E
ece-bebek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ece-bebek
kusura bakmayın bunu sormamam gerekirdi size hattırlattım ya kusura bakmayın
YOK CANIM NE DEMEK BEN HİÇ UNUTAMIYORUMKİ ZATEN SADECE BİRAZ UZUN OLDU YAZI ONDAN GECİKTİM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldimCANIM BENİM ŞİİRİM VAR DİĞER SAYFALARDA OKUDUNMU ONU OKURSAN DUYGULARIMI ANLARSINsenağlamasenağlamasenağlama
şiirini buldum okudum çok güzel kendinmi yazdınCanim Tam Olarak Bilemiyorum Ama 8 ,9 , 10 Bu Sayfalardan Birindedir
şiirini buldum okudum çok güzel kendinmi yazdın
ben geldimmmmmmmm yine
teşekkürler canım az önce çay molası verdik insan internetten iletişim kuruyo bu seferde eşlerimizle pek iletişim olmuyo gibi ama kimseyi tanımasanda bu stenin müftelası olunuyo değilmi kızlarHOŞGELDİNNNNNNNİZZZZZZZZ:içelim:BUYRUN ÇAY ALIRMISINIZ:içelim:
Canim Bişey Dicem Tabiki Kararini Etkilemek Istemem Ama Ben Netten Baktimda Ege Tüp Bebek Merkezinde Profesör Doktor Yok Cnm Doktorlarina Baktimda Bilmiyorum Yinede Senin Fikrin
valla bilmiyorum bizim bir tanıdık orda yapmış o da 5 senelik evli ilk denemede gebelik oldu darısı başımızada
:1hug:teşekkürler canım az önce çay molası verdik insan internetten iletişim kuruyo bu seferde eşlerimizle pek iletişim olmuyo gibi ama kimseyi tanımasanda bu stenin müftelası olunuyo değilmi kızlar
ben geldimmmmmmmm yine
teşekkür ederimO ZAMAN GİT CANIM HERŞEY ALLAHTAN ZATEN KISMETSE OLY-UR İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SEN MERAK ETME BİZ SANA DUA EDERİZ
canım hataylımısınZamanla Tanişinca çok Güzel Oluyor Kizlar Ben Msn Den Bi Kaç Arkadaşla Görüşüyorum Mesela Kadinlar Kulübünden Daha Iyi Oluyor