- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.509
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
3 kız, 2 erkek denildi simdiye kadar kız olursa herkes şok olacak ama yine deBen kız diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kız, 2 erkek denildi simdiye kadar kız olursa herkes şok olacak ama yine deBen kız diyorum
Sabah sabah ki enerjinin suyu hürmetine gönlünden geçen sağlıkla nasip olsun3 kız, 2 erkek denildi simdiye kadar kız olursa herkes şok olacak ama yine de
hepimizin inşallahhhhSabah sabah ki enerjinin suyu hürmetine gönlünden geçen sağlıkla nasip olsun
reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden oldu. ama yumurtlama ne zaman oldu hiç haberin yokKız.
Sizde geç döllenme olmuştu galiba. Başka bir konuda öyle yazdiginizi hatırlar gibi oldum.
Kiz spermler daha dayanikli. Bence sizin fasulye küçük bir prenses:)
reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden oldu. ama yumurtlama ne zaman oldu hiç haberin yok
ayy. inşallahKesin kiz ozaman
ayy. inşallah
ederim tabii ki hepimiz inşallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimizeHayırlısıyla alin kucağınıza.
Bizide haberdar edin burda.
Benim bu şekilde kızım oldu , o yüzden ben de oyumu kızdan yana kullanıyorumreglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden oldu. ama yumurtlama ne zaman oldu hiç haberin yok
ay inşallahBenim bu şekilde kızım oldu , o yüzden ben de oyumu kızdan yana kullanıyorum
Kız bebekkKızlar, canım sıkıldıkça konu açıyorum artık farkettiyseniz. Ama bu lanet dünyada su an tek cevrem sizsiniz
Bebişim 8 haftalık biliyorum daha cinsiyet falan için çoooookk erken. Sırf eğlencesine açtım konuyu. Burda bayaa proflar gördüm çünkü bu konuda Keseden vs cinsiyet tahmini yapanları.
Ben bebiş kesenin sağındaysa kız, solundaysa erkek diye görmüştüm bir yerde ama benimki altta duruyor
Esim 4 erkek kardes, 2 eltim de full erkek doğurdu. Bu yüzden esimin ailesi erkek olacak diye inanıyor Ben de erkek çocuklarını genel olarak daha cok seviyorum ama tabii ki kendi cocugumda böyle bir ayrım yapmam Demek istediğim etrafımdaki erkek çocuklarla daha iyi anlaşıyorum. O yüzden hep oğlum olsun istemistim.
Esimse kız olsun istiyor Ama ikimiz de ilk hamileliği öğrendiğimizde erkek hissettik esim bebekten bahsederken sürekli paşam falan diyor farketmeden siz ne hissediyonuz? fasulye kadar bi sey biliyorum zor bir sey söylemek ama keseden vs belki anlaşılır
Öğrendiniz mi cinsiyeti konuşmaları okuyunca merak ettimay inşallah
12+5teyiz hala belli değil bir sonraki kontrolde öğrenirim inşallahÖğrendiniz mi cinsiyeti konuşmaları okuyunca merak ettim
belli oldumu:)12+5teyiz hala belli değil bir sonraki kontrolde öğrenirim inşallah
hayır 29unda 16+6da komtrolümüz var bi dahabelli oldumu:)
bence kız olacak ya haftaya persembe kontrol bakalımBen de merak ettim.
Yeni foto varmı onada bı yorum ypalimbence kız olacak ya haftaya persembe kontrol bakalım