Ya lutfen (konu sahibi) siz once cocuklarinizla olan sorunlari duzeltin. Sonra bebek yaparsinizOlsun birdahaki ay yeni bir şansınız var üzülmeyin
İhtiyaclarini karsilar odaniza gidersiniz bebek degillerki 3yasindaki oglum bile ayri odada yatiyor.simdiden bi duzen olusturmazsaniz ilerde cok zorda kalirsiniz belliki buyuk kiziniz esinize tepkili esinizede kizinizada anacliginizi disipliliginizi buraz gosterin yoksa ordan oraya savrulursunuzBen onunla hic yatmiyim d3miyorum tabikide ama onlari uyutana kadar yanlarinda kalmam gerekmezmi
Aynen yaYa lutfen (konu sahibi) siz once cocuklarinizla olan sorunlari duzeltin. Sonra bebek yaparsiniz
Yılın mantıklı yorum ödülünü size verelim o zaman.Ya ne kadar saçma sapan yorumla yapıyorsunuz kitap falan okuyun nedene evlendiniz yahu olan olmuş o kadın bir anne kitap okur okumaz kitap okuduktan sonra ona göre yapsan da olmuyor bazı şeyler siz o kadının geçtiği yollardan geçtiniz mi neden evlendiniz vs diyorsunuz size düşen yargılamak değil kadıncağız çözüm önerisi istemiş çözüm önerisi vermiceksiniz yargılamayın bu lafım sadece size değil üstünüze alınmayın burda birçok kişi saçma sapan yorum yapmış hepsine !
Erken gebelik kiti yaniltirmi pekiikinci evliligim iki kizim benim bi kiz esimin var aslinda ama esim kizini dogru duzgun gorememis onun icin cok istiyorum ona bi bebek vermek bilmiyorum heycandan olucem sanirim
Niye yalan söylüyorsunuz???Yok. Dusunmuyorum kesinlikle
Haklısın olan olmuş evlenmiş..birde yeni cocuk hayalleri kuruyor.cocuk olsa zaten hiçbirşey yerine oturmamış, herşey daha kötü olacak..ama olsun canım, olan olmuş hamile kalmis... (!)çocuklar belli ki bu evliliğe alisamamis, yeni bir kardeşe mi alisacak. .ama olsun,olan olmuş artık.Ya ne kadar saçma sapan yorumla yapıyorsunuz kitap falan okuyun nedene evlendiniz yahu olan olmuş o kadın bir anne kitap okur okumaz kitap okuduktan sonra ona göre yapsan da olmuyor bazı şeyler siz o kadının geçtiği yollardan geçtiniz mi neden evlendiniz vs diyorsunuz size düşen yargılamak değil kadıncağız çözüm önerisi istemiş çözüm önerisi vermiceksiniz yargılamayın bu lafım sadece size değil üstünüze alınmayın burda birçok kişi saçma sapan yorum yapmış hepsine !
Kesinlikle katılıyorum. 2tane küçücük yavrun savruluyor önce onlar için ne yapabilirime odaklan bakalım yeni evliliğin bu şartlarla sürücekmi neden hamile kalmaya calısıyo sun hayatı kendine daha çıkmaz Bi hale sokarsınYa lutfen (konu sahibi) siz once cocuklarinizla olan sorunlari duzeltin. Sonra bebek yaparsiniz
Devir oyle bi devirki kizi erkegide kalmadi. Mslesefya ben cocuklarima kendi babalari laf soylediginde kizdiginda bile bi yukseliyorum herife, bir de elin adami laf soyleyecek... Neden kendinizi ve çocuklarınızi bu duruma soktunuz ki?
7 yasindaki kizinizin ciddi problemleri var hem de, neden uzman destegi alip, ya da yaralarinizi kendiniz sarip sarmalamak yerine yeni bir kaosun icine suruklediniz çocukları?
hem hangi adam kendi cocugu gibi sever sahiplenir elalemin cocugunu ya, kendi cocugu bile umrunda degildir eminim.
cok yanlis yapmissiniz cocuklariniz ufacikken evlenmekle.
hem hic mi korkmadiniz ya, kiz çocuğu bunlar.
buyuk sozume tovbe olsun ama, iki kizim olacak eve herifin birini koca diye getirecegim, aklim cikar aklim ortalik sapik dolu...
