K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ece-bebek
yasak olduğuna eminmisinAma Burdan Msn Vermek Yasak Yoksa Verirdim Size Msnemi Ama Isterseniz Elif Hanimdan Alabiliriz
vallaaa,olsaydı keşke..eminim çok iyi gelirdi sana..
çocuğu olan olmayana tavsiye ediyorum,daha büyük bi sevap düşünemiyorum...
ece bebeğim ordamısınZamanla Tanişinca çok Güzel Oluyor Kizlar Ben Msn Den Bi Kaç Arkadaşla Görüşüyorum Mesela Kadinlar Kulübünden Daha Iyi Oluyor
ece bebeğim ordamısın
canım hataylımısın
canım şu terazidenmi olcakBURDAYIM CANIM BENİMa.s. ANLADINMI SEN YAZDIĞIMI EKLEYEBİLDİNMİ
onu denedim ama olmadı istersen sen benimkini isteBURDAYIM CANIM BENİMa.s. ANLADINMI SEN YAZDIĞIMI EKLEYEBİLDİNMİ
canım benim kardeşimin ev ünüversiteden arkadaşı oralıydı sanırım kırkağaç mahallesi,evler düz çatılı ve beyazmış çok beğenmiş.EVET CANIM İSKENDERUN DAYIM BİLİYOMUSUN BURALARI
canım benim kardeşimin ev ünüversiteden arkadaşı oralıydı sanırım kırkağaç mahallesi,evler düz çatılı ve beyazmış çok beğenmiş.
tamam açıyorumKizlar Ben Istedim Bi Dakika Bakiyor Birazdan Eklerim Sizi Açin Msn Nenizi
canım kayserili değilim ama burada yaşıyoru 2 yıl sonra tayin istiyeceğizcanım peki sen kayseridemisin benimde kaynım orda tıp fakültesinde okuyor
canım kayserili değilim ama burada yaşıyoru 2 yıl sonra tayin istiyeceğiz
yok gelmedi
benim cihanla başlıyor demi
yok gelmedikızlar aldım ben sizin msn yi ekledim geldimi
yok canım açmadımanladım canım senin msn yide aldım ekledim canım açtınmı msnyi ben yasemin