- 4 Mart 2009
- 154
- 6
- 46
sagolasın canım guzel yontemmıs senınkı......genelde ıkız annelerı zorlanıyor bu konularda...ben pek emzıremezmısım gıbı gelıyor canım keske nasıp olsa benım aılemın kadınları malesef cok az emzırebılır sut olmuyor bızlerde:çok üzgünüm:nette bır adreste arcelık mama robotu 40 lıraya,bıberon ısıtıcı ve sterılızator de 40 lıraya dusmustu,bırer tane sıparıs ettım,bugun kargodan aradılar gelmıs yarın elımde olur sanırım.....sterılızator e nıyetlıydım zatende robotta 40 lıra ya dusmus dıye aldım.......bakalım ınsallah hepımız hayırla ve saglıkla buyuturuz bebıslerı......kaydirigubbakcemile5a.s.
inşallah sütün bol olur.ikiz anneleri maşallah süt makinesi gibi olurlar genelde tabi emzirme sayına da bağlı.ben emzirdiğim saati ve herşeyini bir deftere yazdım böylece ne kadar emzirdiğimi gördüm.her biri 11 er kez emiyordu yani 22 kez emziriyordum.seninde böyle olabilir hormon çift kat yükseliyor.sen süt pompası aldın mı?şu elde sıkmalılardan sakın alma.wee markasının bir pompası var harika fiyatıda makul.mutlaka edin hatta hastanede yanında bulundur.pompan iyi olsun.