Merhaba arkadaşlar altı yıl önce boşandım,6 yaşında bir oğlum var evlenirken öyle dugub gelinlik vs görmedim ben istemediğim bir evlilik vs 17 yaşındaydım evlendirildigimde çok zor günler yaşadım zor bir şekilde boşandım ailem.cok karşı çıktı istemedi babam bosanmami boşanıp bilmem ne mi olacaksın dedi şimdi ise iki yıldır bi erkek arkadaşım var İstanbul da calisiyorum oğlum annemle kalıyor ben 28 erkek arkadaşım 33 yaşında evleneceğiz kısmetse fakat annesi yaklaşık 1.5 yıldır beni tanıyor ama durumumu bilmiyr isteme öncesi söylememiz gerek fakat durumu nasıl anlatacağımzi bilmiyoruz,yaşlı kaidn açıkçası korkuyoruz bir de olursa diye,önerileriniz nedir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkinci evlilik yapacak bir insan
- Konu Sahibi Hayatkasm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik ikinci evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.317
- 48
- 37
öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun
1-neyden korkuyorsunuz yaşlı olduğu için mi
2- 6 yıl olmuş boşanalı, çocuğunuz 6 yaşındaysa ayrıldığnızda hamile miydiniz
3- lütfen acele etmeyin evlenmek için, bende şuan ikinci evliliğimden boşanma aşamasındayım
son olarak konuyu bir derdim var bölümünde açarsanız daha faydalı olur
Mune hanım konuyu bdv'ye almak daha yararlı olabilir
3- lütfen acele etmeyin evlenmek için, bende şuan ikinci evliliğimden boşanma aşamasındayım
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.258
- 548
Oğlunuz sizinle yaşamıyor mu nasıl 1,5 yıl sakladınız bunu anlayamadım. Bu kadar saklanan bi şeyi anlayışla karşılamaz annesi elbette yaşla alakası yok bunun. Sanki kusur gibi oğlunuzu saklayarak ilerlettiğiniz ilişkiden de sevgilimin oğlu var diyemeyen dedirtmeyen kazık kadar adamdan da hayır gelmez.
- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Evlendiğinizde çocuk kimde kalacak ?Merhaba arkadaşlar altı yıl önce boşandım,6 yaşında bir oğlum var evlenirken öyle dugub gelinlik vs görmedim ben istemediğim bir evlilik vs 17 yaşındaydım evlendirildigimde çok zor günler yaşadım zor bir şekilde boşandım ailem.cok karşı çıktı istemedi babam bosanmami boşanıp bilmem ne mi olacaksın dedi şimdi ise iki yıldır bi erkek arkadaşım var İstanbul da calisiyorum oğlum annemle kalıyor ben 28 erkek arkadaşım 33 yaşında evleneceğiz kısmetse fakat annesi yaklaşık 1.5 yıldır beni tanıyor ama durumumu bilmiyr isteme öncesi söylememiz gerek fakat durumu nasıl anlatacağımzi bilmiyoruz,yaşlı kaidn açıkçası korkuyoruz bir de olursa diye,önerileriniz nedir
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
1. Çocuğunuz anneannesinde mi yaşıyor. Ve siz evlenince nerde yaşayacak?
2. Bu kadar zamandır nasıl saklayabildiniz? Sevgilinizin çocuktan haberi var mı?
3. Tepki vermelerinden mi korktuğunuz icin gizlediniz yoksa başka bir sebebi mi var?
4. Erkek ailesi özellikle çocuğunuz olduğu için sorun cikaracaktir diye tahmin ediyorum.
2. Bu kadar zamandır nasıl saklayabildiniz? Sevgilinizin çocuktan haberi var mı?
3. Tepki vermelerinden mi korktuğunuz icin gizlediniz yoksa başka bir sebebi mi var?
4. Erkek ailesi özellikle çocuğunuz olduğu için sorun cikaracaktir diye tahmin ediyorum.
- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
İkinci evlilikten ziyade çocuğunuzun olduğunu gizlemeniz çok kötü olmuş. İkinci evliliğe karşı çıkacaklarını ya da evliliği garipsiyeceklerini sanmıyorum. Ancak eş adayınız çocuksuz ise, ailesi doğal olarak sizin çocuğunuzun olmasını garipser. Kendi çocuklarının bu sorumluluğu kaldırıp kaldıramayacağını daha iyi bilirler. Saklamaya gerek yok söyleyin geçin. Olmayacaksa da olmasın bu iş.
- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 31
1.çocuk neden annenizde kalıyor
2.bu zamana kadar neden sakladınız
3.babası ile çocuk görüşüyor mu??
Bunların cevaplarıda önemli siz çocuğu sakladıysanız hatayı baştan yapmışsınız sizi seven her şekilde sevmeli yanınızda olmalı sizi istemeyenlere de karşı durabilmeli aksi durumda kimseye birşey olmaz anneanne ile büyüyen baba anne sevgisi görmemiş sabiye olur.
2.bu zamana kadar neden sakladınız
3.babası ile çocuk görüşüyor mu??
Bunların cevaplarıda önemli siz çocuğu sakladıysanız hatayı baştan yapmışsınız sizi seven her şekilde sevmeli yanınızda olmalı sizi istemeyenlere de karşı durabilmeli aksi durumda kimseye birşey olmaz anneanne ile büyüyen baba anne sevgisi görmemiş sabiye olur.
