İkiz bebek bekleyenler:)

Anlamı; bilgili, haberli, uyanık, afif, vakıf olmuş anlamında..haftaya perşembe doktor randevum, tarama testi de yapılır heralde haftaya belki söylerler, bakalım artık Allah tan hayırlısı..eşim çok istiyor erkek olmasını, bulduğu isimler de hep erkek. En son Agah a karar vermiş.:)))
Canım isim çok güzel sanki yanına bir isim daha koyulursa biraz güzelliği golgelenecek gibi geldi düşünüyorum sürekli yanına bir isim yakistiramadim eğer bulursan haber ver merak ederim gercekten

Bu arada bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini benim bulunduğum ilçede doğru düzgün kadın doğum doktoru bile yok ultrason aletleri fi tarihinden kalma oyüzden benim cinsiyet öğrenmem için rahat üç dört hafta daha beklemem lazim

Merhaba hanimlar biz cinsiyetlerimizi ögrendik iki kizimiz olucak. Aslinda 12. Haftada belliydi de yanilma payi vermisti doktr bu hafta kesinlesti.

Maşallah sübhanallah..hayırlısıyla minnoşlarına kavuşmak kaldı...ne güzel iki tane prensesin olacak inşallah..

Kızlar wc de peçetenize koyu sarı hatta sütlü kahve sümüksü akıntı geliyor mu?? Crinone jeli bırakalı nerdeyse 1 hafta oldu kalıntıları hala geliyor. Bu da normalmidir?? 13 haftaya girdim ayağa kalkarken, yatakta dönerken ağrı oluyor. Ama sancı gibi değil sizde de oluyor mu

Canım seninle aynı haftadayız. Nasıl gidiyor?? Ağrı lekelenme vs oluyor muu??
Ağrım cok oluyor canım özellikle biraz ayakta kalırsam o gece agridan uyuyamiyorum lekelenmem vardı benim tehlikeli olacağı için doktor sürekli yatış vermişti bana risk geçti diye dün dışarı çıktım yürüyüş yapmadım fazla arabayla gittik arabayla döndük ona rağmen tekrar kahveye yakın leke geldi sürekli dikkat etmeye çalışıyorum

Kızlar wc de peçetenize koyu sarı hatta sütlü kahve sümüksü akıntı geliyor mu?? Crinone jeli bırakalı nerdeyse 1 hafta oldu kalıntıları hala geliyor. Bu da normalmidir?? 13 haftaya girdim ayağa kalkarken, yatakta dönerken ağrı oluyor. Ama sancı gibi değil sizde de oluyor mu
Bende crinone jel kullanıyordum kahverengi lekelenmem başladı 8. Haftada yanlış hatirlamiyorsam acil doktora gittik bebeklerle ilgili bir problem görünmüyor jel tahriş yapmış olabilir onu bırak progestan hapa başla dedi. Ben düşük yapıyorum sanmıştım ama jel den kaynaklanıyor Muş. Iki hafta peceteye kahve hatta siyah yada çamur renkli jel geldi çok fazla ,jel tamamen bitince lekenme kesildi. Lekenme jel den oluyordur ama fazlaysa bi doktoruna muayene ol canım. Ağrım benimde çok doktor normal dedi.

Henüz jeli bırakmadım ben, bu hafta bırakırım..ama o yatakta dönmeleri hiç sorma, nefes nefese bi yerim acıyacak diye...ağrı ve batmalarda oluyor, bi de karnım çok kaşınıyor ve gerilmeler olduğunu hissediyorum..

Ayy canlar demekki sıkıntılarımız aynı. Risk geçmedi mi yani doktor ne diyor. 3 ayı doldurduk çok şükür. Allahım inşallah bundan sonrası da güzelce geçer kavuşurz bebişlerimze. Bnm lekelenme sadece peçeteye sildiğimde geliyor. Anlamadım niye. Bu jelin son kalıntıları mı ki acaba. Siyah renk de çok oldu. Ufak tabi ama rengarek topaklar görmek moralimi bozuyor. Bikaç gün daha bakıyım olmadı giderim. Bu ağrılar bi ara diniyor sonra tekrar başlıyor. İnşallah bebeklermz iyidir gerisi önmli değil. Bidahaki randevum 22 sinde yani 18 gün sonra. Çarçabuk sağlıkla geçer inş

Ayy canlar demekki sıkıntılarımız aynı. Risk geçmedi mi yani doktor ne diyor. 3 ayı doldurduk çok şükür. Allahım inşallah bundan sonrası da güzelce geçer kavuşurz bebişlerimze. Bnm lekelenme sadece peçeteye sildiğimde geliyor. Anlamadım niye. Bu jelin son kalıntıları mı ki acaba. Siyah renk de çok oldu. Ufak tabi ama rengarek topaklar görmek moralimi bozuyor. Bikaç gün daha bakıyım olmadı giderim. Bu ağrılar bi ara diniyor sonra tekrar başlıyor. İnşallah bebeklermz iyidir gerisi önmli değil. Bidahaki randevum 22 sinde yani 18 gün sonra. Çarçabuk sağlıkla geçer inş
Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım ben risk geçmedi mi diye sordum doktora tüp bebek te doğuma kadar risk devam eder dedi. Benim kuzularimin keseleri altlı üstlü beni birazda o zorluyor acaba keseler yer degistirirmi ki herzaman sağ tarifimda hissediyordum şimdi sol tarafimda da ağrı segerme oluyor. Ayda bir randevu veriyorlar çok uzun geliyor ya ben çok özlüyorum sürekli gorebilsek keşke ne yapıyorlar nasillar:emir_bebek:

Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım ben risk geçmedi mi diye sordum doktora tüp bebek te doğuma kadar risk devam eder dedi. Benim kuzularimin keseleri altlı üstlü beni birazda o zorluyor acaba keseler yer degistirirmi ki herzaman sağ tarifimda hissediyordum şimdi sol tarafimda da ağrı segerme oluyor. Ayda bir randevu veriyorlar çok uzun geliyor ya ben çok özlüyorum sürekli gorebilsek keşke ne yapıyorlar nasillar:emir_bebek:
Aaa niye öyleymiş kiii tüp diye onlar çocuk değil mi :) ben de senin gibiym canım hergün görsem doymam kii inşallah kavuşalm da sağ salim herseyi çekmeye razıyım

Aaa niye öyleymiş kiii tüp diye onlar çocuk değil mi :) ben de senin gibiym canım hergün görsem doymam kii inşallah kavuşalm da sağ salim herseyi çekmeye razıyım
Inşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin daha yüzünü görmeden bu kadar seviyoruz birde görmek koklamak sarılmak nasıl bir duygudur Rabbim ogünleri de göstersin isteyen dileyen herkese evlat nasip etsin.

Inşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin daha yüzünü görmeden bu kadar seviyoruz birde görmek koklamak sarılmak nasıl bir duygudur Rabbim ogünleri de göstersin isteyen dileyen herkese evlat nasip etsin.
Amiiiin canımm hayal etmesi bile müthiş ne güzel yazmışsın. Bi göreyim öpüp kokliycam hiç bırakmıcam onları inşAllah

X