- 5 Temmuz 2015
- 247
- 206
- 33
Canım ilk lekenme seklindeydi sadece peceteye geliyordu doktor kırmızıya donmedigi sürece korkma dedi ama dün le bugün lavaboya oturduğumda damla damla sürekli akıyor benimde tüp bebek yaptirdigim yer çok uzak birbuçuk saat uzaklıkta ve şuan oturdugum yerde doğru dürüst doktor yok gittim acile hicbirsey yapmadıSakin ol canımmm panik yapma ben ayağa kalkmamla birden kan boşaldı dünyam yıkıldı eşim yanımdaydı akşam 8 eşime bağırdım koş bebekelr gitti diye seni anlarım ama her kanama kötü sonuçlanmıyo istiraat çok önemki kanama şeklindemi leke şeklindemi kırmızımı geliyo canım kanaman bende acile tüp bebek yaptırdığım yere gidemedim uzaktı başka özel bi hastaneye gittim nöbetçi doktor baktı iğnr ve serum dan sonra kesiliyo jrndi doktorunada gitsen aynısını yapcak bence git bi hastaneye tüp bebek olduğunu söyle
İnşallah rabbim korusun senide bebeklerinide tatlım sabah erkenden gitt doktoruna acil şifalar versin allahımCanım ilk lekenme seklindeydi sadece peceteye geliyordu doktor kırmızıya donmedigi sürece korkma dedi ama dün le bugün lavaboya oturduğumda damla damla sürekli akıyor benimde tüp bebek yaptirdigim yer çok uzak birbuçuk saat uzaklıkta ve şuan oturdugum yerde doğru dürüst doktor yok gittim acile hicbirsey yapmadı
Öylede olmalı zaten canım kolay değil yaşadıklarımız kurban olduğum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah bu mubarek ay hürmetineYemeği bile yattığım yerde yiyorum hiç kalkmiyorum sadece lavabo ihtiyacı okadar 4 yıl sonra uzun tedaviler sonucu hamile kaldım oyüzden korkuyorum
Aminn canım Allah razı olsun hepimizin bebeklerini sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbime emanet artık nasibimizde varsa sıkı sıkı tutunur bebeklerimizÖylede olmalı zaten canım kolay değil yaşadıklarımız kurban olduğum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah bu mubarek ay hürmetine
Amin canım çok haklısın hersey alaahtan artık nasipAminn canım Allah razı olsun hepimizin bebeklerini sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbime emanet artık nasibimizde varsa sıkı sıkı tutunur bebeklerimiz
canım bende ikiz bekliyorum fakat kız erkek onu bilmiyorum fakat doktorlar bunu bile biliyormuş aslında ama öncesinde mesela erkek istiyosan daha önceden kızların olcakmış 2 tane falan öyleymiş bide tabi spermi dışarda döllendirirken bunun tutma kalitesine görede koyuyorlar mesela kız bebekler sağlam değilse iki erkek kpyabiliyolar yada tam ttersi ama ikisindende sağlıklı hüzel seçebiliyolarsa varsa doktorlarda ona göre 2 sindende koyuyorlarmış ben koydurduktan sonra nette araştırmıştım bak sende istersennmerhabalar, tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar için soruyorum. bir erkek ve bir kız çocuk sahibi olmak istesek bunu yapabiliyor muyuz? çevremdeki tüp bebek yöntemiyle ikiz bebeklere hamile kalan arkadaşların bebekleri hep bu şekilde dünyaya geliyor. nasıl oluyor?
Canım seni merak ettim iyisindir inşallahAminn canım Allah razı olsun hepimizin bebeklerini sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbime emanet artık nasibimizde varsa sıkı sıkı tutunur bebeklerimiz
aa doktorlar biliyor yani :) gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeklerini :) sen biliyor musun cinsiyetlerini peki? ben olsam çatlardım meraktancanım bende ikiz bekliyorum fakat kız erkek onu bilmiyorum fakat doktorlar bunu bile biliyormuş aslında ama öncesinde mesela erkek istiyosan daha önceden kızların olcakmış 2 tane falan öyleymiş bide tabi spermi dışarda döllendirirken bunun tutma kalitesine görede koyuyorlar mesela kız bebekler sağlam değilse iki erkek kpyabiliyolar yada tam ttersi ama ikisindende sağlıklı hüzel seçebiliyolarsa varsa doktorlarda ona göre 2 sindende koyuyorlarmış ben koydurduktan sonra nette araştırmıştım bak sende istersenn
Yok bilmiyorum çünkü hşç bi önemi yok bana cinsiyeti hazırlıklarım için lazIm ne olursa olsun hepsibe muhtacım sağlıklı sıhatli ılsundaaa doktorlar biliyor yani :) gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeklerini :) sen biliyor musun cinsiyetlerini peki? ben olsam çatlardım meraktandoktorumun kapısına yapışırdım