1. Çocuğunuz anneannesinde mi yaşıyor. Ve siz evlenince nerde yaşayacak?
[/QUOT
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Neden sakliyorsunuz ki. Esinden ayrilmak ve cocugunuzun olmasi gayet normal durum. Önce bunun normal bi sey oldugunu farkedin.Merhaba arkadaşlar altı yıl önce boşandım,6 yaşında bir oğlum var evlenirken öyle dugub gelinlik vs görmedim ben istemediğim bir evlilik vs 17 yaşındaydım evlendirildigimde çok zor günler yaşadım zor bir şekilde boşandım ailem.cok karşı çıktı istemedi babam bosanmami boşanıp bilmem ne mi olacaksın dedi şimdi ise iki yıldır bi erkek arkadaşım var İstanbul da calisiyorum oğlum annemle kalıyor ben 28 erkek arkadaşım 33 yaşında evleneceğiz kısmetse fakat annesi yaklaşık 1.5 yıldır beni tanıyor ama durumumu bilmiyr isteme öncesi söylememiz gerek fakat durumu nasıl anlatacağımzi bilmiyoruz,yaşlı kaidn açıkçası korkuyoruz bir de olursa diye,önerileriniz nedir
Evet annemle birlikte yaşıyor ben atandığım için başka şehire geldim yaklaşık üç buçuk yıldır gidip geliyorum sık sık ailemin yanına babam buraya gelmesine izin vermediği ve vardiyalı çalıştığım için yanıma alamadım oğlumu,erkek arkadaşımın tabiki ilk ginden beri haberi var ,önce seni sevsinler sonra soyleriz onyargiyla yaklaşmasınlar sana dedi beni de çok sevdiler kızım der ama artık kendimi kötü hissediyorum
Bunun elbette ki herkesin başına gelebilecek bir durum olduğunu biliyoruz bizler fakat aradaki nesil farkı ve hayata bakış açıları insanların durumlara tepkisini degistiriyorNeden sakliyorsunuz ki. Esinden ayrilmak ve cocugunuzun olmasi gayet normal durum. Önce bunun normal bi sey oldugunu farkedin.
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Cocugunu seven her anne onun mutlulugunu ister. Benim de bi oglum var, gun olur esinden ayrilan çocuğu olan biriyle evlenmeye karar verirse benim bir anne olarak cocugumun kararina saygi duymam gerek.. bosanmak, cocugu olmak vs utanilacak saklanilacak birsey degil.Evet annemle birlikte yaşıyor ben atandığım için başka şehire geldim yaklaşık üç buçuk yıldır gidip geliyorum sık sık ailemin yanına babam buraya gelmesine izin vermediği ve vardiyalı çalıştığım için yanıma alamadım oğlumu,erkek arkadaşımın tabiki ilk ginden beri haberi var ,önce seni sevsinler sonra soyleriz onyargiyla yaklaşmasınlar sana dedi beni de çok sevdiler kızım der ama artık kendimi kötü hissediyorum
Evet doğuma bile tek başıma gittim Allah yardımcınız olsun gerçekten,umarım her şey düzelir sizin ikinci eşinizin de ilk evliligiymiydiöncelikle hakkınızda hayırlısı olsun
- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 31
Sevgiliniz bir oğlu var desin.çocuğu saklayarak olmaz.ayrıca çocuğunuzu da yanınıza almaya çalışın yavrucak belli babadan yoksun anadan da yoksun olmasın sık sık görmek ayrı sizle yaşaması ayrı.olurda evlenip çocuk yaparsanız ona kim bakacak onu da mı anneanneye yollayacaksınız??
Belki de sizin gibi bakacak bilmiyorum fakat türk toplumind ki boşanmış kadın ve bekar erkek ikilisine kimse hoş bakmıyor malesefCocugunu seven her anne onun mutlulugunu ister. Benim de bi oglum var, gun olur esinden ayrilan çocuğu olan biriyle evlenmeye karar verirse benim bir anne olarak coxgumun jadarina saygi duymam gerek.. bosanmak, cocugu olmak vs utanilacak saklanilacak birsey degil.
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
Erkek arkadasinin ailesi ile konusmasi ve olumsuz bi tepki veya söz olursa kesinlikle sana yansıtmaması gerekiyor.. Bu aşamada kendini belli edecek aslinda; sahip cikan, sorun çözen, eşinin yaninda durabilen biri mi, ailesi ile bi problem olsa nasil davranir vs..
Korkma, panikleme ve kendini yersiz strese sokma.. Allah yardimcin olsun..
Korkma, panikleme ve kendini yersiz strese sokma.. Allah yardimcin olsun..
Şartlar oluşmadığı ve onu emanet edebileceğim bir yer olmadığı için anneannesi de kalıyor, lütfen kobusmalariniA dikkat edin elbette ki ilerde ki isteğim yanıma almak,doğurup anneanneye göndermek ne demekSevgiliniz bir oğlu var desin.çocuğu saklayarak olmaz.ayrıca çocuğunuzu da yanınıza almaya çalışın yavrucak belli babadan yoksun anadan da yoksun olmasın sık sık görmek ayrı sizle yaşaması ayrı.olurda evlenip çocuk yaparsanız ona kim bakacak onu da mı anneanneye yollayacaksınız??