canım bu tepki sana değilki sisteme dediğin gibi benim eşimde TSK mensubu burada özel bir hastane var kuvez olayı süperr bizim kurum bizi göndermiyor ama aynı yerde çalışan sivil memuru gönderiyor...sistemimizin bozukluğu ben isterdimki özel hastanede doğum yapayım herşey nezih olsun kuvez sorunu yaşamıyayım ama zorda kalırsam gideceğim.. kuvez bir günlük 1,100 bende var 3 bebe düşünün varımızı yoğumuzu satmak zorunda kalacağız bu bozuk sistem yüzünden. Ben hep dua ediyorum allah düşürmesin bazılarının elinee...
yaaa kızlar ben şimdi hastanemı aradım bana öncedende demıslerdi 2tane kuvöz vardiye fakat solunum cihazı yokmuş yaaa bunun yanında 36.haftadan önce doğurmamam gerekıyomuş 36dan sonrası hastanemızde yapılır dedi doktorum çok güzel bi doktor ve çok basarılı konyada .ama su olay canımı sıktı bıraz.pekı erken doğurursam ne olacak dedim baska bı hastaneye sevk olacaksın dedi bayan.sizce ne yapmalıyım akıl verın ne olur yaaa
yaaa kızlar ben şimdi hastanemı aradım bana öncedende demıslerdi 2tane kuvöz vardiye fakat solunum cihazı yokmuş yaaa bunun yanında 36.haftadan önce doğurmamam gerekıyomuş 36dan sonrası hastanemızde yapılır dedi doktorum çok güzel bi doktor ve çok basarılı konyada .ama su olay canımı sıktı bıraz.pekı erken doğurursam ne olacak dedim baska bı hastaneye sevk olacaksın dedi bayan.sizce ne yapmalıyım akıl verın ne olur yaaa
rahatla canım yaaaa ne varkı sorun edecek hepımız kaderdasız burada can sıkmayalım dimihadı şimi bana yardım edın fikirlerinizle
şşşşşt gerginlik yok alıngan hamişleropuyorumnanaktanBurçin canım sen hamileliğin en hassas sönemindwsin gözünün üstünde kaşon var deseler niye öyle dediler diye ağlarsın ahh ahh bilmem miii benki ağlamayı bilmeyen midem bulanıyor diye hüngür hüngür ağlamıştım:kedi: tepki sana değil hastanelerin uçuk fiyatlarına aslında.
özel sigortalı arkadaşlara gelince sşgorta layı malesef tek bebeğe göre düzenlenmiş. küvez falan h,iç düşünülmemiş. eğer ssk geçmeyen bi hastanede doğum yapacaksanız bu faktörleri düşünün derim. tabiki hepimiz en iyi en lüks ve pahalı hastanelerde doğum yapmak için bu sigprtaları yaptık .ama ikiz gebeyiz ve küvez olayı muamma. o yü<zden ben tüm hastanelşerden vazgeçip göztepe medikala karar verdim...
valla allah kısmet ederse doğumu burda bandırmada sigorta hastenesinde yapmak istiyorum ama aksi bi durum yaşanırsa tabikii bursada yapıcam ama neresi olur bilmiorumm,,tıp fakültesi öle hergeleni almiomuş dışardan mecburen s s k anlaşmalı olan bi hastane bulucazz bursadan.... inş o günlereee kalmayızzz.. nedimmm
inşallah canım..Allah gönlüne göre versin inşallah ama Allah korusun buraya gelmen gerekirse araştırma yaparım senin için..yeter ki bi haber uçur emi tatlım?
burçin egeli canım bursanın neresındensınız benım eşiminde evlerı var bursada kaynanamlar orada oturuyoda merak ettım