İkiz bebek bekleyenler:)

Merhaba. Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende çok hevesleniyorum ikiz gebeliğe ama ailede yok :KK43: Zaten daha tek bir bebeğim bile olmadı. Sürekli düşük yapıyorum. Darısı başıma inşallah. Rabbim bir kız bir erkek, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bana da :)

Kızlar 7.haftamdaym ve çok fazla akıntım oluyor hafif sarımtırak normalmi sizce 2 hafta önce doktora gttğmde idrar. Kulturune falan bakılmştı sorun yok demişti doktur ama bu günlerde çok fazla akıntı başladı

Enfeksiyon olabilir, maalesef kültürde çıkmayabiliyormuş..kaşıntı, kızarıklık, yanma falan da varsa mutlaka doktoruna söyle canım, fitil falan veriyorlar..

K
Enfeksiyon olabilir, maalesef kültürde çıkmayabiliyormuş..kaşıntı, kızarıklık, yanma falan da varsa mutlaka doktoruna söyle canım, fitil falan veriyorlar..
Kaşıntı kızarıklık falan yok sumuksu yapıda akıntı geliyor ikiz gebelikya ondan olabilir mi

K
Kaşıntı kızarıklık falan yok sumuksu yapıda akıntı geliyor ikiz gebelikya ondan olabilir mi

Bilemiycem canım..şu an bende de oluyor ama şeffaf bazen de çok az beyaz..doktorum normal fizyolojik akıntı dedi..istersen doktoruna bir sor..

Kızlar 8+0 olduk bebeklerin biri 16,47mm diğeride 17,02mm normalmi bu haftalarda

Aaa bende 30 yasin altindayim diye hic şansım yok sanıyordum
Bazı doktorlar uç embrıyo bile transfer ediyolarmış en ideali 2 embriyo doktoruna soyle zaten o kadar zamandr bebek ıstyoruz ikiside illede tutcak da değil ama kesinlıkle belirt 1 embriyo transfer edilmesin tutma şansın az olur

Merhaba kızlar.. Bhcg 8. Gün 191 10. Gün 421 çıktı yarın tekrar vereceğim inşallah değerim çok güzel artmıştır.. Allahım hepimizin kucağını doldurur hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi alırız inşallah.. Bu süreçler gerçekten çok zor..

Maşallah türkiyede çok kolay sezaryene kaciyorlar normal yapmak için Dr arıyorsun yani ikizlerde
Benim doktorum profesör ve istersen normal de doğurturum dedi. Risklerini sordum ve neyse anlattı. Kesinlikle sezeryan dedim çünkü çocuklarımı asla riske atamazdım. Çok yakın tanıdığım normal doğumla doğdu ikizlerini ve ilki doğduktan sonra ikincisi ters döndü. Genelde böyle oluyor çünkü ilki çıktıktan sonra yer boşalıyor ve ikincisi rahatca dönüyor. Sonrasında 3 hafta yoğub bakımda kaldı ikinci bebek. Ben sezeryan yaptm ve 2. Bebeğimin poposundaki kakaya şahit oldum. Nırmal doğum olsa kakasını yapıp akciğeri pislikle dolabilirdi. Çok şükür ikisi de kuvöz e bile girmedi maşallah. Bnce normal diye tutturmayın, iyi bir doktora kendinizi emanet edin. Sevgiler

X