• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci evlilik ve iki kizim

Yok. Dusunmuyorum kesinlikle
Şuan için en doğrusu bu. Adama bu teklifle gelirse lütfen kızlarını düşün. Yatana kadar ben olsam kızlarımla olurdum ağlasın alışır lar diyor ya bırakım kendisi konuşsun konuşsun dursun kendisi alışsın duruma. 5 ve 7 yaşındaki çocukla sidik yarıştırmak da ayrı bir kafa. Çocukların desteğe ihtiyacı var sadece büyük kızınız değil küçükte onun yanında vakit geçirerek size farkettirmeden etkileniyor olabilir

Haksizmiyim naasil yani anlamadim
Bi kere çocukların babası var, neden eşinize baba desinler. İçlerinden gelir söylerler isterlerse. İkincisi çocuk önünüze atlayıp sizi savunuyorsa bundan mutlu olmamalısınız, çocuğun yanında asla tartışmamalısınız. Destek alması lazım çocuğun yaşadığı ve yaptığı normal bir şey değil. Ayrıca tabii ki odanızda uyumayacak çocuklar, 7 yaşına gelmiş bir çocuğun da uyuyana kadar yanımda kal diye ağlaması yine anormal, alışmaları lazım kendileri uyumaya. Eşiniz anlayışsız evet ama %100 haksız tü kaka bir durum yok. Hazır olmadan ölçmeden tartmadan evlenen sizsiniz. Dengeyi kurmak ilişkilerinin dinamiğini ayarlamak sizin görevinizdi. Adamdan anlayış dilenecek durumda kalacaksanız evlenmemeliydiniz. Olan olmuş bu saatten sonra çocukların ve tabii ki sizin destek almanız şart

Haklisiniz arada kaldim bende ben herseyi cocuklarim icin ustlendim onlar uzulm3sin baba eksikligi hissetmesin diye ne gerekiyorsa yaptim yapmaya calistim ama simdi anlayis olmayinca cok yoruluyorum yipraniyorum
Özür dilerim de,çocukların baba eksikliği için değil de hayatınızdaki "koca" eksikliği için çabalamışsınız gibi duruyor.
Zaten travmaları olan cocuklari baska bir travmaya sokmuşsunuz:/

Merhaba kizlar benim ikinci evliligim eylul ayinda evlendim bes bucuk ve yedi yasinda iki kizim var esiminde bi tane kizi var onun kizi annesinde benimkiler yanimdalar cocuklarim hep benimle yatiyolardi evlenene kadar suan ayri yatirmada baya zorlaniyorum esim bunu anlamiyor birak aglar aglar susarlar diyor anneyim ben nasil vicdanim el versin bir diger sorunda ilk ewliligimde esimden siddet goruyodum yedi yasinda olan kizim kucukdu ama hatirliyor herseyi simdi en ufak bi kizmada yada tartismada esimin dahil herkesin onune gecip anneme kimse bisey yapamaz kimse onu dovemez diyor esimde surekli benimle tartisiyor ben sana napiyom da ikidebir o cocuk onume geciyor diyor onun yasadiklari kolay seyler deil boyle boyle oldu yaninda desemde yinede anlamiyor bir baska sorunda cocuklarin babasi ve dedesi babanesi vs o adama baba demeyin diyorlarmis cocuklarda biz ona baba demicez abi dicez diyo ondada benimle tartisiyor ben iyice yiprandim 6 ayda bir cikar yol bulamiyorum
Arada kalmışsınız belli ki ilk aylardan..ıstişare yaparak çevrenizle çözümlere ulaşa bilirsiniz. Benim nacizane tavsiyem çocukların uyku saatini biraz öne çekmeniz çocuklarınızı erken uyutup eşinizle beraber yatağa girebilir siniz

Ben onunla hic yatmiyim d3miyorum tabikide ama onlari uyutana kadar yanlarinda kalmam gerekmezmi
Hayır tabii ki. Ama simdi ne dersem yanlis olabilir. Psikolojik destek almalisiniz. Dogru yolu onlar öğretir. Yoksa bu sureç yillar boyu uzar. Çocuklar bu kadar travmatik şeyler yaşadıysa, size yapışık yaşıyorlarsa, evlenmeseydiniz keşke.

Nerden biliyorsun hemen koca pesine kostugumu oyle olsa bes sene once ewlenirdim
İkinci cocuk dogar doğmaz mi bosandiniz.? Yeni es coculari istemiyor ve diger arkadaslar esinize denebilecek en hafif yorumları yapmis.siz sevdiniz diye cocuklariniz da sevecek degil. Kabul edip uyum saglayacak degil. Cocuklariniza sahip çıkın. O çocukların bir babasi var. O da eski esiniz. Arada kaldim ne demek? Cocuklarin duygulari alt ust olmus onlar icin uzman yardimi lazim.
Ve ikinci esten cocuk yapmak icin asla acele etmeyin.

