- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşinin bilmesi onun hakkıKeşke eşine atmasaydın o msjı, adamı engellerdin bidaha görüşmezdin olur biterdi
Bu adama sayacak cok seyim var suan ama diyecek soz bulamadim kadincagiza uzuldum ayrica,internetten birinlen arkts kurmak cok tehlikeli gercekten ama siz iyisini yapmissinz iyiki hemen ogrendiniz kadina yazman bir yandan iyi bir yandan uzucu onun adina, kimbilir neler oluyor onlarda gorduyse mesaji kadin,yazik ya vallahi bunun gibi erkekleri neyapmak lazim acabadediğim gibi kadının diğer kutusuna düştü ise zaten hiç görmemiştir bile. açtım facemi eğer görürde yazarsa bende cevabımı vereceğim. adamı engelledim her yerden ulaşamaz bana.
yani kadının tepkisi şöyle olacak bence, çünkü kocası bu kadar rahat onu aldattığına göre
başta küsecek felan ben mesajları gönderdiğimde diyecekki adam sadece duygusal. oda aaa benim kocam beni sadece duygusal aldatmış diyecek ve yoluna devam edecek belki banada çemkirecek.
lakin kocası yeni bir oyuncak bulmuştur bile kendine.
canım daha önceden tanıdığım bir adamdı yoksa rasgele verilmiş bir cevap değildi.Bu adama sayacak cok seyim var suan ama diyecek soz bulamadim kadincagiza uzuldum ayrica,internetten birinlen arkts kurmak cok tehlikeli gercekten ama siz iyisini yapmissinz iyiki hemen ogrendiniz kadina yazman bir yandan iyi bir yandan uzucu onun adina, kimbilir neler oluyor onlarda gorduyse mesaji kadin,yazik ya vallahi bunun gibi erkekleri neyapmak lazim acaba
Yuva yikanin yuvasi olmaz.