İkinci Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı

Siz bu konuyu daha önce açmıştınız, profilinize baktım evet benzer şekilde açmışsınız. Eğer bunca zamandır endişeniz geçmediyse, evlenmeyin. Çocuklar sizinle beraber yaşayacaktır, daha 2 yaşındaki bebeğe ne ara kardeş yapacaksınız? 2 yaşındaki çocuğa sabır gerekir. Eğer böyle çocuklarla zaman geçiren, küçük kuzeni olmayan biriyseniz baya zorlanırsınız.

annesi vefat etmiş sizi annesi bilecek bu sorun yok ama eşini çok yeni kaybetmiş ben enaz bi 5 yıl süre tanımalı diye düşünüyorum

Bebek sizi anne bilecek bu durumu kabul edebilen kişiler olabilir. Eğer anne olmak istiyorsanız sorunlar varsa düşünebilirsiniz.
Tamamen sizin yetiştirdiğiniz bir çocuk olacak annesi yok çünkü..
Kabul ederim neden olmasın
Siz bu konuyu daha önce açmıştınız, profilinize baktım evet benzer şekilde açmışsınız. Eğer bunca zamandır endişeniz geçmediyse, evlenmeyin. Çocuklar sizinle beraber yaşayacaktır, daha 2 yaşındaki bebeğe ne ara kardeş yapacaksınız? 2 yaşındaki çocuğa sabır gerekir. Eğer böyle çocuklarla zaman geçiren, küçük kuzeni olmayan biriyseniz baya zorlanırsınız.
kac çocuk var bu ayrı bir konu

Çok seviyorsanız katlanılacak bir şey bence. Yanlış anlamayın, kırmak da istemem ama çocuğa bakacak biri için evleniyor gibi gelir bana (Başka nasıl açıklanır bilemedim). Anca aşkımdan gözümün dönmesi lazım şahsen. Sizin çocuk durumu için bir şey diyemem ama çok büyük sorumluluk. Öz anne yeri geliyor bağırıyor, kızıyor vs. ama siz ekstra ekstra dikkat edeceksiniz. Zor bir karar

Kabul ederim neden olmasın

kac çocuk var bu ayrı bir konu

Ayrı konu da, adam aynı işte. Neyse, yani öyle 2 yaşındaki çocuğa emanet bakmak kolay değil. Kreşe de gitse, bunun banyosu var, tuvalet eğitimi, ergenliği her şeyi var. Evlat edindiğinizi düşünün. Yine her koşulda her bakımına etkiniz olacak.

Ayrı konu da, adam aynı işte. Neyse, yani öyle 2 yaşındaki çocuğa emanet bakmak kolay değil. Kreşe de gitse, bunun banyosu var, tuvalet eğitimi, ergenliği her şeyi var. Evlat edindiğinizi düşünün. Yine her koşulda her bakımına etkiniz olacak.
Evlatlıkla bunun ne alakası var olayları çarpıtıyorsunuz

Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Hayır etmemelisin. Kendi çocugun olmadıgı için herseyi batacak

Ne olursa olsun bir cocugun sorumlulugunu ustlenmek zor. Iyi dusunun. Adama gelirsek sizin ilskiniz var miydi? Yoksa pat diye istemeye mi geldi? Boyle bir evlilikte mutlu olabilirmisiniz? Birbirinizi tanimadan etmeden istemeye gelmek nasil oluyor onu bilemedim.

Adam aynı felan değil diğer mesele baya karışıktı ben istemedim sonradan bunlar bizim oraya yeni taşındılar
Hayır etmemelisin. Kendi çocugun olmadıgı için herseyi batacak
Herkes aynı karakterde mi ben bir öğretmenim merhamet nedir en iyi ben bilirim

Çocuğa annesi gibi davranacaksanız bu yolda yürüyün zaten öyle yaparsanız sorun da kalmaz o da sizi öyle görür küçük çünkü ama ileride başka cocuk yapıp bunu dıslarsanız çok sorunlar yaşarsınız zaten bu insanlığa da sığmaz. Bence yapabilirsiniz cocuk bakmak çok zor ve özveri ister. Eş adayıyla düşünce tarzı ve hayat felsefeniz uyuyorlar aileler yakın kültürel değerlere sahipse olur bence

3 yaşından sonra kreşe vereceğini söylüyor askeri bir iş yerinde tekniker sanırım

Kreşe vermekle sorumluluk bitmiyor. Sürekli hasta oluyor çocuklar okul ortamında. Ateşi , ishali, kusması. Küçük çocuk inadı, isteği, sendromu hiç bitmiyor. Annelik yapamayıp iki gün sonra babaanneye filan yollayacaksaniz evlenmeyin. Bence öncelik o çocuk olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X