oyyyyy ne güzel haberrrr ,,,Rabbim korusun sizi ,,,çok sevindim dualarını sen de bizlerden eksik etme hamilelerin duası makbul olurmuş..Canım yolundaymış herşey bugun kendi doktoruma gşttim kalp atışlarını gördük şükürler olsun Allahıma çok korkutmustu burdaki doktor beni ya Allah razı olsun csnım benimde dualarındasınız hep
Saol canım benim hiç dualarımı bırakırmıyım bende sizdenim hep dualarımdasın Allah bu yolda biçbirimizi yarıda bırakmasın en kısa zamanda guzel haberlerini alırı canım benimoyyyyy ne güzel haberrrr ,,,Rabbim korusun sizi ,,,çok sevindim dualarını sen de bizlerden eksik etme hamilelerin duası makbul olurmuş..
Hadi. İnşallah allahım 1-2-3 ne verirse kabulmdr sağlıklı insan suretinde bebişlerm olsn da kaç olduğu hiç önemli değil ama değerlerm yüksek olunca soruyum bi dedm çok teşekkür ederim hayırlı doğumların olsn inşallah
Selm kizlar benimde yarin transferim olacak 3 embriyo dollenmisti ama kactane transfer edileck bilmiyorm hic konusmadk bu konuyu doktorla ama ikiz cok istiyrm allah gonlumu biliyo.ama ikizde bedensel yada zihinsel biri geri oluyo diyolar ama oyle okan ve olmayan cok ornek var onumde.bende herseyi allaha havale ediyorm ama cok istiyorm ikiz.allahm herkesn gonlune gore versin..
Allah gönlünüze göre versin inşaallah..ama ikizlerin bedensel ve zihinsel yönden geri olduklarını kimden duyduysanız inanmayın ve şimdiden bunları düşünmeyin lütfen..şu an ikiz beklediğim için söylemiyorum bunları, benim ailemde ikiz çok var ve hiç birinde bu dedikleriniz yok, çok şükür hepsi çok sağlıklı..Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah..
Teskkr ederim bende sizin gibi dusunuyorm sonucta herseyin yuce rabbimden geliyo eger bisey olacaksa tek olsada olur.cok teskr ediyorm.simdi yoldayim gidiyorm istanbula dua edin benim icin ve herkes icin...
Rabbim hepimizi korusun, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..inşaallah güzel geçer transferiniz, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..içinizden geçen neyse onu verir Rabbim inşaallah..
Rabbim hepimizi korusun, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..inşaallah güzel geçer transferiniz, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..içinizden geçen neyse onu verir Rabbim inşaallah..
Merhaba canm bisey sorcam sende ikizlere hamilesin ya.kactane embriyo koydular kacinci kaliteydi?? Bana 2tane 1.kalite koydular olurmu bilmiyorm beklemedeyim 3.gunum bugun
Merhaba canimmm kiz ikizinmi olacak masallahMrb kizlar cuma keselerimizi gorduk ama biri digerine gore baya kucuk doktorum buyumeyebilir dedi haftaya tekrar bakalim dedi benim durumumda olup ikiz bebegi olan varmi bu arada tup bebekti ve 2embriyom vardi
CAnim ya ins iki olcak iki kesem var ama biri kucuk cuma kalp atisini dinlicez ins buyumustur ikinci kuzum sen naptin diger topikte goremiorum seni gordunmu keseni kac taneMerhaba canimmm kiz ikizinmi olacak masallah
nasil goruldu alttanmi
Benmde ikiz inşallah hepimizde kucaklarımıza alırız bebeklerimiziCAnim ya ins iki olcak iki kesem var ama biri kucuk cuma kalp atisini dinlicez ins buyumustur ikinci kuzum sen naptin diger topikte goremiorum seni gordunmu keseni kac tane
Amin ins canim alirz ikizlerimizi senin ne kadarlik benim 5+6 kalp atislarini dinledinmiBenmde ikiz inşallah hepimizde kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
7 haftalık olduk kalp atışlarını dinledk herşey normaldi de sonradan çıkan kesemizn içindeki bebek daha normal kalp atışı vardı diğeri ise çok hızlıydı sende 4-5gun sonra gidebilin kalp atışı içinAmin ins canim alirz ikizlerimizi senin ne kadarlik benim 5+6 kalp atislarini dinledinmi
Masallah Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim senin kese soradanmi cikti tup bebekmiydi canim.cuma gidicez kalp atisi icin ins benim kucuk kuzumunda kalbinin sesini dinlerim buyumusyur uns minigim benim tup bebekti canim7 haftalık olduk kalp atışlarını dinledk herşey normaldi de sonradan çıkan kesemizn içindeki bebek daha normal kalp atışı vardı diğeri ise çok hızlıydı sende 4-5gun sonra gidebilin kalp atışı için