Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce pişman oldum dediğim gibi şimdide açtım facemi ama ne bilim dahada uğraşmak istemiyorum kadın görürde cevap verirse kanıtlarımı göndereceğim.haklısınız neden çekinerek karşı tarafa mesaj atıyorsunuz. o mesaj şimdi diğer klasörüne düşer belki de hiç görmeyecek çünkü çoğu insan oraya bakmayı bilmiyor. direk arkadaş olarak ekleyin eşini. adamın size attığı mesajların ekran görüntüsünüde gönderin. ben olsam öyle yapardım.
ben kimsenin yuvasını yıkmadım zira uzak durdum.Yuva yikanin yuvasi olmaz.
tabikide yazarımkadın illaki görecek çok merak ediyorum tepkisini.
taktir ettim sizi.
konuyu takipte olacağım lütfen cevap verirse yazın buraya.
hiç bir şeyi silmedim mesajlarından arama kayıtlarına kadar.İlk etapta msj inanmıyacaktır bence sonrasında sizinle iletişime geçip ayrıntılı öğrenmek istiyecek ama kocası onu bi şekilde ikna edicek diye düşünüyorum
msj atmaklada iyi yapmışsınız
Haklısın Allahtan akıllılık yapıp araştırıp, öğrenmişsin beter olsun böyle pislikler...hiç bir şeyi silmedim mesajlarından arama kayıtlarına kadar.
eğer ki ben aptal gibi davranıp inansam benimle oynayacak yararlanacak heyecan yapacaktı adi adam
Allah cezalarini versin onlarin!Karşısındaki aptal yerine koyanın; eşine, ailesine, çocuklarına saygı göstermeyenin; 2 kadını birden idare etmek isteyenin yuvası oluyor ama. Adil mi bu?