Bence mesaj atmanız doğru bi adım ama uslubunuz çok kötü. Kadını tanıyormuşsunuz gibi gereksiz bir ön yargıyla kendinizi kurmuş kurmuş öyle mesaj atmışsınız. Sanki kadının haberi var ama kocasını savunmuş da siz de ikinciye mesaj atıyormussunuz gibi olmuş. Bence bir kadın olarak zaten türk kadını şöyle böyle yapar diye genellemek yerine destek olmalıydınız böyle bir konuda. Siz de bi türk kadını değil misiniz? Muhtemelen kadının haberi bile yok ve sizin bu üslupla mesaj atmanızı hakedecek bir şey yapmadı. Kocasına istediğiniz şeyi söyleyin ama kadına laf sokar gibi, haddini bildirir gibi bi üslupla yazmanız çok yersiz.
Kafanızda kesin böyle böyle diyecek diye, kesin böyle bir kadındır diye kurmuşsunuz ama belki de kadin sizden olayin ayrıntılarını öğrenmek isteyecek, eşinden ayrılacak size de tesukkur edecekti onu uyandırdıgınız için. Ama bu mesajdan sonra onun da sizin hakkınızda iyi şeyler dusunecegını sanmıyorum. Resmen istediğini alamayıp cırkeflesmıs, saldırganlasmıs gibi gözüküyor mesajınız. Bu mesajdan sonra adamın kendisi bana asıldı ama yüz vermedim ondan böyle yapıyo zaten yollu bu kadın filan diye size çamur atıp yırtması çok muhtemel.