• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci kadın olmak mı? Aslaa!!!

Kadının bilmeye hakkı var tabi ki iyi yapmışsın.
Ama çok dert dille yazmışsın Sonuçta kadının bi günahı yok ki.
Kadın inanmazsada yazışmaların fotosunu gönderirsin.

İlk etapta msj inanmıyacaktır bence sonrasında sizinle iletişime geçip ayrıntılı öğrenmek istiyecek ama kocası onu bi şekilde ikna edicek diye düşünüyorum
msj atmaklada iyi yapmışsınız

haklısınız neden çekinerek karşı tarafa mesaj atıyorsunuz. o mesaj şimdi diğer klasörüne düşer belki de hiç görmeyecek çünkü çoğu insan oraya bakmayı bilmiyor. direk arkadaş olarak ekleyin eşini. adamın size attığı mesajların ekran görüntüsünüde gönderin. ben olsam öyle yapardım.
önce pişman oldum dediğim gibi şimdide açtım facemi ama ne bilim dahada uğraşmak istemiyorum kadın görürde cevap verirse kanıtlarımı göndereceğim.

Yuva yikanin yuvasi olmaz.
ben kimsenin yuvasını yıkmadım zira uzak durdum.

kadın illaki görecek çok merak ediyorum tepkisini.
taktir ettim sizi.
konuyu takipte olacağım lütfen cevap verirse yazın buraya.
tabikide yazarım

İlk etapta msj inanmıyacaktır bence sonrasında sizinle iletişime geçip ayrıntılı öğrenmek istiyecek ama kocası onu bi şekilde ikna edicek diye düşünüyorum
msj atmaklada iyi yapmışsınız
hiç bir şeyi silmedim mesajlarından arama kayıtlarına kadar.
eğer ki ben aptal gibi davranıp inansam benimle oynayacak yararlanacak heyecan yapacaktı adi adam

hiç bir şeyi silmedim mesajlarından arama kayıtlarına kadar.
eğer ki ben aptal gibi davranıp inansam benimle oynayacak yararlanacak heyecan yapacaktı adi adam
Haklısın Allahtan akıllılık yapıp araştırıp, öğrenmişsin beter olsun böyle pislikler...

facemi dondurup açtıktan sonra attığım mesajı bulamadım. mesajlar otomotik silinmiyormu ki :/ sinir oldum yaa

göremedim okundumu okunmadımı.

Hiçbir fikrim yok inşallah karşı taraf okumuştur:KK43::KK43:

eğer bir kadın aldatılıyorsa ve bunu öğrenmesi mümkün değilse birinin onu uyarması yuva yıkma olmaz kadının gözünü açma olur. hem bu sayede kocasıyla daha çok ilgilenir ilgisiz sevgisiz bıraktıysa hatalarını düzeltir.

Sana yuva yiktin demedim konu sahibi. Iyi yapmissin kendini kurtarmakla anlaminda soyledim.

canım mesaj atman iyi olmuş..bilmesi hakkı eşinin..
tabi o ne karar verir ne tepki verir bilmiyorum..

bana görede en dogrusunu yapmissin, face dondurman
disinda. attigi mesajlarida ekleseydin keske.

bazilari demeseydin demis, anlamiyorum ben bu düsünceyi.
evdeki kadina yazik degilmi, ne pislik oldugunu niye bilmesin.
ayrilmak yada devam etmek ona kalmis.

demekki o düsüncedeki insanlar esleri disarda bi hatlarda yediginde,
aman napiyosa yapsin, ben duymayayim, huzurum kscmasin modundalar
heralde.

Kadinin ne sucu var herkes kendisine sahip çıksın. Ayrica esine soylesenizde cok basiniz agrir o ispatla diyecek adam inkar edecek ohoo kadin hemen inanacakmi birak ş..siz i

Gayette iyi yapmışsınız.arkasından kocasının ne dolaplar çevirdiğini görsün eşi.

çok iyi yapmışsın. yazık o kadına. eşinin nasıl biri olduğunu bilsin. kendisini sevmediğini görsün. bu onun hakkı bence. o salak herifte dersini alsın.

esine sahip cik olmamis..
sanki suc kadindaymis gibi bi cikis olmus.
beraber oldugun adamda terbiyeden eser yok al bu da msjlari desen direkt adami yerin dibine sokmus olurdun ama bu sekilde kadin eger naif biriyse bunalima bile girer ben kocama sahip cikamiyorum diye.

eşine sahip ol sinirle yazılmış belli ki. kadın da bu cümleye takılcak durumda olmaz bence abartmayın.
tabi ki söyleyin. aldatan, aldatmaya meyillenen herkesin işi ayağına dolansın Allahım eşlerine göstersin. aptal yerine konup uyutulmaktansa hiç bir anlamı olmayan evliliğini bitirmeyi seçer belki de kadın.

Back