Zor bir durum özellikle erkeklerin cok6 bencil olduğu bir dönem sizi sevdiğini düşünüyorum yoksa çocukları kabul etmezdi tartışma aşamasına gelmemeye çalışınMerhaba kizlar benim ikinci evliligim eylul ayinda evlendim bes bucuk ve yedi yasinda iki kizim var esiminde bi tane kizi var onun kizi annesinde benimkiler yanimdalar cocuklarim hep benimle yatiyolardi evlenene kadar suan ayri yatirmada baya zorlaniyorum esim bunu anlamiyor birak aglar aglar susarlar diyor anneyim ben nasil vicdanim el versin bir diger sorunda ilk ewliligimde esimden siddet goruyodum yedi yasinda olan kizim kucukdu ama hatirliyor herseyi simdi en ufak bi kizmada yada tartismada esimin dahil herkesin onune gecip anneme kimse bisey yapamaz kimse onu dovemez diyor esimde surekli benimle tartisiyor ben sana napiyom da ikidebir o cocuk onume geciyor diyor onun yasadiklari kolay seyler deil boyle boyle oldu yaninda desemde yinede anlamiyor bir baska sorunda cocuklarin babasi ve dedesi babanesi vs o adama baba demeyin diyorlarmis cocuklarda biz ona baba demicez abi dicez diyo ondada benimle tartisiyor ben iyice yiprandim 6 ayda bir cikar yol bulamiyorum
Cocuk yapıcam dediğini okumadım açıkçası bence öyle bir düşüncesi yoktur diye düşünüyorum ama suan boşanması ve 5 yol sonra yeniden evlenmesi normal bence birçok kadın var böyle yani bence hiç evlenilmemeli gerekiyor ama bi hata yapmış olabilir insanlar ne hatalar yapıyorlar kadın esini aldatmamış birini öldürmemiş yanlış kararlar vermiş olabilir kadın olarak bize yargılamak mı düşer yanlışını farketmesini sağlamak mi ayrıca daha suan hiçbirimiz ölmedik yolumuz uzun basımıza neler geleceği ne hatalar yapacağımız belli değil bence bin düşünüp bir konuşmak gerekHaklısın olan olmuş evlenmiş..birde yeni cocuk hayalleri kuruyor.cocuk olsa zaten hiçbirşey yerine oturmamış, herşey daha kötü olacak..ama olsun canım, olan olmuş hamile kalmis... (!)çocuklar belli ki bu evliliğe alisamamis, yeni bir kardeşe mi alisacak. .ama olsun,olan olmuş artık.
Sonra da çözüm bulunsun değil mi?bulunursa tabii
InsallahhhhRica ederim ben annemden dolayı sizi gayet iyi anlıyorum insallah hayatınız düzene girer
Eski esimide aldatmadim bunuda asla aldatmam da buyuk konusmuyum haklisin kimse kimsenin ne yasadigini hic bilmiyor kimse kimseyide ayni ewe girmedigi muddetce taniyamiyorCocuk yapıcam dediğini okumadım açıkçası bence öyle bir düşüncesi yoktur diye düşünüyorum ama suan boşanması ve 5 yol sonra yeniden evlenmesi normal bence birçok kadın var böyle yani bence hiç evlenilmemeli gerekiyor ama bi hata yapmış olabilir insanlar ne hatalar yapıyorlar kadın esini aldatmamış birini öldürmemiş yanlış kararlar vermiş olabilir kadın olarak bize yargılamak mı düşer yanlışını farketmesini sağlamak mi ayrıca daha suan hiçbirimiz ölmedik yolumuz uzun basımıza neler geleceği ne hatalar yapacağımız belli değil bence bin düşünüp bir konuşmak gerek
Illaki vardir benimde gerekcelerim yargilanmak icin acmadim bu konuyu sadece belki farkli dusunen olur da duusncelerini dinlerim diye actim ama siz hepiniz neden ewlendiniz sorusunu sormussunuzİki küçük kız çocuğunuz varken neden evlendiniz? Evlilik öncesi de kendisinden tam emin olmamışsınız anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?