- 30 Haziran 2013
- 20.906
- 16.027
- Konu Sahibi Lady Guinevere
seninle aramızda 2 gün var ben 11+2 de nipt ile öğrendim. şu heyecan bekleyiş çok güzelmiş yaabence kız olacak ya haftaya persembe kontrol bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninle aramızda 2 gün var ben 11+2 de nipt ile öğrendim. şu heyecan bekleyiş çok güzelmiş yaabence kız olacak ya haftaya persembe kontrol bakalım
zaten benle haftası aynı olanların hepsi öğrendi.. bir ben kaldımseninle aramızda 2 gün var ben 11+2 de nipt ile öğrendim. şu heyecan bekleyiş çok güzelmiş yaa
artık kaçamaz. Bu kontrolde ogrenirsinzaten benle haftası aynı olanların hepsi öğrendi.. bir ben kaldım
inşallah artık bebek kıyafetleri almak istiyorummmartık kaçamaz. Bu kontrolde ogrenirsin
ama göstermiyor kız diye düşünme. ben oğlumu 16. haftada öğrendim bazen göstermiyorlar.inşallah artık bebek kıyafetleri almak istiyorummm
Siz fetal DNA yaptircaktiniz sanki yaptırmamış miydiniz acaba yanlışmi hatırlıyorum ben 19.haftadayim hala öğrenemedimzaten benle haftası aynı olanların hepsi öğrendi.. bir ben kaldım
yok ondan değil de tipini kıza benzettim benama göstermiyor kız diye düşünme. ben oğlumu 16. haftada öğrendim bazen göstermiyorlar.
hayır yaptırmadımSiz fetal DNA yaptircaktiniz sanki yaptırmamış miydiniz acaba yanlışmi hatırlıyorum ben 19.haftadayim hala öğrenemedim
Genelde yaptıranlar çoktan öğrendi bende yaptırmadım beklemedeyim gösterene kadsrhayır yaptırmadım
ama anne hissediyor genelde. Ben rüyamda da görmüştümyok ondan değil de tipini kıza benzettim ben
ben rüyamda erkek gördüm yaama anne hissediyor genelde. Ben rüyamda da görmüştüm
Ben de erkek görmüştüm. erkek gördüğüme göre kızdır dedim. erkek çıktıben rüyamda erkek gördüm ya
ya hahaha. bakalım benimki nasıl çıkacakBen de erkek görmüştüm. erkek gördüğüme göre kızdır dedim. erkek çıktı
Cinsiyeti ne oldu bebeyinizinKızlar, canım sıkıldıkça konu açıyorum artık farkettiyseniz. Ama bu lanet dünyada su an tek cevrem sizsiniz
Bebişim 8 haftalık biliyorum daha cinsiyet falan için çoooookk erken. Sırf eğlencesine açtım konuyu. Burda bayaa proflar gördüm çünkü bu konuda Keseden vs cinsiyet tahmini yapanları.
Ben bebiş kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diye görmüştüm bir yerde ama benimki altta duruyor
Esim 4 erkek kardes, 2 eltim de full erkek doğurdu. Bu yüzden esimin ailesi erkek olacak diye inanıyor Ben de erkek çocuklarını genel olarak daha cok seviyorum ama tabii ki kendi cocugumda böyle bir ayrım yapmam Demek istediğim etrafımdaki erkek çocuklarla daha iyi anlaşıyorum. O yüzden hep oğlum olsun istemistim.
Esimse kız olsun istiyor Ama ikimiz de ilk hamileliği öğrendiğimizde erkek hissettik esim bebekten bahsederken sürekli paşam falan diyor farketmeden siz ne hissediyonuz? fasulye kadar bi sey biliyorum zor bir sey söylemek ama keseden vs belki anlaşılır
Benimde sol tarafdan ağrıyor daya hahaha. bakalım benimki nasıl çıkacak
bebeğim erkekCinsiyeti ne oldu bebeyinizin
Hiç anlamam bu işlerden öyle bakıp yorum yapayım falan ama bi hissetmeye çalışayım. Hislerim kuvvetlidir.Kızlar, canım sıkıldıkça konu açıyorum artık farkettiyseniz. Ama bu lanet dünyada su an tek cevrem sizsiniz
Bebişim 8 haftalık biliyorum daha cinsiyet falan için çoooookk erken. Sırf eğlencesine açtım konuyu. Burda bayaa proflar gördüm çünkü bu konuda Keseden vs cinsiyet tahmini yapanları.
Ben bebiş kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diye görmüştüm bir yerde ama benimki altta duruyor
Esim 4 erkek kardes, 2 eltim de full erkek doğurdu. Bu yüzden esimin ailesi erkek olacak diye inanıyor Ben de erkek çocuklarını genel olarak daha cok seviyorum ama tabii ki kendi cocugumda böyle bir ayrım yapmam Demek istediğim etrafımdaki erkek çocuklarla daha iyi anlaşıyorum. O yüzden hep oğlum olsun istemistim.
Esimse kız olsun istiyor Ama ikimiz de ilk hamileliği öğrendiğimizde erkek hissettik esim bebekten bahsederken sürekli paşam falan diyor farketmeden siz ne hissediyonuz? fasulye kadar bi sey biliyorum zor bir sey söylemek ama keseden vs belki anlaşılır
Aaa belli olmuş bile bende yeni konu gibi cevap yazdım. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel oğlunu:)bebeğim erkek
amin çok sağ olAaa belli olmuş bile bende yeni konu gibi cevap yazdım. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel oğlunu:)
hayırlı olsun Lady ben ne demiştim sana tuttu mu acaba merak ettimbebeğim erkek