İkiz bebek bekleyenler:)

Niye bozuyosun moralini testlerin hepsi birbirinden farklı, birinde çıkıp diğerinde çıkmayabiliyor. Benim eczaneden aldığım hassas olan testte çıkmadı mesela. Evdeki uyduruk kitte çok hayali bi çizgi vardı sdce. Sen kan testini görmeden moralini sakın bozma. Yarına belli olur artık, inşallah güzel haberler vereceksin burdan. Dua et bol bol, kafana takma hersey Allahtan sonuç ne olursa olsun vardır bi sebebi. Ama içimden bir ses yarın güzel haberler vericeğini söylüyor

Kızlar karnınız ne durumda? Benim bu aya kadar çok belli değildi, birden büyüyecek sanırım o yüzden de kasıklarımda ve karnımın alt taraflarında feci batmalar oluyor, oturup kalkmakta ve yatarken dönmekte epey zorlanıyorum..Allah yardımcımız olsun inşaallah.

sabah kanama yasadim ben hemen hastaneye test yaptirmaya gittim sonra eve geldim adetim basladi baya bi kanama oldu cok agladim olmadi diye sonra netten test sonucuna bakayim yinede dedim 24 deger doktoru aradim kanamam var dedim degeri soyledim korkma olabilir bilemeyiz smidden iyi bi deger 2gun sonra bakalim progestan igne vurdur bugun ve yarin dedi sabah kaybetmis olabilirmiyim acaba ben baya bi adet kanamasi yasadim ben degerde dusuk galiba

Nasılsınız ikiz anneleri.? Kızlar ya karnınızda batmalar oluyor mu, iğne batırıyorlar karnıma sanki. Oturup kalkmakta, uyumakta, yürümekte çok zorlanıyorum artık ben, daha epey var doğuma Allah yardımcımız olsun inşaallah..

boyum 1,55 kilom 50 . Yeni tartıldım hiç kilo almamışım ama karnım garip bir şekilde çok büyüdü.
Önemli olan sağlıklı olmaları canım haklısın.
Canım nasılsın? Hiç görüşemez olduk.sağlık durumunu merak ettim.. Bebişler iyidir inşallah...

Kızlar ilk betahcgleriniz nelerdi hatırlıyomusunz benm transfern 7.gunu 76 çıktı 9.gun 237 ve en son bugun yaptrdm 11.gunum 567 ikiz olabilir mi 3embryo 5.gunlerdi

Kızlar ilk betahcgleriniz nelerdi hatırlıyomusunz benm transfern 7.gunu 76 çıktı 9.gun 237 ve en son bugun yaptrdm 11.gunum 567 ikiz olabilir mi 3embryo 5.gunlerdi

Ben de ilk 11. gün yaptırmıştım testi ve 542 falan çıkmıştı değerim sanırım..şu an ikizlerimi bekliyorum. senin de büyük ihtimal ikiz geliyor.:)

Ben de ilk 11. gün yaptırmıştım testi ve 542 falan çıkmıştı değerim sanırım..şu an ikizlerimi bekliyorum. senin de büyük ihtimal ikiz geliyor.:)
Hadi. İnşallah allahım 1-2-3 ne verirse kabulmdr sağlıklı insan suretinde bebişlerm olsn da kaç olduğu hiç önemli değil ama değerlerm yüksek olunca soruyum bi dedm çok teşekkür ederim hayırlı doğumların olsn inşallah

İkize benziyo canm insallh saglikli sihhatli alirsin kucagna

Kızlar benimde ikizlerim olucak Allahnasip ederse çok heyecanlıyım zormuş arkadaşlar ikiz gebeliği ve Tüp bebek merkezindeki devam ediyorsunuz takibe bugün doktorum dışarda değil burda takip etti dedi kafam karıştı

Hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun. Biraz zor evet ikiz gebelik ama korkma Rabbim dağına göre kar verir derler ya aynen öyle oluyor..Ben başından beri değiştirmedim doktorumu, Allah nasip ederse doğumu da o yaptıracak..ama sana kalmış bir şey tabi, doktorunu değiştirebilirsin istersen..

Canım hayırlı olsun bebeklerin :) Değerlerin kaçtı hatırlıyorsun. Doktorum betama göre ikiz olabilir dedi ama cok yuksek degil sanki beni karıştırdı mi diye emin olamadim :)

Transferimin 14.gunu dayanamadm kan verdm 1762 çıktı inşallah cumartesi kese gorurum

Canım hayırlı olsun bebeklerin :) Değerlerin kaçtı hatırlıyorsun. Doktorum betama göre ikiz olabilir dedi ama cok yuksek degil sanki beni karıştırdı mi diye emin olamadim :)
Sapl canım seninde hayırlı olsun inşallah seninle aynıyız hemen hemen ben 9. Gun yaptırdım 89 cıktı 12. Gun 290 cıktı doktor ıkız olabılır dedi banada oyle xıktı bıtanesi daha ufak ama ıkızlerde oluyomus sanırım kese için erken gittim bide ben dayanamadım

Kızlar tup bebek doktorum şehir dışında yeni Hamiş oldğm için korkuyorm 2,5 saatlik yol o yüzden bu yaşadğm yerde normal doktorlar var cumartesi kese. İçin burdakinw gtmeyi planlıyorm bebek inşallah 2 aylık olsn ondan sonra tup bebek doktoruma gtcem devamlı olarak sizce başka doktora gtceğm için sorun olurmu

Hayırlınolsun cnm bence ordaki drlarada gıdebilirsin artık normal hamileler gibşyiz Okadar yola ben gidemZdim yan şimdi bile dusunuyorum takıp olayını mesafam kısa ama genede başkandoktot bakıyorum

Keseyi gördün mu canım iki tane mi :) beni kese için çağırmadı doktorum direk kalp atışına çağırdı. Tuo bebek doktorum takıp yapmiyormus kalp atışını duyunca bitiyor isimiz doktor arayisindayim:)

Evet cnm gördüm ikitane kese bizim dr ikikere cagırıyo kese ve kalp ben dayanamayıp yakınımda bi doktora gittim o gördü dünde kendi dr gördü bakalım 2 ocakta kalp atışını görenilicekmiyiz inşallah sorun cıkmaz sen istanbuldamısın nerde yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…