Çocukların babası değil zaten siz yeni biriyle evlendiniz diye onlarında babaları değişmiyor. Bunları evlenmeden netlik kazandırmanız lazımdı o çocuk bu çocuk diyemez benim çocuğuma kimse. Boşansanız da ayrı uyumaya alıştırmanız lazımdı buralarda hata sizde

Ben aglatmiyorum tabikide yatiyorum bu sekil yaptigim icin benimle tartisiyor onlar orda aglarken ben gelip seninle yatamam kusura bakma diyorum ewlilik dusunmezken ewlendim cewre baskisi vs
Ayrıca Aglar ağlar susar ne ya!!! adam tam uvey baba. Konu sinirlerimi ziplatti. Gerçekten yazık bir de şu ortama yeni bebek getirmeye çalışıyorsunuz...

Son düzenleme:
Eşiniz resmiyette baba ama kendi evladını görmeyip, gerçek babalık yapmadığı belli.
Çocuk ağlar ağlar susar ancak konunun cahili tarafından edilecek bir laf.
Kızlarıniz kötü şeylere şahit olmuşlar öncesinde zaten, sizin yeni evliliğinize ne kadar hazır oldukları da şüpheli. Onlara zaman tanınmasını lazım. Uykuya geçene kadar sizi yanlarında istemeleri normal. Eşinizi de yadirgarlar ilk başta, kendi babaları varken ona neden baba desinler?
Karşınızda iki çocuklu bir kadınla evlilik yürütecek olgunlukta biri yok.
Çocuklarınız tartışmalarıniza şahit etmeyin.

Kızlarıniz daha evliliğinize, eşinizin varlığına alışamamisken yeni bir çocuk düşünmeyin. Eşiniz için istiyorsunuz hemen sanırım ama şuan ilk düşünmeniz gereken çocuklarınız. iki çocukla düzen kurdunuz da üçüncü eksik kalmış sanki.

Hayir cok iyi yaklasiyodu onlara karsi bagirmasi falanda yok ama surekli boyle herseyi sorun yapiyor
Bir insanı dışarıda tanımak başka,aynı evde yaşamak başka.eşiniz ,eski eşinden neden ayrılmış? Kadınlar kolay kolay yuvalarını yikmiyor. Boşanmak doğal tabi ki ama boşanmış bir erkekle evlenirken iyi düşünmek lazım..

Merhaba kizlar benim ikinci evliligim eylul ayinda evlendim bes bucuk ve yedi yasinda iki kizim var esiminde bi tane kizi var onun kizi annesinde benimkiler yanimdalar cocuklarim hep benimle yatiyolardi evlenene kadar suan ayri yatirmada baya zorlaniyorum esim bunu anlamiyor birak aglar aglar susarlar diyor anneyim ben nasil vicdanim el versin bir diger sorunda ilk ewliligimde esimden siddet goruyodum yedi yasinda olan kizim kucukdu ama hatirliyor herseyi simdi en ufak bi kizmada yada tartismada esimin dahil herkesin onune gecip anneme kimse bisey yapamaz kimse onu dovemez diyor esimde surekli benimle tartisiyor ben sana napiyom da ikidebir o cocuk onume geciyor diyor onun yasadiklari kolay seyler deil boyle boyle oldu yaninda desemde yinede anlamiyor bir baska sorunda cocuklarin babasi ve dedesi babanesi vs o adama baba demeyin diyorlarmis cocuklarda biz ona baba demicez abi dicez diyo ondada benimle tartisiyor ben iyice yiprandim 6 ayda bir cikar yol bulamiyorum
Eşinize çocuklarinjza baba gibi davranmasini soyleyin. Aniden hayatlarina giren adama nasil baba desinler. Onlarla vakit geçirsin. Sevdirsin kendini. Çaba sarfetsin bir zahmet. Çocugun senin onune geçmesine kizacagina kizinla guzelce konuşsun. Senjn anneni çok seviyorum onu incitmem desin. Opsun seni. Yani hiçbir çaba yok hep mizmizlanma var karşi tarafda. Uyumaya gelince yavaş yavaş ayri yatmaya alişdirin tabi aglar susar şeklinde degil. Mesela uyudukdan sonra yerine geç.

Neden baba dedirtmeye çalışıyorsunuz eşinize? Babaları değil ki. Abi diyecekler tabi ki. Bu konu tam bir saçmalık.

Uyuyana kadsr çocukların yanında yatıp kitap okuyabilirsiniz bu neden sorun oldu?
Bir de çocuklar daha çok küçük size bağımlılar. Evlenmeniz şu an onları biraz germiş. Belli ki siz de çok bilinçsizsiniz. Keşke bir destek alsaydınız evlilik öncesi..

Erken gebelik kiti yaniltirmi peki 🤭 ikinci evliligim iki kizim benim bi kiz esimin var aslinda ama esim kizini dogru duzgun gorememis onun icin cok istiyorum ona bi bebek vermek bilmiyorum heycandan olucem sanirim
Ya Allah aşkına..siz önce varolan kizlarinizin psikolojisini düzeltin..evliliginiz hamile kalmanizla mi oturacak.şu anda bir bebek bir sorun demek..kizlariniz ve eşiniz ile ilgili çözmeniz gereken sorunlar var...Allah akıl fikir versin

Back