• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci kadın olmak mı? Aslaa!!!

Yine aynı terane.
Hep aynı yalanlar.
Karısı evinde dursun; adamlar başka kadınla gününü gün etsin.
Ne ala. Üstüne düşünmeye değmez.

Cok sinirlenmissin haklisin da
Ama esine sahip ol mesaji yanlis olmus
Kimse kimseye baskasina gitmemesi icin sahip olmak zorunda degil, defolup gitmek isteyen gider

Neyse ki erkenden fark edip yolun başında dönmüşsünüz. Ama eşine hiç yazmasaydınız keşke. Madem yazdınız, mesajların kopyasını gönderseydiniz keşke. Siz yazdıktan sonra hemen hesabınızı kapatmışsınız. O kadın eminim bizi kıskanan biri iftira atıyor diye düşünmüştür.

dediğim gibi kadının diğer kutusuna düştü ise zaten hiç görmemiştir bile. açtım facemi eğer görürde yazarsa bende cevabımı vereceğim. adamı engelledim her yerden ulaşamaz bana.
yani kadının tepkisi şöyle olacak bence, çünkü kocası bu kadar rahat onu aldattığına göre
başta küsecek felan ben mesajları gönderdiğimde diyecekki adam sadece duygusal. oda aaa benim kocam beni sadece duygusal aldatmış diyecek ve yoluna devam edecek belki banada çemkirecek.
lakin kocası yeni bir oyuncak bulmuştur bile kendine.

inşalalah diğer kutusuna bakabilecek kadar uyanık biridir..
pislik adam
evlisin madem neden başkasına yazıyorsun
nefret edilesi insanlar

dediğim gibi kadının diğer kutusuna düştü ise zaten hiç görmemiştir bile. açtım facemi eğer görürde yazarsa bende cevabımı vereceğim. adamı engelledim her yerden ulaşamaz bana.
yani kadının tepkisi şöyle olacak bence, çünkü kocası bu kadar rahat onu aldattığına göre
başta küsecek felan ben mesajları gönderdiğimde diyecekki adam sadece duygusal. oda aaa benim kocam beni sadece duygusal aldatmış diyecek ve yoluna devam edecek belki banada çemkirecek.
lakin kocası yeni bir oyuncak bulmuştur bile kendine.
Bu adama sayacak cok seyim var suan ama diyecek soz bulamadim kadincagiza uzuldum ayrica,internetten birinlen arkts kurmak cok tehlikeli gercekten ama siz iyisini yapmissinz iyiki hemen ogrendiniz kadina yazman bir yandan iyi bir yandan uzucu onun adina, kimbilir neler oluyor onlarda gorduyse mesaji kadin,yazik ya vallahi bunun gibi erkekleri neyapmak lazim acaba:KK53:

İyi yapmışsın tabi , niye vicdan azabına giriyorsun ki erkeklerin fantazilerinde hep 2 kadını ldare etme hayalleri vardır, aslada kadını düşünmezler varsa yoksa uçkurların derdindeler biz kadınlar gibi dugusal değiller

bence eşininde bilmeye hakkı var, msj atmanız iyi olsun belki daha öncede yaptı bu şerefsizliği ve kimse eşini uyarmadı..Bu devirde insan kime neye güveneceğini şaşırıyor

şimdi de benden hoşlanan herkesi evlimi acaba sorgulamaya başladım.
gerçekten bir kadın için çok iğrenç bir duygu ikinci kadın durumuna düşürmeye çalışmak.

Bu adama sayacak cok seyim var suan ama diyecek soz bulamadim kadincagiza uzuldum ayrica,internetten birinlen arkts kurmak cok tehlikeli gercekten ama siz iyisini yapmissinz iyiki hemen ogrendiniz kadina yazman bir yandan iyi bir yandan uzucu onun adina, kimbilir neler oluyor onlarda gorduyse mesaji kadin,yazik ya vallahi bunun gibi erkekleri neyapmak lazim acaba:KK53:
canım daha önceden tanıdığım bir adamdı yoksa rasgele verilmiş bir cevap değildi.
herşey çok kolaylaşmış, aldatmak bile..

haklısınız neden çekinerek karşı tarafa mesaj atıyorsunuz. o mesaj şimdi diğer klasörüne düşer belki de hiç görmeyecek çünkü çoğu insan oraya bakmayı bilmiyor. direk arkadaş olarak ekleyin eşini. adamın size attığı mesajların ekran görüntüsünüde gönderin. ben olsam öyle yapardım.

kadın illaki görecek çok merak ediyorum tepkisini.
taktir ettim sizi.
konuyu takipte olacağım lütfen cevap verirse yazın buraya.

Back