ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

kusura bakmayın bunu sormamam gerekirdi size hattırlattım ya kusura bakmayın

CANIM BENİM ŞİİRİM VAR DİĞER SAYFALARDA OKUDUNMU ONU OKURSAN DUYGULARIMI ANLARSINsenağlamasenağlamasenağlama

Canim Tam Olarak Bilemiyorum Ama 8 ,9 , 10 Bu Sayfalardan Birindedir

Canim Bişey Dicem Tabiki Kararini Etkilemek Istemem Ama Ben Netten Baktimda Ege Tüp Bebek Merkezinde Profesör Doktor Yok Cnm Doktorlarina Baktimda Bilmiyorum Yinede Senin Fikrin

:1hug:
HOŞGELDİNNNNNNNİZZZZZZZZ:içelim:BUYRUN ÇAY ALIRMISINIZ:içelim:
teşekkürler canım az önce çay molası verdik insan internetten iletişim kuruyo bu seferde eşlerimizle pek iletişim olmuyo gibi ama kimseyi tanımasanda bu stenin müftelası olunuyo değilmi kızlar

Canim Bişey Dicem Tabiki Kararini Etkilemek Istemem Ama Ben Netten Baktimda Ege Tüp Bebek Merkezinde Profesör Doktor Yok Cnm Doktorlarina Baktimda Bilmiyorum Yinede Senin Fikrin

valla bilmiyorum bizim bir tanıdık orda yapmış o da 5 senelik evli ilk denemede gebelik oldu darısı başımızada

valla bilmiyorum bizim bir tanıdık orda yapmış o da 5 senelik evli ilk denemede gebelik oldu darısı başımızada

O ZAMAN GİT CANIM HERŞEY ALLAHTAN ZATEN KISMETSE OLY-UR İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SEN MERAK ETME BİZ SANA DUA EDERİZ

:1hug:teşekkürler canım az önce çay molası verdik insan internetten iletişim kuruyo bu seferde eşlerimizle pek iletişim olmuyo gibi ama kimseyi tanımasanda bu stenin müftelası olunuyo değilmi kızlar

EVET CANIM YA BENDE EŞİME ÇAY YAPTIM AMA TEK BAŞINA İÇİYOR AYRILAMIYORUMKİ

Zamanla Tanişinca çok Güzel Oluyor Kizlar Ben Msn Den Bi Kaç Arkadaşla Görüşüyorum Mesela Kadinlar Kulübünden Daha Iyi Oluyor

O ZAMAN GİT CANIM HERŞEY ALLAHTAN ZATEN KISMETSE OLY-UR İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SEN MERAK ETME BİZ SANA DUA EDERİZ
teşekkür ederim
henüz rapor aşamasındayım onu alabilsem hemen izmire koşuyorum

Ama Burdan Msn Vermek Yasak Yoksa Verirdim Size Msnemi Ama Isterseniz Elif Hanimdan Alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…