- 3 Ağustos 2009
- 1.032
- 3
- Konu Sahibi papatya1977
kızlar merhaba benim kuzularımda 37+1 de ırem'im 2680gr ve 46cm , Eylül'üm de 2090 gr 41 cm olarak merhaba dediler hayata...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,
Benim de ikizlerim var.Bir kız,bir erkek.37. haftada doğdular oğlum 3330,kızım 3010 doğdu.Zor oldu ama Dünyanın engüzel duygusu :))
rabbim kısmet ederse bende ikiz annesi olacağım inşallah ciğer geliştirici iğneler kaçıncı hafta da yapılıyor gereken başka şeylerde var mı en azından bizlerde doktorla birlikte takipte olalım diye soruyorum erken doğum olursa eğer sorunla karşılaşmamak için ne yapmak gerekiyor iğnelerin dışında birde ben şu an ben folik asit dışında herhangi bir takviye kullanmıyorum sizler kullandınız mı kalsiyum v.s. falan yardımcı olursanız sevinirim. allah hepimizin yavrularını korusun bize bağışlasın
canım ben, kalsiyum ve kan hapı kullanıyorum sadece.
rabbim kısmet ederse bende ikiz annesi olacağım inşallah ciğer geliştirici iğneler kaçıncı hafta da yapılıyor gereken başka şeylerde var mı en azından bizlerde doktorla birlikte takipte olalım diye soruyorum erken doğum olursa eğer sorunla karşılaşmamak için ne yapmak gerekiyor iğnelerin dışında birde ben şu an ben folik asit dışında herhangi bir takviye kullanmıyorum sizler kullandınız mı kalsiyum v.s. falan yardımcı olursanız sevinirim. allah hepimizin yavrularını korusun bize bağışlasın
sen kaçıncı hafta da başladın kalsiyum ve kan hapına ben daha 9 haft
aya yeni girdim
merhaba.. öncelikle sağlıkla ve zamanında alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.
ben ciğer geliştiriciyi 33. haftada oldum.. ve ben 26. haftadan doğuma kadar kasılmaları ve erken doğumu önlesin diye magnezyum kullandım.
gebeliğimin ilk ayları kötü geçti.. gebelikte toplam 7 kg aldım..
34+1 de birisi 2110 gr diğeri 1740 gr 44 cm olarak doğdular.. 1740 gr olanın solunum sıkıntısı yoktu ama kg alması için 15 gün kadar doğum yaptığım hastanede küvözde kaldı. 2000 grama ulaşınca verdiler..
hayırlı doğumlar..
ikiz olduklarını öğrendikten hemen sonra doktorum bana kan ve kalsiyuma başlattı.sanırım 9.10.haftadan sonra idi başlamam tam hatırlamıyorum.
ben de 23 haftalık ikiz gebeyim. ramazan bayramı öncesi 35 haftayı dolduruyorum,30 ağustos ile bayram birleşecek gibi ve ben bayramın 1. günü 36yı dolduruyorum...bayram dönüşü pazartesi denirse 36hafta+4 günlük oluyorum sezeryan olacağı kesin, acaba doktor bayram öncesi doğuma alır mı, ya bayramda doğuraak olursam...kafam karışık ya...