çok üzgünüm çoook

valla allah kısmet ederse doğumu burda bandırmada sigorta hastenesinde yapmak istiyorum ama aksi bi durum yaşanırsa tabikii bursada yapıcam ama neresi olur bilmiorumm,,tıp fakültesi öle hergeleni almiomuş dışardan mecburen s s k anlaşmalı olan bi hastane bulucazz bursadan.... inş o günlereee kalmayızzz.. nedimmm

xxnilxx haklısın canım yaa ama doktorum ortada bırakacak gibi duruyo mecburen tabı çünkü gittiğim hastanede solunum cihazı bile yok sadece 2 küvez varmış neye yararkı ordan oraya gezinip dururuz artık allahım bize zamanında günü gününe doğum nasıp etsın inşallah ne diyelim

valla allah kısmet ederse doğumu burda bandırmada sigorta hastenesinde yapmak istiyorum ama aksi bi durum yaşanırsa tabikii bursada yapıcam ama neresi olur bilmiorumm,,tıp fakültesi öle hergeleni almiomuş dışardan mecburen s s k anlaşmalı olan bi hastane bulucazz bursadan.... inş o günlereee kalmayızzz.. nedimmm

inşallah canım..Allah gönlüne göre versin inşallah ama Allah korusun buraya gelmen gerekirse araştırma yaparım senin için..yeter ki bi haber uçur emi tatlım?

herhalde bana doktoru ve hastaneyı değiştirmek düşüyo napayım üzüle üzülede olsa mecburum değiştirmeye ama çok iyi bi doktordu yaa off

burçin egeli canım bursanın neresındensınız benım eşiminde evlerı var bursada kaynanamlar orada oturuyoda merak ettım

inşallah canım..Allah gönlüne göre versin inşallah ama Allah korusun buraya gelmen gerekirse araştırma yaparım senin için..yeter ki bi haber uçur emi tatlım?

tabiki tatlım sizlerede sorarım bulucamız hastanenin küvözüde olmak zorunda tabiii :KK43:( allahım inş hiçbirimizi erken doğumlaaa karşı karşıya bırakmazzzz :Saruboceq:

burçin egeli canım bursanın neresındensınız benım eşiminde evlerı var bursada kaynanamlar orada oturuyoda merak ettım

tatlım ben bursalı değilim bandırmadayım sadece bursaya çok yakınım yarı bursalı sayılırımmm hehehehehehe

X