Hastaneye cagırmadımı canım olmazki öyle kanı kesmeleri lazım kan kesedenmi dışardanmı görmeleri lazım gecen hafta kanamam aöılır açılmaz gittim iyiki geldin kanamanın şiddetiyle keselerde gidebilirdi dedi doktor kırmızı değilse sorun yokta kan pıhtılaşması olmuş bende yatmaktan kan sulandırıcı göbekten doğuma kadar olan iğne verdi dikkatli ol canım bizim işimizi şansa bırakma ihtimalimiz yokTeşekkür ederim canım aynı lekenme devam ediyor progestan kullanıyorum ve hiç kalkmiyorum yerimden doktoru aradık yatmaya devam et tüp bebek le hamile olanlarda genelde görülüyor dedi ama kaç gündür kesilmedi agri da var inşallah bir an önce kesilir
Kizlar bu kan sulandirici ignelerini bana sonucu ogrenince verdiler 12. Haftaya kadarda devam edicem. Kan pihtilasma sorunum da yok ama zaten ilk tup bebek. Birde progestan hap kullandim bu hafta vajinal jele gectik. Cok sukur bi lekenme falan olmadi. Size vermediler mi?Hastaneye cagırmadımı canım olmazki öyle kanı kesmeleri lazım kan kesedenmi dışardanmı görmeleri lazım gecen hafta kanamam aöılır açılmaz gittim iyiki geldin kanamanın şiddetiyle keselerde gidebilirdi dedi doktor kırmızı değilse sorun yokta kan pıhtılaşması olmuş bende yatmaktan kan sulandırıcı göbekten doğuma kadar olan iğne verdi dikkatli ol canım bizim işimizi şansa bırakma ihtimalimiz yok
Canım ben transferden sonra hastane uzak diye bidaha oraya değil evime takın bir özel hastaneye gidip sonucu öğrendim biraz aptallık ettim gitsem belki kan sulandırıcı cerirlerdi girmedim kanamam başlayınca yine evime yakın olan özel hastanedeki daha önce tedavi gördüğüm doktoruma gittim çokta iyi bi doktordur oda tüp bebek yapıyodu ama ben başka bi hastaneyi seçmiştim kanamadan sonra bana sulandırıcı iğbe yazdı ve doğuma kadar hergün göbekten vurulacaksın dedi bide 3 günde bir bi iğnem var düşük önleyici kanamamın sebebi yatmaktan ve kan sulandırıcı kullanmamaktan rahimde kanama alanı olmuş bebeklerimin yanında gitmeseydim doktora kanla birlikte bebek keselerinide dışarı atabilirmiş yani şuanda gerşey yolunda iğnelerden sonra çok şükür süreklide yatıyorum zaten bebeklerimin kalp atışlarınıda duydum allahım bizleri evlarlarımızla imtihan etmesinKizlar bu kan sulandirici ignelerini bana sonucu ogrenince verdiler 12. Haftaya kadarda devam edicem. Kan pihtilasma sorunum da yok ama zaten ilk tup bebek. Birde progestan hap kullandim bu hafta vajinal jele gectik. Cok sukur bi lekenme falan olmadi. Size vermediler mi?
Zar zor sıra buldum geldim canım hastaneye kahverengi lekenme olduğu için birsey demedi bebekler gayet sağlıklı dedi peki kanama neden kaynaklanıyor dedim ikiz olduğu için olabilir su icmedigin için olabilir dedi mide bulantısı içinde serum yazıp yolladiHastaneye cagırmadımı canım olmazki öyle kanı kesmeleri lazım kan kesedenmi dışardanmı görmeleri lazım gecen hafta kanamam aöılır açılmaz gittim iyiki geldin kanamanın şiddetiyle keselerde gidebilirdi dedi doktor kırmızı değilse sorun yokta kan pıhtılaşması olmuş bende yatmaktan kan sulandırıcı göbekten doğuma kadar olan iğne verdi dikkatli ol canım bizim işimizi şansa bırakma ihtimalimiz yok
Olsun en azından stresinden kurtuldun iyi yaptın tatlım gitmekle ewet çok su içmeliyiz bebekleri yukarı kaldıran su imiş susuzluk düşük tehlikesi i arttırıyo ben az su içtiğimde hemen lekelenme başlıyo çok sevindim bebeklerinin iyi olmasına dikkat et annesi kendinede bebişlerinedeCanım
Zar zor sıra buldum geldim canım hastaneye kahverengi lekenme olduğu için birsey demedi bebekler gayet sağlıklı dedi peki kanama neden kaynaklanıyor dedim ikiz olduğu için olabilir su icmedigin için olabilir dedi mide bulantısı içinde serum yazıp yolladi
Inşallah önemli birsey yoktur dediği gibi canım birde cuma günü doktora gittiğim de 8 haftalik ti bugün başka hastanede ultrasonda 9+6 haftalik çıktı ultrasonlarda fark olur muOlsun en azından stresinden kurtuldun iyi yaptın tatlım gitmekle ewet çok su içmeliyiz bebekleri yukarı kaldıran su imiş susuzluk düşük tehlikesi i arttırıyo ben az su içtiğimde hemen lekelenme başlıyo çok sevindim bebeklerinin iyi olmasına dikkat et annesi kendinede bebişlerinede
Onu başkalarıda yazmış 7 haftalık 9 haftalık bu tarz şeyleri ama peki son adet tarihini soyluyosun ona göremi dedilerInşallah önemli birsey yoktur dediği gibi canım birde cuma günü doktora gittiğim de 8 haftalik ti bugün başka hastanede ultrasonda 9+6 haftalik çıktı ultrasonlarda fark olur mu
Sordu canım da 4 mayis dedim ultrasonda çıktı anlamadım ki neye göre dediOnu başkalarıda yazmış 7 haftalık 9 haftalık bu tarz şeyleri ama peki son adet tarihini soyluyosun ona göremi dediler