İkiz bebek bekleyenler:)

Kızlar merhaba. Size birşey sorucam. 16 haftaya girdik. Kasıklarım ve belimde adet olacakmışım gbi çok huzursuz bir ağrı var. Böyle bi ağrı duydunuz mu yada yaşayan var mı? Çok üzülüyorum niye böyle diye 2 gündür sürüyo çok nadir geçiyo genelde sürekli bi ağrı. Sanki adet döneminde gbiyim :KK43:

mrhaba ikiz anneleriiii:) ) bugun transferimin 12. günüydü beta hcg 134.1 cıktı.iki embriyo transfer edilmişti.Bende degerimi ikiz olma ihtimali var mı diye size sorcaktım sonra 12. gün için degerimin düşük olabilecegine dair seyler okudum canım sıkıldı. düşük mü benim degerimm:KK43:
Çok sevindim harika bi haber :) 7. Günde çıkmayabiliyor demekki değilmi? Tekrar evde test yaptığında ne zaman çıktı? Darısı başıma inşallah perşembe opum var bana da dua edin. Sorun neydi sizde ilk denememi

Çok sevindim harika bi haber :) 7. Günde çıkmayabiliyor demekki değilmi? Tekrar evde test yaptığında ne zaman çıktı? Darısı başıma inşallah perşembe opum var bana da dua edin. Sorun neydi sizde ilk denememi
tesekkür ederim :)Bi de yarın ikiye katlanırsa degerim daha rahat ediicem.Bizde bi problem yoktu sebepsiz.7.gün evde idrar testi yapmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm.Dün tekrar yaptım artık kanda sonucu alınca silikte olsa çizgiyi gördüm.ilk denememizdi. inşallah herşey istediğini gibi gider ve güzel haberi verirsiniz bize.Dua ediyorum herkese.Allhım kimsenin kucağını boş bırakmasın

tesekkür ederim :)Bi de yarın ikiye katlanırsa degerim daha rahat ediicem.Bizde bi problem yoktu sebepsiz.7.gün evde idrar testi yapmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm.Dün tekrar yaptım artık kanda sonucu alınca silikte olsa çizgiyi gördüm.ilk denememizdi. inşallah herşey istediğini gibi gider ve güzel haberi verirsiniz bize.Dua ediyorum herkese.Allhım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım test yaptordın mı sonucu bildir inşallah güzel haberlerle gelirsin, 10 güne kadar da bebişini görürsün inşallah

Sevgili ikiz bebek anneleri arkadadlarim bugun tarasferimin 5. Gunu e2 degerim 489 size transfer sonrasi e2 testi yaptirildimi degeriniz kacti hamilelik isareti olabiliyomus lütfen cevap bekliyorum sevgilr

Kızlar hiç yazmıyorsunuz nasılsınızz? 17. Haftaya girdik biz. Hareket hissedemiyorum halaa. Sizde durumlar nasıl??? Doktora göründünz mü ne dedi ??

Kızlar hiç yazmıyorsunuz nasılsınızz? 17. Haftaya girdik biz. Hareket hissedemiyorum halaa. Sizde durumlar nasıl??? Doktora göründünz mü ne dedi ??

Ben de 16. haftadayım.bugün göründüm doktora, çok şükür her şey yolunda gidiyor..cinsiyetlerini de öğrendik, iki tane oğluşum olacak Allah nasip ederse..

Ben de 16. haftadayım.bugün göründüm doktora, çok şükür her şey yolunda gidiyor..cinsiyetlerini de öğrendik, iki tane oğluşum olacak Allah nasip ederse..
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin :) oğluşlarının popolarını ısırdığın günler de gelsin tez zamanda:)

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin :) oğluşlarının popolarını ısırdığın günler de gelsin tez zamanda:)

Hayırlı olsun CNm rüyamda ben de iki erkek gördüm ama bklm daha belli değil

Amin kader arkadaşlarım.:) Allah ım hepizin bebişlerini korusun, bize nasip etsin inşallah..
Pamukcuğum, ben de rüyam da bi erkek bi kız görmüştüm, benim rüya yanılttı beni.:)) hayırlısı böyleymiş..

Benimde çift yumurta rüyalarımda hep bir kız bir erkek görüyorum :) Bakalım Rabbim neyi nasip edecek çok merak ediyorum. Özellikle ciciler almak için.
Banada önceden erkeğe benzio dediler birine smdi iki doktordda iki kız dio inş biri erkekte ayrıntılı ultrason bekliyorum

X