İkiz bebek bekleyenler:)

Evet cnm gördüm ikitane kese bizim dr ikikere cagırıyo kese ve kalp ben dayanamayıp yakınımda bi doktora gittim o gördü dünde kendi dr gördü bakalım 2 ocakta kalp atışını görenilicekmiyiz inşallah sorun cıkmaz sen istanbuldamısın nerde yaptırdın
Ayy maşallah canım ya darısı kalp atışına:) ve darısı bana :) ben kayserideyim memorial hastanesine yaptirdim. Sen istanbuldasin sanırım

Kızlar bugun gttm betam 4076 karından gozukmedi alttan baktı bir kese gordu oda çok minik normal mi 5.haftalığım betam çok yükseliyor ama 1 kese var sonradan kese artarmı sizce

Betam yüksek ya bbende iki bekliyodm sonradan belki eklenir bakalm 1-2 farketmezde beta yuksekliğine şaştım kaldım

Belirtilerin varmıydı canım.. Bende çok ikiz istiyorum hayırlı sağlıklı.. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. İkisinin tutacağı kalitesiyle ilgili bir şeyler söylemişmiydi doktorun?
Canım hiç belirtim yoktu embriyo kalitesiylede ilgili bilgim yok canım bemim 3. Gın emriyosu 5. Gun daha iyi diyolar Bende bilmiyorum nasıldır Rabbimiz ol diyo oluyo inşallah seninde gönlüne göre olur sen ne durjmdasın xanım

Canım hiç belirtim yoktu embriyo kalitesiylede ilgili bilgim yok canım bemim 3. Gın emriyosu 5. Gun daha iyi diyolar Bende bilmiyorum nasıldır Rabbimiz ol diyo oluyo inşallah seninde gönlüne göre olur sen ne durjmdasın xanım
Ocakta 3. Denemem olacak inşallah hayırla sağlıkla banada bir ikiz verir Allahım:KK74:... Donmuş embriyo transfer edilecek..

Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo transfer edildi...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik.. 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı.... :KK43:(( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi.. :KK43:

Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo transfer edildi...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik.. 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı.... :KK43:(( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi.. :KK43:
İlaçların etkisiyle olan bişey ben yaşamadm ama çok kişi yazmıştı gebelik sayılmıyor duşuşe geçms betanın yukseldini de hiç duymadm

Merhaba kızlar, dün kontrolüm vardı 32+4 günlük bebişlerim..kilolarını da 1880 ve 1830 olarak ölçtü doktorum..her şey iyi gidiyor çok şükür..sizce kiloları nasıl, bizimle aynı haftalarda olanların bebişleri kaç kg acaba ? merak ediyorum.

Merhaba kızlar, dün kontrolüm vardı 32+4 günlük bebişlerim..kilolarını da 1880 ve 1830 olarak ölçtü doktorum..her şey iyi gidiyor çok şükür..sizce kiloları nasıl, bizimle aynı haftalarda olanların bebişleri kaç kg acaba ? merak ediyorum.
Hayırlı olsun bebeklerin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Kızlar birde bişey soracagim trasferden sonra bel bandi diye bir şey verdimi Dr size seron da takılıyormus bunlar bana yapılmadı yapılan var mi

Kızlar iyi senelerr 2016 herkese benişli gelsin inşallahh
Ya benim ikizlerin kalbi gözükmedi 28 kasım transferdi bu konuda gikri olan varmı randevu günümden önce gittim doktora gözükmedi cok moralim bozuldu doktor krındn bktı yarın asıl randevum vr alttan muyene olucam inşllh gozukur sizce neolabılır kayıpmı edicem bebeklerimi

Kızlar iyi senelerr 2016 herkese benişli gelsin inşallahh
Ya benim ikizlerin kalbi gözükmedi 28 kasım transferdi bu konuda gikri olan varmı randevu günümden önce gittim doktora gözükmedi cok moralim bozuldu doktor krındn bktı yarın asıl randevum vr alttan muyene olucam inşllh gozukur sizce neolabılır kayıpmı edicem bebeklerimi
canım her şey yolundadır umarım ? dua ediyorum sen ve bebeklerin için Allahım korusun sizi

canım her şey yolundadır umarım ? dua ediyorum sen ve bebeklerin için Allahım korusun sizi
Canım yolundaymış herşey bugun kendi doktoruma gşttim kalp atışlarını gördük şükürler olsun Allahıma çok korkutmustu burdaki doktor beni ya Allah razı olsun csnım benimde dualarındasınız hep

X