ıkız doğum ücretlerinizi araştırdınız mı??

valla allah kısmet ederse doğumu burda bandırmada sigorta hastenesinde yapmak istiyorum ama aksi bi durum yaşanırsa tabikii bursada yapıcam ama neresi olur bilmiorumm,,tıp fakültesi öle hergeleni almiomuş dışardan mecburen s s k anlaşmalı olan bi hastane bulucazz bursadan.... inş o günlereee kalmayızzz.. nedimmm

hiç tavsiye etmem canım fakulteyı,daha öncekı dogumumu orda yaptım 10 gün sürdü,kotu sonuclandı,,,
cok uzuyorlar ınsanı,,,pratisyen doktorlar süreklı doktorla beraberler ve deneme tahtası gıbı oynuyorlar senınle...kafanıda karıstırmak ıstemem daha fazla ayrıntıyada gırmıyorum canım benim,,,

ihsaniye mi benım eşimin ailesıde gürsuda oturuyo ben pek bılmem ama az bucukda bilirim yanı ihsanıyeyı hiç duymamıstım

tabiki tatlım sizlerede sorarım bulucamız hastanenin küvözüde olmak zorunda tabiii :KK43:( allahım inş hiçbirimizi erken doğumlaaa karşı karşıya bırakmazzzz :Saruboceq:

inşallah gerek olmaz ama ben "çekirgeler" arkadaşımızı dinle derim..fakülteyi tercih etme bence de ama tabiki karar senin,eşinin ve doktorunuzun..

ihsaniye mi benım eşimin ailesıde gürsuda oturuyo ben pek bılmem ama az bucukda bilirim yanı ihsanıyeyı hiç duymamıstım

Gürsu bizlere uzak canım..Bursa'nın bir ilçesi merkez değil yani..O yüzden bizim buraları bilmemen çok normal..

eskişehirde o kadar donanımlı özel hastane yok. 20000. tl bile versen yok malesf. acıbadem inşaat halinde. benim doğumuma kadar biter. ama ben 10000. tl yi tutup acıbademe vermem doğrusu. büyük konuşmayayım da. hani mecbur falan kalmam inşallah. ona vereceğime kendime bir araba alırım yaaaa. ama üniversite hastanesi var. sanırım para vermem doğuma bu defa. tabi doktor isteyecektir.1500-2000.tl falan. geçen sefer tek çocuktu. özel hastanede yaptım. küvez falan da gerkmedi. toplamda 3000.tl vermiştim 6 sene önce. hala içim yanıyo. ne gerek vardıysa.....

kızlar benim masrafları emekli sandığı karşılayacak ama 17 ağus. doktora gideceğim ve herşeyi soracağım..benim eşimin arkadaşlarının eşleri doğum yaptı5 kr vermeden hastaneden çoktılar

benım yapı kredı sıgortam kuvezı karsılıyormus.
ama limitim kaldıgı kadarını karılıyormus.
ethıca ssk gecıyooo olmadı kuvez sorunu olusa
doğumu özel sigortayla yapıp
bebişlerimi ssk dan yararlandırırım.
ethıcanın kuvez fıyatını telefon acıp ogrenmem gerek.
telefondada fiyat vermıyorlar
sankı devlet sırrı deli oluyorum

merhaba arkadaşlar.bende doğumu kısmetse fatih medikal parkta yapıcam fiyatı tek çocuk :3,000 ikiz:3,300 dediler doktor indirimide yapıyorlarmış.inşallah gerek kalmaz ama gerekirse küvez geceliği sigortasiz:1,000 hemen çocukların nüfüz cüzdanlarını çıkartıp ssk lı yaparsak geceliği:100 tl dediler.vaktim az kaldı arkadaşlar heycanlanıyorum düşündükce şafak:20 :))):nazar:

arkadaşlar yer olarak size uyarmı bilmem ama bağcılarda medicine hastanesi var geçen sene ikiz doğuma 600 ytl ödedim ve hizmetinden çok memnun kaldım kendi evim gibi rahat ettim sizede tavsiye ederim...

arkadaşlar yer olarak size uyarmı bilmem ama bağcılarda medicine hastanesi var geçen sene ikiz doğuma 600 ytl ödedim ve hizmetinden çok memnun kaldım kendi evim gibi rahat ettim sizede tavsiye ederim...

tavsiyen için teşekkür ederiz canımm,
pekii doktolar nasıl tecrübeliler mi,yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var mı?

tabi. mesela nuriye hanım benim drumdu doğumdan sonra hiçbr problem yaşamadım.zaten ben de erken doğum ihtimali olduğu için yoğun bakım ünitesiz hastane asla tercih etmedim.eğer bebekler küvöze ihtiyaç duyarsa (ki inş. olmaz ) gecelik fiatlar da çok uygun bu hastanede.yani diğer lüks hastanelerden önemli bi farkı yok..kolay doğumlar dilerim.

X